Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Ο/H psilos έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά!!! Για mi max 2 υπάρχει κάποιο apk? Μηπως διορθωθεί λίγο η φωτογραφία γενικά... Το api2 είναι ενεργοποιημένο.
Βάλε καποια του bsg και με ρυθμισεις model nexus 6p, config nexus 6 και parameters αναλογως ποσο γρηγορο vs ποιοτικό το θέλεις.
Για περισσότερα περι gcam, δες υπογραφή μου για hdr+. -
-
Να σου πω την αλήθεια κάπου τις πήρε το μάτι μου πριν και επειδή ψάρωσα είπα να ρωτήσω για περισσότερες λεπτομέρειες...
-
-
-
Ο/H psilos έγραψε:
@Antretng στο model nexus 6p δουλευει μόνο το βίντεο η φωτό είναι μαύρη... Στο 6 auto δουλεύουν κομπλέ... Ευχαριστώ!
Πάντως με model nexus 6p είχε την καλύτερη απόδοση. Για δοκίμασε κάποια παλαιότερη πχ του arnova version 1.2. -
Το Arnova's 5.1.018_v1.6 έβαλα... Θα δοκιμάσω και αυτό που είπες τώρα γιατί ούτε το slow motion λειτουργεί τελικά... Με πετάει έξω.
-
Βασικά να προτιμάς BSG (μπορει να το γραφει και ως MSG). Οχι arnova.
-
Δεν ξέρω αν ισχύει το παρακάτω, αλλά επειδή σε όσες κάμερες έχω δοκιμάσει το 6p δουλεύει μόνο video και το auto για φώτο, υποθέτω είναι θέμα επεξεργαστή.
Μιας και το max 2 έχει τον ίδιο με το Kenzo τείνω προς το σίγουρο. Δεν είναι τυχαίο ότι στις τελευταίες Kenzo specific - σε αυτή που προτιμώ τουλάχιστον - έχει αφαιρεθεί εντελώς η επιλογή. -
Ο/H fog έγραψε:
Δεν ξέρω αν ισχύει το παρακάτω, αλλά επειδή σε όσες κάμερες έχω δοκιμάσει το 6p δουλεύει μόνο video και το auto για φώτο, υποθέτω είναι θέμα επεξεργαστή.
Μιας και το max 2 έχει τον ίδιο με το Kenzo τείνω προς το σίγουρο. Δεν είναι τυχαίο ότι στις τελευταίες Kenzo specific - σε αυτή που προτιμώ τουλάχιστον - έχει αφαιρεθεί εντελώς η επιλογή.
Απλά ειναι θεμα της έκδοσης του arnova. Για αυτό του γράφω για bsg ή παλαιότερη arnova.
Παρεμπιπτόντως δεν έχουν ίδιο επεξεργαστή... έχει τον 625 -
Οκ τότε
Ξεκίνησα ενώ είχα περάσει σε Android 7 και με νεότερες κάμερες. Δεν έχω δοκιμάσει 6αρι android ή τόσο παλιές κάμερες.
Οι παρατηρήσεις μου είναι από προσφατες εκδόσεις.
Υγ. Για τον επεξεργαστή σωστά. Το mi max σκέτο έχει τον ίδιο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0