Τα περισσότερα είναι θέμα binaries, kernel και λογισμικού γενικότερα. Μπορεί 2 κινητά να έχουν ίδιο soc αλλά να έχουν διαφορετικά προβλήματα με gcam.
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
-
Πρώτα op5t με hdr+
Hdr+ by bill linuxilakis, on Flickr
Εδώ mi mix2 stock με HHT
IMG_20180319_190235_HHT by bill linuxilakis, on Flickr
Και μία bonus για τον Σωκράτη που του αρέσουν τα τρένα.. Εδώ το ρολόι σταμάτησε πριν χρόνια
IMG_20180312_180724 by bill linuxilakis, on Flickr
-
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Ναι κάνει. Άλλα ακόμα έχει κάποια προβλήματα που πρέπει να λυθούν. Κυρίως τα blue dots. Νομίζω θα το φτιάξουν. Η διαφορά σε αυτό το κινητό είναι ότι κάνει και την ημέρα διαφορά.
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
Σου άρεσε ε Χρήστο. Και είναι και αρχή αρχή . Για εμένα είναι αρκετά καλή -
-
Να σας δείξω και ημερήσια με στοκ και hdr
Πρώτα hdr
Να σας πω πως δεν είναι με το mode hdr enhanced που δεν χρειάζεται στις ημερήσιες και λόγω ότι δίνει κάπως ψεύτικα χρώματα αλλά και γιατί αργεί περισσότερο χωρίς να το χρειάζεσαι.
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk -
Ευχαριστώ για το Bonus Βασίλη...Εγκατάλειψη ε;
meizu pro 6 plus
stock
P80405-110007 by ssoklis, on Flickr
FV-5
DSC_0003 by ssoklis, on Flickr
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Σωκράτη τις βλέπω από κινητό. Ελάχιστες οι διαφορές. Έως αμελητέες.
Η κατάντια του ελληνικού κράτους. Πληρωμενα όλα σαπίζουν κάπου. Ο ΟΣΕ ίσως είναι το μεγαλύτερο φαγοποτι-ξεπουλημα στη σύγχρονη ιστορία -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Σωκράτη τις βλέπω από κινητό. Ελάχιστες οι διαφορές. Έως αμελητέες.
Η κατάντια του ελληνικού κράτους. Πληρωμενα όλα σαπίζουν κάπου. Ο ΟΣΕ ίσως είναι το μεγαλύτερο φαγοποτι-ξεπουλημα στη σύγχρονη ιστορία
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Σωκρατη μην μπλέκεις με κάμερες. Πριν καν το πάρεις σου είπα ότι δεν πιστεύω να έχει περιθώρια βελτίωσης λόγω του τρόπου που παίζει η στοκ. Παίζει ήδη στο ανώτερο της επίπεδο.
-
ε μα, γι αυτό δεν το πήρε?
τι τα θέλει και το σκαλίζει τώρα?
μεγάλη ζημιά θα είχα πάθει εγώ με αυτό το τηλέφωνο...να θέλεις να κάνεις format data και να μη βρίσκεις τρόπο να κάνεις...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0