To Νοτε 3 μου φαίνεται καλύτερο...Ο/H Antretng έγραψε:
Oneplus 6 vs Mi Note 3. Πρωτα το op6.
Υπενθυμιζω οτι το mi note 3 σε αντιστοιχο συγκριτικο ηταν καλυτερο του op5t.
IMG_20180906_203138 by Andreas L., on Flickr
IMG_20180430_020110_HHT by Andreas L., on Flickr
IMG_20180907_014030 by Andreas L., on Flickr
DEV_HHT by Andreas L., on Flickr
IMG_20180909_034746 by Andreas L., on Flickr
Mi Note 3 - sample8 by Andreas L., on Flickr
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Ο/H xostel77 έγραψε:
To Νοτε 3 μου φαίνεται καλύτερο...
Παντως το mi note 3 ηταν μεγαλη φωτογραφικη εκπληξη της xiaomi. Η πρωτη συσκευη που στις νυχτερινες δεν χρειαζοταν gcam ενω ετρωγε και πολλες ακριβοτερες αλλων εταιρειων πχ το op5t το ειχε ξεφτυλισει (άσχετα τι λεγανε στο διπλανο forum) -
Ο/H xostel77 έγραψε:
To Νοτε 3 μου φαίνεται καλύτερο...
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Για τη φυσικοτητα δεν αντιλεγω (αν και το wb ειναι πιο κοντα στο op6). Ειναι ομως αρκετη η φυσικοτητα απο μονη της για να κρατησεις του Mn3 πχ τη δευτερη ή τριτη φωτογραφια που εχει παστελιάσει ο δρόμος ή τα αμαξια αντιστοιχα; Ή που στη πρωτη εχει χασει τα χρωματα (desaturate απο το nr) στις σκιες;
Η αληθεια ειναι οπως εγραψα και στο πρωτο πρωτο Post που εβαλα δειγματα απο το op6, οτι χανει σε φυσικοτητα. Ομως ειδικα στις νυχτερινες σε καμια περιπτωση δεν μπορω να πω οτι προτιμω το mn3 καθοτι εχουν διαφορα σε λεπτομερια, χρωμαστα και wb. Με το u11 το συζηταμε -
Ανδρεα η φωτο 4 ειναι private
-
-
Μερικές βραδινές μεσα στο σπίτι και μερικες απο το μπαλκόνι. Αυτες απο το
μπαλκονι ειναι πολυ σκοτεινες στην πραγματικοτητα.
Στο σαλόνι ειναι λιγο περιεργο το φωτιστικό που φωτιζει κάθετα και απο την μέση του ύψους και πάνω ειναι πολυ πιο λιγο το φως....
Πρώτα mix 2s
IMG_20180913_012458 by Nikos Manousakis, on Flickr
IMG_20180913_012420 by Nikos Manousakis, on Flickr
IMG_20180913_012800 by Nikos Manousakis, on Flickr
IMG_20180913_012732 by Nikos Manousakis, on Flickr
IMG_20180913_012922 by Nikos Manousakis, on Flickr
IMG_20180913_012931 by Nikos Manousakis, on Flickr
IMG_20180913_014040 by Nikos Manousakis, on Flickr
IMG_20180913_012833 by Nikos Manousakis, on Flickr
IMG_20180913_014049 by Nikos Manousakis, on Flickr
IMG_20180913_012852 by Nikos Manousakis, on Flickr
-
Πολύ ωραίο συγκριτικό,μιας και έχω το redmi note 5 να πω από προσωπική εμπειρία ότι συναγωνίζεται και βρίσκεται αρκετά κοντά με πολύ αξιόλογα καμεροτηλεφωνα σε συνθήκες με φως αλλά και σε indoor, σίγουρα υπάρχει διαφορά σε extreme low light συνθήκες αλλά συνήθως σε αυτές οι φωτογραφίες για μένα είναι πολύ κακές από όλες τις συσκευές, αυτή ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα όταν πήρα την συσκευή, επίσης επειδή είχα πριν το mi5s στη σύγκριση μου με stock κάμερα θεωρώ το redmi πολύ ανώτερο,για το video δεν το συζητώ καν, πιστεύω ότι για όλα ευθύνεται το dual autofocus της Samsung με τον πολύ καλό σενσορα κάνουν το focus αστραπιαίο
Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Vaggelis74 έγραψε:
Νομίζω ότι το σχόλιο σου είναι εντελώς λάθος και εκτός πραγματικότητας σαν να λέμε ίδιο αυτοκίνητο το BMW 316 με το 745 επειδή είναι bmw
Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άλλωστε ακόμα και έτσι, ίδια σειρά είναι και τα 2 (δηλαδή redmi note)
Απλά η xiaomi άλλαξε φιλοσοφία και προσέγγιση στο λογισμικό. Αυτό φάνηκε και στο mn3 που ηταν από τα πρώτα xiaomi κινητά που δεν είχαν ανάγκη από gcam ;). Ή αν δεις το mi a2 τι φωτογραφίες τραβάει (παρά το μικρο του αισθητήρα) θα πάθεις πλάκα.
Την xiaomi μια ζωή την κραζαν για το λογισμικό. Μπορεί πχ να βαζε φωτεινούς φακούς ή μεγάλους αισθητήρες αλλά έχανε λόγω λογισμικού. Εβλεπες ίδιο set up σε άλλες εταιρείες (πχ mi5 και op3) αλλά ήταν η μέρα με τη νύχτα σε αποτέλεσμα. Το λογισμικό ήταν πολυ κατώτερο. Τώρα αυτό πλέον δεν υφίσταται. Αν και μας τα χαλάει πλέον αλλού με τα νταβατζιλικια κλειδώματα που κάνει στο bootloader και στέρηση της δυνατότητας να βάλεις global rom σε china συσκευές (ναι έχω ξενερώσει άσχημα και γκρινιάζω όπου βρω)
-
Ο/H Vaggelis74 έγραψε:
Νομίζω ότι το σχόλιο σου είναι εντελώς λάθος και εκτός πραγματικότητας σαν να λέμε ίδιο αυτοκίνητο το BMW 316 με το 745 επειδή είναι bmw
Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0