Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Oλο το Mi9 αλμπουμ εδω
aHskQ5n5dF
Mi 9 Stock(Θελει δουλεια ακομη στις νυχτερινες με χαλημο φως αλλα δεν τα παει και ασχημα)
IMG_20190403_235620 by John, on Flickr
Ιδια με gcam
IMG_20190403_235654 by John, on Flickr
Mερικες ακομη απο στοκ κεμερα
IMG_20190404_111700 by John, on Flickr
IMG_20190404_111501 by John, on Flickr
Wide macro mode
Macro mode by John, on Flickr
IMG_20190404_111641 by John, on Flickr
Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be -
Πολυ ωραιες στο φως της μερας!!! Το βραδυ οντως θέλει ακομη φτιαξιμο!!!Mi 11 pro
-
Έχει δοκιμάσει κάποιος mi 8 και mi mix 2s για να μου πει ποιο βγάζει καλύτερες φώτο και βίντεο με την πίσω κάμερα ? Πάντα με την στοκ κάμερα.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Στην αρχή η κάμερα του Mix2s ήταν πολύ ανώτερη σε σημείο να πιστεύεις ότι δεν έχει καμιά σχέση το hardware μεταξύ τους.
Πλέον πιστεύω ότι είναι αρκετά κοντά...
Ας μας πουν και οι κάτοχοι του mi8 @spideman3 @alvin1983 που έχουν κάνει πολλές δοκιμές και συγκρίσεις . -
Έλα Γιώργο.
Πριν μια εβδομάδα το είχε γράψει αυτό ακριβώς.
Mi mix 2s δαγκωτό.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Στην αρχή η κάμερα του Mix2s ήταν πολύ ανώτερη σε σημείο να πιστεύεις ότι δεν έχει καμιά σχέση το hardware μεταξύ τους.
Πλέον πιστεύω ότι είναι αρκετά κοντά...
Ας μας πουν και οι κάτοχοι του mi8 @spideman3 @alvin1983 που έχουν κάνει πολλές δοκιμές και συγκρίσεις .
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έχει βελτιωθεί αρκετά το Mi8 απλά το mix2s πρέπει να είναι ένα κλικ πάνω με μικρή διαφορά.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα σας κάτοχος του mi8 έχω να πω ότι ενημέρωση με ενημέρωση βελτιώνεται η κάμερα τού αρκετά πολύ μπορεί πλέον να είναι ίδιες με το mi mix 2s και το mi mix3 η μπορεί οι διαφορές να είναι πολύ μικρές πάντως σαν κάμερα τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά απλά θα έλεγα θα ήθελα να δω και κάποιες φωτογραφίες από low light με mi mix 2s αυτή την στιγμή
επίσης για τους κατόχους του mi8 στα 1080p 60fps δεν περίμενα να έχει τόσο καλή σταθεροποίηση το βίντεο και ομαλότητα
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk@papaflessas -
Το αστειο είναι πάντως ότι εκτός κοινότητας θεωρούν το Mi8 καλύτερο φωτογραφικά από το Mix 2s... έχει πέσει αρκετή παραπληροφόρηση.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0