Δεν έχει πρόβλημα, αφού πέρασε η αίτηση είσαι ΟΚ
Redmi 3 Lagg [SOLVED]
- RedMi 3/PRO
-
-
Μου ειρθε τα ξημερωματα η εγκριση!!! :))))
-
-
προσπαθω να λυσω το (current account is different from the account info on the device)
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.. προσπαθω πανω απο 2 ωρες να το λυσω και δεν γινετε τπτ.. εχω googlarei τα παντα... κανω αυτα τα οποια λενε και παλι τπτ!!
ΤΟΣΑ προβληματα αυτη η xiaomi!!!
=============== Φεβ 8th 2017, 9:41pm ===============
Ακομα στο current account is different from the account info on the device... πολλα προβληματα η xiaomi!! -
Δεν υπάρχει κάτι να λύσεις, πολλές φορές κολλάνε οι servers.
θεωρώ φυσικά ότι έχεις αλλάξει την unofficial rom που είχες και έχεις βάλει μία official china rom για να κάνεις unlock... -
@NasDriver Το κινητό του φίλου μας είναι o.k. Έβαλα την Αγγλοκινέζικη dev μετά ξεκλειδώσαμε και μπήκε η Ελληνική rom. Η ενέργειες έγιναν μέσω teamviewer.
-
-
Καλησπερα σε ολους και ενα μεγαλο ευχαριστω που φυσικα δεν ειναι αρκετο γι αυτη την βοηθεια που μου προσεφεραν απλοχερα τα μελη της xiaomi-miui.gr. Και ενα ακομα μεγαλυτερο ευχαριστω στον @gkalen και τον @derveni που παρα το προχωρημενο της ωρας και την σωματικη αλλα και πνευματικη κουραση απο την προσωπικη τους ζωη δειξανε αρκετο ζηλο αλλα και υπομονη μαζι μου ωστε να καταφερουμε να γινει σωστα και επαγγελματικα η δουλεια.
Και η βραδια κυλησε ως εξης:
Αρχικα ειχαμε βρει οτι ο bootloader ειταν κλειδωμενος και ειχα κανει τη ετηση για να ξεκλειδωσουμε το bootloader.
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Η απαντηση απο την Xiaomi ερχεται σε 2-4 μερες μεσω ενος sms και κατεβασαμε το προγραμμα το οποιο χρειαστηκαμε για να το ξεκλειδωσουμε.
Απεργοποιησαμε τα windows και ξεκινησαμε.
Τσεκαραμε ωστε τα στοιχεια στον λογαριασμο στο 我的小米云服务 να ειναι τα ιδια με με αυτα που εχουμε στην συσκευη, στις ρυθμισεις του λογαριασμου το security check-up πρεπει να ειναι 100 ποντοι και να μην εκκρεμη τιποτα.
Ειχαμε ανοιξει το find device on απο το cloud της συσκευης ωστε να το ανιχνευση και να το αναγνωρισει απο το σαιτ.
Η επομενη κινιση μας ηταν να αλλαξουμε την rom του κινιτου απο unofficial σε official για να καταφερουμε να το ξεκλειδωσουμε.
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
Βαλαμε το κινιτο σε fastboot και περασαμε τους Drivers ωστε να το αναγνωρισει ο υπολογιστης οπως πρεπει και να γινει σωστα η διαδικασια.
Η αληθεια ειναι οτι καπου εδω αρχισαν να δυσκολευουν τα πραγματα για εμας γιατι αντιμετωπισαμε ενα μικρο προβλημα με την εκδοση του miflash για καποιο λογο, μεχρι που βρηκαμε την σωστη.
Ενεργοποιησαμε ΟΕΜ και USB Debug, βαλαμε το κινιτο σε download mode και με προσευχη ξεκινησαμε το flash. Οταν τελειωσαμε το flash και ολα πηγαν καλα. Εγω χρησιμοποιησα μια China Dev, ηθελα να βαλω ελλινικη εκδοση μετα.
Το επομενο βημα ηταν να ξεκλειδωσουμε ηταν να ξεκλειδωσουμε το bootload με το Mi flash unlock tool. Ειχα παρει το οκ απο την Xiaomi και καναμε και αυτο το βημα σχετικα ευκολα.
Το τελευταιο βημα που ειχε μεινει ηταν το twrp.
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά)
Καναμε ενα καθαρο install χωρις περιτα προγραμματα που πιανουν χωρο και τρωνε ram ασκοπα.
Η ωρα να εχει παει 5:30 τα ματια ολων να κλεινουν και εμεις να περινουμε να ανοιξει το κινιτο για τις τελευταιες πινελιες.. Αφου ανοιξε το κινιτο εβαλα τις απαρετιτες ρυθμισεις και ολα ηταν Οκ ειπαμε το καλυνηχτα η μαλλον το Καλημερα, το ευχαριστω απο μερους μου για οσα περασαν και ολοι πηγαμε στα κρεβατια μας. Πριν κοιμηθω ασχοληθικα λιγο με το κινιτο και ενιωσα ενθουσιασμενος, ηταν πιο γρηγορο απο οταν το ειχα παρει καινουριο.
Ο κοσμος των κινιτων για μενα ειναι αγνωστος και μου φανικαν βουνο, δεν ξερω αν ξεχασα καποια διαδικασια μαλλον δεν μπορω να θυμηθω.
Τα ευχαριστω ειναι λιγα, αλλα ο @derveni δικαιουτε μια αδεια.. -
@Dark_Soul14 Διόρθωσε την ανάρτηση ως προς τα ονόματα βάζεις @derveni (Χρήστος ) και @gkalen (Γιώργος), να χαρείς τώρα το κινητό σου και να μην χάσουμε την επαφή μας
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα