Mi5s - Screen Protectors και Θήκες
-
-
Ναι, εκεί καταλήγω και γω, ωστόσο πρέπει να "τρώει" καναδυό καθαρά mm της οθόνης περιμετρικά, έτσι δεν είναι; αλλά και πάλι, από το να μένουν 5mm απροστάτευτα στο πλάι, να φαίνεται χάλια και να "κολλάει" το δάχτυλο, καλύτερα είναι.
Εβαλα παραγγελία και θα βολευτώ με τις πολλές σαχλαμάρες που μου 'μειναν για κανα δίμηνομέχρι να ρθουν.
Ευχαριστώ.
EDIT: Tώρα που παρατήρησα προσεκτικότερα την οθόνη του κινητού, δε "τρώει" τίποτα, θα είναι τέλεια. Αναμένω λοιπόν. -
Ναι μια χαρσ ειναι
-
Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Μήπως υπάρχει κάποιος φίλος που πήρε σαν το δικό μου screen protector με το λογότυπο mi σε μαύρο και έχει κάποιο 2ερο γιατί επείγον θα χρειαστώ ένα για αγορά. Όποιος φίλος έχει ένα και θέλει να με εξυπηρετήσει ας μου στείλει ένα PM. Ευχαριστώ πολύ!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
την brotect AirGlass την παίρνουμε από το protectionfilms24? Έρχεται γρηγορα (και με τι μεταφορικά);
-
Αφήνει πολύ τις άκρες και δεν δείχνει ωραίο... αλλά έρχεται γρήγορα. Το πολύ σε μια βδομάδα. Δεν θα έχει tracking αλλά είναι αξιόπιστοι
1ευρω άντε 1.5 μεταφορικά. Όταν τα είχα πάρει και το σκούρο κ το ανοιχτό. Μια που τα έβαλα κ μια που πήγαν στο καλαθο -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Αφήνει πολύ τις άκρες και δεν δείχνει ωραίο... αλλά έρχεται γρήγορα. Το πολύ σε μια βδομάδα. Δεν θα έχει tracking αλλά είναι αξιόπιστοι
1ευρω άντε 1.5 μεταφορικά. Όταν τα είχα πάρει και το σκούρο κ το ανοιχτό. Μια που τα έβαλα κ μια που πήγαν στο καλαθο
-
-
@Geo Z μη πάρεις brotect, επιβεβαιώνω ότι έγραψαν και τα παιδιά, είναι χάλια. Εγω τη χρησιμοποιώ από ανάγκη, μέχρι να έρθει αυτή απ το ali (κανά δίμηνο). Είναι πολύ μικρότερη. Δες το χάλι:
όσον αφορά τη θήκη IPAKY που έλεγα παραπάνω ότι ήμουν ικανοποιημένος, ε τελικά δεν είμαι... έσπασε, δε ξέρω πως, το κινητο ΔΕ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ... το πλαστικό περίβλημα (μπλε) που αγκαλιάζει περιμετρικά τη λαστιχένια θήκη (μαύρη) είναι πολύ σκληρό και μάλλον δε προστατεύει... τη κόλλησα αλλά μάλλον θα πάρω μαλακή σιλικόνης 3€ μου φαίνεται... κρίμα διότι ταίριαζε πολύ καλά κι είναι εμφανίσιμη
NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULESΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES ().
-
@johnny_red κατάλαβα τι λες. Απλά επειδή θέλω να το χω με θήκη και glass από την πρώτη στιγμή θέλω κάτι να ρθει σχετικά γρήγορα, εφόσον το κινητό το χω παραγγείλει ήδη με bangood (priority air mail) και φαντάζομαι σε 15+ μέρες θα ναι εδώ. Δεν έχω περιθώριο για ali πχ. Το tempered glass της nilkkin είναι επίσης ψιλοχάλια;
-
Τα κενά του πολύ καλού γυαλιού της nillkin, τα καλύπτει η θήκη κ είσαι αρχηγός!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Τα κενά του πολύ καλού γυαλιού της nillkin, τα καλύπτει η θήκη κ είσαι αρχηγός!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0