Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ,έχω στην κατοχή μου το xiaomi redmi 2 pro-2gb ram-16gb rom-HM2014813.έχω κάποιες ερωτήσεις για την αλλαγή της ρομ.Τώρα έχει το τηλέφωνο την ρομ που αγοράστηκε απο το vickmall.H rom που φοράει είναι αυτή-- MIUI 5.6.18/DEVELOPER.Λογικά είναι η επισημη μιας και έχει πόλλες γλώσσες.θέλω να περάσω την τελευταία stable ελληνική ρομ πριν βγει η lolipop ελληνική απο το φορούμ εδω.Με αυτη που φοραει τώρα έχει ενα πρόβλημα bug δεν μπορεί να συνδεθεί σε όλα τα wi fi.δεν κάνει αυτόματα λήψη την ip και πρέπει να την βάλεις χειροκινητα.ένα άλλο είναι ότι απο την ώρα που πάτας να ανοιξει το wi fi κάνει ένα λεπτό να βρει τα δικτυα.κατά τα άλλα είναι οκ η ρομ αυτή και ελληνικά έχει και τρέχει καλά.Οι ερωτήσεις μου..για να κάνω μετάβαση απο την developer σε stable την δικιά σας θα πρέπει να έχω εγκαταστήσει το twrp recovery?επίσης μπορώ να περάσω τη ελληνικη ρομ χωρις προβληματα με το mi recovery?δηλαδη να κανω wipe cache,wipe user data απο το mi recovery και μετα install.zip απο το mi recovery?ειναι σωστη αυτή η διαδικασια που σας λέω?φυσικα back up θα έχω πάρει απο πριν.ευχαριστώ για το χρόνο σας!