Εδώ en.miui.com/a-234.htmlΟ/H cacau έγραψε:
Μάλιστα! Τώρα εδώ έχω ένα θεματάκι... που τις βρίσκουμε, γιατί γίνεται ένα μπέρδεμα με την συγκεκριμένη συσκευή. Ψάχνω και μου βγαίνουν διάφορες... Αν είναι εύκολο κάποιο link?
xiaomi redmi 2 pro-αλλαγη ρομ [SOLVED]
-
-
Εχεις δίκιο @cacau. Και εγω το έψαξα λίγο ... δες εδώ -> Fastboot on HM2014813 failure - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum
Είναι αγγλο-κινέζικη αλλά από ότι φαινεται δεν υπάρχει άλλη -
Στο παραπάνω link κατέβασα αυτήν που λέει Redmi 2 Prime Latest Global Developer Version Fastboot και την φλάσαρα επιτυχώς με την τελευταία έκδοση του miflash. Περιμένω να ανοίξει για να δούμε τι απέγινε ο ασθενής...
edit: μάλλον επέζησε, άναψε - πάω να περάσω τα στοιχεία μου γιατί επέλεξα clean all..."στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€" -
μπορει καποιος να μου πει ποια fastboot rom να βαλω στο xiaomi redmi 2 2014813 γιατι εχω μπερδευτει και να περασω μετα την ελληνικη ρομ.
-
panos εδώ en.miui.com/a-234.html θα κατέβεις σχεδόν στο τέλος, είναι η 21 από το τέλος και γράφει: "Redmi 2 Prime Latest Global Developer Version Fastboot"
Όταν την ξεζιπάρεις (θέλει 2 φορές) θα σου προκύψει φάκελος που λέει "wt88047_pro_global_images_7.2.9_20170209.0000.00_5.1_global" - Μην σε μπερδέψει, φλασάρισα κανονικά και το τηλέφωνο δείχνει πλήρως λειτουργικό με miui 8. Αν έχεις ενδιασμούς περίμενε 2-3 μέρες να σου πω πως τα πάει.
=============== Φεβ 13th 2017, 3:52pm ===============
Τελικά όμως κάτι δεν πάει καλά, η κάρτα της Vodafone δεν έχει σήμα. Οπότε κράτει...
=============== Φεβ 13th 2017, 9:13pm ===============
Πήγα εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…E%B5%CF%82-wt88047-wt860/ και έβαλα την developer 6.3.3
Θα μείνω έτσι έως ότου λάβω τον κωδικό ξεκλειδώματος του bootloader και βλέπουμε..."στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€" -
φιλε cacau,αν βαλω τη global fast boot που εβαλες και εσυ σου περναει το twrp ?αν ειναι να βαλω αυτη και να περασω απευθειας την ελληνικη ρομ.επισης και κατι αλλο πως κανεις διαγνωση αν ειναι κλειδωμενος ο bootloader?ευχαριστω.
-
Ναι περνάει κανονικά και όπως μου είπαν σε άλλο νήμα όλα τα πρό Δεκεμβρίου 2015 xiaomi δεν θέλουν ξεκλείδωμα bootloader. Εγώ τον ξεκλείδωσα βέβαια χωρίς permissions όπως θα δεις εδώ youtube.com/watch?v=CxVM7yrHTSE , αλλά δεν απαιτείται. Πέρασα το twrp και εν συνεχεία έβαλα την τελευταία stable - όλα δείχνουν μια χαρά!"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
-
Η τελευταία είναι lolipop από ότι έχω δει.πως πάει το κινητό με την lolipop τρέχει καλά?
-
-
λοιπον εβαλα την GLOBAL DEVELOPER fastboot που ειχε βαλει ο cacau και δεν εχει σημα το τηλεφωνο δεν αναγνωριζει το δικτυο κινητης.τωρα πως θα περασω την ελληνικη ρομ?βαζω χυμα το αρχειο update.zip και κανω απο εκει?το twrp δεν εμφανιστηκε.πρεπει να το περασω μονος?εχει βγαλει κατι κινεζικα στο οταν οταν κανω boot εκει που εχει το fastboot ,recovery εχει και κατι αλλα στα κινεζικα που δν μπορω να καταλαβω.ευχαριστω.
=============== Φεβ 15th 2017, 3:52pm ===============
φιλε cacau αν μπορεις πες μου λιγο αναλυτικα τι εκανες μετα τη ρομ τη fastboot για να ξεμπερδευω και εγω
=============== Φεβ 15th 2017, 4:24pm ===============
μετα το fast boot rom περασα την ελληνικη special που ειναι για μεταβαση που λεει με το update.zip το mi recovery και δεν αναγνωριζει τη sim τωρα.χρειαζομαι τη βοηθεια σας.ευχαριστω για το χρονο σας
=============== Φεβ 15th 2017, 4:28pm ===============
επισης λεει baseband version unknown
ξαναπερασα παλι την ιδια global με φλασαρισμα αυτη που εχει βαλει ο cacau απο εδω
Xiaomi MIUI Official Forum
και δεν εχει σημα το κινητο.
=============== Φεβ 17th 2017, 11:38am ===============
Λοιπόν ξαναφλασαρα με το miui fast boot και μέσα σε recovery twrp περασα τη special που είναι για μετάβαση στο lolipop.ξαναπροσπαθησα να περάσω την stable την τελευταία και βγάζει error 7 στο twrp.δεν αφήνει να το φλασαρει.πλεον με αυτή τη miui που βάζω στη φωτογραφία τρέχει καλά.το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι τρώει ποιο πολύ μπαταρία πλέον.Πώς θα περάσω την stable τη τελευταιτα τώρα?Αν αφήσω αυτή τη ρομ μπορεί να βελτιωθεί η μπαταρία? Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
=============== Μαρ 11th 2017, 12:32pm ===============
καλησπερα παιδια και παλι,η ρομ που εχω βαλει δουλευει καλα χωρις bugs ειναι στην παραπανω φωτογραφια,αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι οταν το συνδεω στο pc suite βγαζει 2014813 συσκευη ενω οταν ανοιγω το my computer εκει που ειναι οι δισκοι εμφανιζει αποθηκευτικο χωρο με ονομασια wt88047.ειναι σωστο αυτο?εχει γινει καπου λαθος η εγκατασταση της ρομ?ευχαριστω.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαγραφή εικόνας με αριθμούς ΙΜΕΙ ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0