απορία και δική μου...Ο/H Aris Dinovitsis Deauville έγραψε:
παιδιά μια ερώτηση όταν λέμε factory reset απο twrp μιλάμε για to : σέρνω το μπαράκι κάτω που λέει swep for factory reset η μiλαμε για wipe data ?
[XTRV-7.2.9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/2 14:00)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H nkaranick έγραψε:
Ο/H Aris Dinovitsis Deauville έγραψε:
παιδιά μια ερώτηση όταν λέμε factory reset απο twrp μιλάμε για to : σέρνω το μπαράκι κάτω που λέει swep for factory reset η μiλαμε για wipe data ?
Το ίδιο πράγμα με το wipe data , cache , dalvik είναι το swipe to factory reset , το γράφει κιόλας ... -
Ο/H nkaranick έγραψε:
Ο/H Aris Dinovitsis Deauville έγραψε:
Εναλλακτικά μπορεί να κάνει κάποιος από μόνος του ξεχωριστά wipe data, dalvik, cache που ισοδυναμεί με factory reset.
Edit: Με πρόλαβε ο Γιώργος. -
1ο θα το κάνω το μεσημέρι. Ευχαριστώ.
2ο Και την φώτο το μεσημέρι θα την ανεβάσω το μεσημέρι γιατί είναι σ τη δουλειά.
3ο Δεν κλείδωσα εγώ κάτι. Αν εννοείς ξεκλείδωμα, το υπέθεσα αν κάνω λάθος είμαι ανοικτός σε συμβουλές.
4ο ΟΚ θα περιμένω.. Κανένα πρόβλημα..
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το Mi8 μου!
-
Καλημέρα, επιβεβαιώνω κι εγώ ότι το mi4c έχει πρόβλημα με την κάμερα. Κατά τα άλλα δεν έχω παρατηρήσει κάτι.
Φλάσαρα την πρώτη RΟΜ και το τηλέφωνο δεν μπαίνει ποτέ σε recovery και δεν λειτουργεί το Factory Reset. Κάνει reboot εμφανίζεται το mi logo αλλά από εκεί και πέρα τίποτα άλλο.Προσπάθησα να περάσω το twrp μέσω ADB όμως μου βγάζει το μήνυμα device is locked, unlock and try again. Προσπάθησα να φλασάρω την official χωρίς επιτυχία. Με λίγα λόγια δεν μπορώ να κάνω τίποτα στο τηλέφωνο.
Επιπλέον είχα στείλει αίτημα ξεκλειδώματος στην Χiaomi πριν μήνες, πήρα το sms με τον κωδικό ξεκλειδώματος όμως η διαδικασία με το MiUnlock σταματάει κλασικά στο 50% .
Να συμπεράνω ότι θα μείνω για πάντα με τη συγκεκριμένη ROM; -
Μέχρι τώρα το μόνο κακό είναι ότι όταν μιλάς στο τηλέφωνο ι οθόνη δεν κλίνη και παίρνει από πίσω μόνο τού τηλέφωνο ,,,,«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
Χθες είχα λίγο χρόνο και είπα να περάσω την 7.2.9 την δικιά μας στο Mi 4c. Κάνω πριν ένα έλεγχο στο bootloander και βλέπω κλειδωμένος και τα τρία false. Λέω δεν πειράζει έτσι κι αλλιώς έτσι περνούσα μέχρι τώρα μια και δεν είχα ξεκλειδώσει επίσημα. Κάνω ένα factory reset από το twrp και περνάω την 7.2.9 την δικιά μας την τελευταία fixed και πέρασε νεράκι. Μια χαρά άνοιξε το κινητό πέρασα της ρυθμίσεις και από το Titanium μόνο τις εφάρμογες χωρίς τις ρυθμίσεις τους εκτός από κάνα δύο. Με το flasifly φλάσαρα το νέο twrp 3.0.3 πέρασε κι αυτό καλά το δοκίμασα και δουλεύει. Τώρα όσο αφορά τα bug υπάρχουν αλλά προσωπικά δεν με πειράζουν γιατί με την snap camera που χρησιμοποιώ όλα δουλεύουν καλά. Γενικά το κινητό αποκρίνεται καλά. Για την μπαταρία δεν μπορώ ακόμη να εκφέρω γνώμη.
Να ευχαριστήσω θερμά τους διαχειριστές για όλα!!!
Στάλθηκε από το Mi-4c μου -
-
-
Ο/H mlab έγραψε:
δηλαδη περνάμε ανεπιφύλακτα??Ας δούμε κ ενημέρωνω από πλευράς μου..
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H mlab έγραψε:
δηλαδη περνάμε ανεπιφύλακτα??Ας δούμε κ ενημέρωνω από πλευράς μου..
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα