Διαφήμιση

[XTRV-7.2.9] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/2 14:00)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • OffTopic
      OffTopic

Ο/H Nikoc Matsamas έγραψε:

Ο/H nikosef έγραψε:

Επειδή υπάρχει ένα θέμα με το Mi Note Pro:

Εγκατέστησα χθές την έκδοση Nougat στο κινητό μου χωρίς factory reset μέσω TWRP. Κακώς γιατί γίνεται μετάβαση απο LOLIPOP σε NOUGAT .
      1.Το κινητό είναι πιο αργό αλλά δουλεύει κανονικά.
      2.Το TWRP χάθηκε με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βάλω την έκδοση fix ούτε να τρέξω κάποιο back up.
      3. Έκανα unlock Bootloader για να είμαι σίγουρος.
      4. Εγκατέστησα την TWRP που προτείνεται στο site χωρίς επιτυχία. Δοκίμασα και άλλες με έκδοση 3.0 χωρίς αποτέλεσμα.
      5. Οι δοκιμές έγιναν ολοκληρωμένες μέσω ADB και Flashify, όμως πάντα παραμένει αναμμένο το logo MI χωρίς να μπαίνει σε TWRP.
      6. Το κινητό δεν κάνει factory reset.

Το συμπέρασμα νου είναι οτι: είτε είμαι άτυχος και δεν βρήκα σωστό TWRP leo, είτε πρέπει να ακολουθήσω κάτι άλλο που δεν γνωρίζω.
      Έχετε να προτείνετε κάτι?

Aκριβως τα ιδια προβληματα εχω και εγω επισης 1) δεν μου ανοιγουν τα δεδομενα στο κινητο 2) υπαρχει τραγικο battery drain και το χειροτερο 3) δεν ξερω πως να ξεκλειδωσω τον bootloader μου! εχω επιβεβαιωσει οτι ειναι κλειδωμενος με την βοηθεια του @kexas .Μπορεις να μου πεις πως το εκανες

Απο mi unlock tool.
    • Ο/H teoxoli έγραψε:

Καλησπερα μολις έβαλα την τελευταία xtrv 7.2.9 σε rn2 και οταν ανοιξε το κινητο μου βγαζει συνεχει το μυνημα "Δυστυχως η διαδικασια android.proces εχει σταματησει και μου το βγαζει σφαλμα. δεν με αφηνει να κανω τιποτα γιατι παταω ακυρωση και μετα μου το ξαναβγαζει κατευθειαν. μπορει καποιος να βοηθησει?
      Για να σου βγάζει αυτό το μήνυμα σημαίνει πως είτε είχες πολλή παλιά Version στην συσκευή σου, ή πήγες από Stable ROM σε Developer χωρίς να κάνεις πρώτα Factory Reset.

Η λύση στο πρόβλημά σου είναι είτε να γυρίσεις πίσω στην παλιά σου ROM, ή να κάνεις Factory Reset από το Recovery και αμέσως μετά flash εκ νέου την 7.2.9 ROM, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να ξαναστήσεις την συσκευή σου από την αρχή. :D

=============== Φεβ 11th 2017, 6:47pm ===============
      Ας δοκιμάσει κάποιος κάτοχος του Mi Note PRO που έβαλε Nougat ROM, να κάνει Flash το νέο TWRP Recovery που ετοιμάσαμε => [XTRV-7.2.9] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/2 16:58)​ ώστε αν είναι οκ, να το ενσωματώσουμε σε νέα ROM που θα μοιράσουμε στους κατόχους της συσκευής.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Περαστηκε στο Hennessy Redmi Note 3. Κανένα πρόβλημα με την εγκατάσταση μέχρι τώρα.
      Μπράβο παιδιά.
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces
    • Διαφήμιση
    • Καλησπερα παιδιά όλα καλά με την ρομ πέρασα και ευχάριστω για άλλη μία φορά είστε αψογη,Αλλά έχω μία ερώτηση πότε με το καλό θα πάρουμε το νουγκατ σε ρεντμι νότες 3 προ
      :lol: 8-)
    • Μετά το install της 7.2.9 μου πετάει cant get valid device id και δεν μου ανοίγει καθόλου το wifi. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;l Κάποιο fix;
      Ευχαριστώ
    • Ο/H jimmykls έγραψε:

Μετά το install της 7.2.9 μου πετάει cant get valid device id και δεν μου ανοίγει καθόλου το wifi. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;l Κάποιο fix;
      Ευχαριστώ
      Δοκίμασε ως πρώτη κίνηση να γυρίσεις πίσω στην προηγούμενη Version για να δεις αν θα σου φτιάξει το πρόβλημα.

Αν χρειαστεί θα δώσουμε κάποιο fix όταν διαπιστώσουμε την προέλευση του προβλήματος. :D

• Ο/H efkolo έγραψε:

Ο/H sportage έγραψε:

Καλημέρα. Σε Mi4c πέρασα το πρώτο updateπου βγήκε χτες για android 7, αφού πρώτα έκανα factory resetκαι τα 2 wipe στη cache. Πέρασε οκ αλλά δεν λειτούργει η κάμερα. Στη συνέχεια ήρθε mail ότι βγήκε νέα έκδοση που διορθώνει πρόβλημα μπαταριάς (έλπιζα και το πρόβλημα στη κάμερα) και πήγα να την περάσω, αλλά όταν πάω να ξεκινήσω σε recovery είναι σαν να έχει χάσει το TWRP. Μετά από πολλές προσπάθειες να περάσω το TWRP, δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα. Ούτε με flashily, ούτε κάνοντας επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όπου και εκεί δεν γίνεται επαναφορά της συσκευής (ξεκινάει η συσκευή χωρίς να έχει χάσει τίποτα) και φοβάμαι ότι μετά τη πρώτη εγκατάσταση κλείδωσε ο bootloader εκτός και είναι πρόβλημα TWRP με Android 7. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή καμία ιδέα για το πώς θα καταφέρω να μπω σε TWRP?

Ο/H Aris Dinovitsis Deauville έγραψε:

Ο/H sportage έγραψε:

Καλημέρα. Σε Mi4c πέρασα το πρώτο updateπου βγήκε χτες για android 7, αφού πρώτα έκανα factory resetκαι τα 2 wipe στη cache. Πέρασε οκ αλλά δεν λειτούργει η κάμερα. Στη συνέχεια ήρθε mail ότι βγήκε νέα έκδοση που διορθώνει πρόβλημα μπαταριάς (έλπιζα και το πρόβλημα στη κάμερα) και πήγα να την περάσω, αλλά όταν πάω να ξεκινήσω σε recovery είναι σαν να έχει χάσει το TWRP. Μετά από πολλές προσπάθειες να περάσω το TWRP, δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα. Ούτε με flashily, ούτε κάνοντας επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όπου και εκεί δεν γίνεται επαναφορά της συσκευής (ξεκινάει η συσκευή χωρίς να έχει χάσει τίποτα) και φοβάμαι ότι μετά τη πρώτη εγκατάσταση κλείδωσε ο bootloader εκτός και είναι πρόβλημα TWRP με Android 7. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή καμία ιδέα για το πώς θα καταφέρω να μπω σε TWRP?
      το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και εγω
      ξεκινήστε από εδώ και ενημερώστε να πρόχωρήσουμε

Έκανα τον έλεγχο και δυστυχώς είναι κλειδωμένο το bootloader μετά το πέρασμα της νέας version. Τα προβλήματα και σε μένα είναι σαν αυτά που αναφέρουν και άλλοι. Δεν λειτουργεί η camera, battery drain, κολλαει η εφαρμογή μας xiaomi gr και γενικά κολλαει το κινητό. Παλεύω πόσες ώρες μήπως το ξεκλειδώσω με οδηγίες από το forum χωρίς αποτέλεσμα. Οι οδηγίες στο forum μας είναι σαν να λείπουν κάποια βήματα, συγκεκριμένα στο τέταρτο βήμα.

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12556-%CE%9E%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Bootloader-%CF%84%CE%BF%CF%85-MI-4c/

Μπορώ να βρω κάπου αλλού αναλυτικά οδηγίες και αρχεία για ξεκλείδωμα boot loader σε Mi4c?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H teoxoli έγραψε:

Καλησπερα μολις έβαλα την τελευταία xtrv 7.2.9 σε rn2 και οταν ανοιξε το κινητο μου βγαζει συνεχει το μυνημα "Δυστυχως η διαδικασια android.proces εχει σταματησει και μου το βγαζει σφαλμα. δεν με αφηνει να κανω τιποτα γιατι παταω ακυρωση και μετα μου το ξαναβγαζει κατευθειαν. μπορει καποιος να βοηθησει?
      Για να σου βγάζει αυτό το μήνυμα σημαίνει πως είτε είχες πολλή παλιά Version στην συσκευή σου, ή πήγες από Stable ROM σε Developer χωρίς να κάνεις πρώτα Factory Reset.
      Η λύση στο πρόβλημά σου είναι είτε να γυρίσεις πίσω στην παλιά σου ROM, ή να κάνεις Factory Reset από το Recovery και αμέσως μετά flash εκ νέου την 7.2.9 ROM, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να ξαναστήσεις την συσκευή σου από την αρχή. :D

=============== Φεβ 11th 2017, 6:47pm ===============
      Ας δοκιμάσει κάποιος κάτοχος του Mi Note PRO που έβαλε Nougat ROM, να κάνει Flash το νέο TWRP Recovery που ετοιμάσαμε => [XTRV-7.2.9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/2 16:58) ώστε αν είναι οκ, να το ενσωματώσουμε σε νέα ROM που θα μοιράσουμε στους κατόχους της συσκευής.
      Ευχαριστούμε πολύ miuiArt. Δυστυχώς είμαι εκτός σπιτιού και θα κάνω την δοκιμή για το Mi Note Pro το βραδυ. Ελπίζω να λειτουργήσει. Ετσι κι'αλλιώς για καθε πρόβλημα υπάρχει μια λύση εδω μέσα.
    • Ο/H Johnny Best έγραψε:

έχω την εξής απορία μόνο, στις φωτό που βλέπετε υπάρχει ένα κενό στα apps
      Τσεκαρε το κενό μήπως είναι το ρολόϊ ή ο καιρός. Για να το φτιάξεις βάλε εικονίδια από άλλο θέμα
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :

Πριν από λίγο φτιάξαμε νέο Recovery για το Mi-Note PRO με ανανεωμένο kernel συμβατό με Nougat.

Δοκιμάστε να το κάνετε flash από Fastboot mode με το γνωστό τρόπο με χρήση της εντολής fastboot flash recovery twrp7.img ,

και αμέσως μετά δώστε fastboot boot twrp7.img .

Αν δεν κάνει reboot στο Twrp με την εντολή fastboot boot , απλά κάνετε Reboot στο Recovery κρατώντας πατημένα τα πλήκτρα Power & Volume UP.
      τελεια δουλεψε μια χαρα αυτο το twrp μπραβο..
    • Ο/H sportage έγραψε:

Μπορώ να βρω κάπου αλλού αναλυτικά οδηγίες και αρχεία για ξεκλείδωμα boot loader σε Mi4c?
      Αυτός είναι ο ανεπίσημος τρόπος ξεκλειδώματος της συσκευής.
      Όσοι έχουν κάνει unofficial ξεκλείδωμα της συσκευής τους και βάλουν την Nougat ROM (Android 7) θα έχουν σοβαρό πρόβλημα καθώς θα κλειδώσει ο bootloader και δεν θα μπορέσουν να τον ξεκλειδώσουν.
      Θα πρέπει να έχετε κάνει αίτηση για unlock επίσημα και να έχετε ενεργή άδεια ξεκλειδώματος.

Διαφορετικά θα πρέπει να ακολουθήσετε και πάλι την ανεπίσημη διαδικασία του οδηγού => Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c ώστε να μπορέσετε να έχετε λειτουργική συσκευή και να βάλετε την προηγούμενη Ελληνική Version αλλά ΟΧΙ την τελευταία 7.2.9 με nougat γιατί θα ξανακλειδώσει πάλι η συσκευή σας.

Ο ανεπίσημος τρόπος ξεκλειδώματος έχει μεγάλα ρίσκα στα Updates και για αυτό τον λόγο συνιστούμε ΠΑΝΤΑ το επίσημο ξεκλείδωμα στις συσκευές σας.

=============== Φεβ 11th 2017, 7:24pm ===============

Ο/H kexas έγραψε:

τελεια δουλεψε μια χαρα αυτο το twrp μπραβο..
      Τέλεια !!!!

Σε λίγο θα σας δώσουμε νέα Fixed ROM... :thumbsup:

• Διαφήμιση
    • Καλησπερα.
      Ολα καλα (νομιζα) σε Kenzo αλλα πηγα να στειλω ενα μηνυμα και ειδα οτι δε δουλευει η ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΟΘΟΝΗΣ.
      Εχει κανεις αλλο το ιδιο προβλημα?