Θέλω να πάρω Xiaomi
-
-
-
here you go.
-
-
Η ελληνική ρομ είναι μονόδρομος φίλε. Για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει βγει global official rom. Πρέπει να κάνεις και αίτηση για ξεκλειδωμα του bootloader. Μην ανησυχείς. Θα σε βοηθήσουμε προχώρα.
-
γενικα τι άλλο πέρα της Ελληνικής γλωσσας κερδίζω;
Γιατί πρόβλημα με τα Αγγλικά δεν έχω -
Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα αγγλικά μπορείς να πάς στην official china που έχει αγγλικά/κινέζικα και ΟΤΑ updates.
Δεν έχει google play πρέπει να μπεί manual και έχει και κάποιες κινέζικες εφαρμογές που δεν χρειάζονται.
Η ελληνική εκτός απο ελληνικά έχει κάποια tweaks, google play και κάποια χρήσιμα apps ένω αντίστοιχα έχουν αφαιρεθεί τα κινέζικα που δεν χρειάζονται και είναι root.
H unofficial που έχεις τώρα, αν δεν σου βγάζει πρόβληματα (μπορεί να σου βγάλει αργότερα) προφανώς και είναι επιλογή σου να την κρατήσεις (δεν θα έχεις ΟΤΑ updates).
Απλά γενικά να ξέρεις οτι χρήστες έχουν αναφέρει προβλήματα με αντίστοιχες unofficial rom, ακόμα και malware. Άλλοι πάλι αναφέρουν οτι δεν έχουν πρόβλημα.
Όλα είναι σχετικά και εξαρτάται απο την χρήση/ανάγκες κλπ. -
-
μπομπα ευχαριστώ όταν έχω όρεξη να ασχοληθώ θα την περάσω!
Νοσταλγώ εποχές zte blade
=============== Φεβ 17th 2017, 6:33pm ===============
κλειδωμένος bootloader...
δυστυχώς πρέπει να περιμένω να μου κάνουν aprove την αίτηση -
2-3 μέρες
και δεν είναι δυστυχώς
Θα ήταν αν ήταν ξεκλείδωτο -
Ακόμα πάντως να λάβω κάποιο mail
-
Μπες στο en.miui.com/unlock και δοκίμασε.Αν πήρες άδεια θα σε αφήσει να κατεβάσεις το αρχείο.@trelogiatros
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0