[XTRV-7.2.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 19/2 13:48)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@kostakislarisa
Αν δεν την έχεις βάλει , βαλτη μήπως και κάτσει καλά ..
Με factory reset βέβαια .
Μη πάρεις σβαρνα τα wipes , απλώς swipe to factory to reset και μετά install τη ρομ . -
-
-
Με αυτήν και τουλάχιστον δύο προηγούμενες εχω θέμα με εφαρμογές gps . Runkeeper και Strava μετράνε ταχυτήτα ενώ είμαι σταματημένος ή με 25 χλμ μετράνε 10 . Αντίθετα το Navigon δεν χάνει μέτρο . Αρα ο δεκτης gps μια χαρά δουλευεί . Tο Runkeeper επαιζε σωστά με τις ρομ του Νοε/Δεκ και κάποια στιγμή που αναβάθμισα σε μία απο τις τελευταίες του Γενάρη κάτι στράβωσε . Roll back μέσω recovery κάνω και αν ναι πως ? Θέλω να γυρίσω σε κάποια ρομ του Δεκεμβρίου προκείμενου να εξακριβώσω αν φταίει η ρομ που έχω τώρα . Εκτός και γνωρίζουν το θέμα τα παιδιά .
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@gkalen προς το παρόν δουλεύει θα το δώσω πίσω να το δουλέψει η φίλη μου να δω πως θα παει. Και την προηγούμενη φορά έφυγε από μένα κομπλέ και μετά άρχισαν τα προβλήματα που ανέφερα.. κυρίως έκλεινε και δεν άνοιγε παρά μόνο αν έβγαζε μπαταρία και αν άνοιγε έμενε στο mi logo για πολύ ωρα.. Ελπίζω να είναι οκ τωρα.
-
Καλημέρα στην παρέα!. Μετά το flash της rom σε RN3 pro το snapchat μιας φίλης σταμάτησε να λειτουργεί και της έβγαλε ένα μήνυμα ότι και καλά χρησιμοποιεί "an unofficial Snapchat app". Αν εγκαταστήσεις λέει το official app και συνεχίζει να μην δουλεύει τότε πιθανόν να μην χρησιμοποιείς official rom ή έχεις jailbreak συσκευή. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι?? Με έχει φάει.....
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Και την προηγούμενη φορά έφυγε από μένα κομπλέ
Ο/H ngiannakos έγραψε:
Έχει κάποιος να προτείνει κάτι?? Με έχει φάει.....
-
-
Ο/H ngiannakos έγραψε:
-
-
Γεια σας και απο εμενα και πολλα συγχαρητήρια για την ομορφη δουλεια και υποστηριξη.
Εχω ενα mi max 32 με 7.2 16 κλειδωμενο και το ειχα αφησει ετσι για να εχω τα εβδομαδιαία updates σε beta που ομως καταλαβα οτι ειναι λίγο κοροϊδία γιατι δεν φτιαχνουν σοβαρα θεματα του λογισμικου αλλα σαχλαμαρες.
Η αναβαθμιση σε nougat? Την πηρα και? Δεν αλλαξε τιποτα... Χειρότερη διαχείριση μνημης..
Ηθελα να ρωτησω λοιπον μπορω να κατεβασω την ελληνικη ρομ που τα εχει ολα και να την περασω μεσο updater η πρεπει να περιμενω να ξεκλειδωσω και μετα μεσω ρικοβερι κλπ?
Ευχαριστω πολυ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα