Ωραια έλεγξε τον bootloader και αν χρειάζεται ξεκλειδωσε τον και μετά σε fastboot Κάνεις ότι θέλεις.. Βάζεις TWRP και ελληνική ...Ο/H tsikos έγραψε:
λοιπον τα καταφερα και δεν ξεκολαει απο το fastboot.. τι κανουμε παλι? το misuite δεν το αναγνωριζει..
[Ενημέρωση 6/8/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H intheend έγραψε:
Ο/H Souits έγραψε:
Developer vs Μπαταρία
6 - 0
σ.σ. αλλά έχει επιδόσεις.... Το αντίθετο η stable...
Χαχαχαχ λοιπόν.... Η dev χουν καλύτερες επιδόσεις αλλά τρώνε παραπάνω μπαταρια(λογικό άλλωστε) ενώ η stable είναι ποιο "stable" πολύ καλύτερη μπαταρία αλλά λιιιιγο χειρότερες επιδόσεις...
Στάλθηκε από το Kenzo.ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Bodai και λοιποί ευχαριστώ, το ξημέρωσα παλι, μια μερα χωρις κινητο..δεν ειχα ίντερνετ στον υπολογιστή σήμερα και πηγαινοεφερνα τα αρχεία με στικακι..όλα μαζί... Μπήκα με adb ( μενει να μαθω πως στην ευχη δουλεψε σημερα) έβαλα twrp αλλά ήταν το 2, κάτι όχι 3.0.2 και δε δούλευε το touch, μετά πέρασα και su και ανακάλυψα ότι κατέβασα την 7 αφού άνοιξε το κινητό...ευτυχώς είχα τοπικό αντίγραφο στη μνήμη και τα έχω όλα... Μονο σε μενα τα εκανε η 8.2.1;;;; Ξανά ευχαριστώ για το χρόνο σας...
-
Ο/H tsikos έγραψε:
Μονο σε μενα τα εκανε η 8.2.1;;;; Ξανά ευχαριστώ για το χρόνο σας...
αντε και του χρόνου!Life is too short to remove usb safely -
Παιδιά την έβαλα και γω ολα μια χαρα δουλευουν προς στιγμήν.. Θα ξανα γραψω εντυπωσεις με απο 2-3 μερες χρήσης..
-
-
Σε Mi5s φιλου που εχει την 8.0.10. θελω να βαλω την 8.2 ομως με clean install!οταν κανω wipe dalvik+cache+system+data+internal και κανω back και βρεθω στην αρχικη σελιδα του twrp και πατησω mount ενω εχω συνδεσει απο πριν το κινητο στο pc θα μπορεσω να περασω την ρομ απ το Pc στο κινητο για να κανω Install ή δεν θα πετυχει;να το κανω καλυτερα με Otg usb;ποιος τροπος ειναι πιο ασφαλης;
-
καλημερα παιδιά
Έκανα install απτο updater την 8.2
Και παρατήρησα ότι έχω θέμα με τα δεδομένα... Δεν ανοίγουν. Έχει κάποιος το ίδιο θέμα? Mi3w -
Ο/H mpoitsos έγραψε:
καλημερα παιδιά
Έκανα install απτο updater την 8.2
Και παρατήρησα ότι έχω θέμα με τα δεδομένα... Δεν ανοίγουν. Έχει κάποιος το ίδιο θέμα? Mi3w
XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN -
Επειδή λίγο μπερδεύτηκα (πάλι)
έχω την 8.1.3.0, την καινούργια την βάζω απλά από πάνω ή θέλει FC?
=============== Φεβ 23rd 2017, 2:02pm ===============
Ο/H movieland έγραψε:
Επειδή λίγο μπερδεύτηκα (πάλι)έχω την 8.1.3.0, την καινούργια την βάζω απλά από πάνω ή θέλει FC?
13.420 -
@movieland
Ναι , την βάζεις από πάνω , τα θέματα που διαβάζεις είναι λόγω μετακίνησης από android 5.1/6.0 σε 7.0 και αντίστροφα , εσύ δεν έχεις βάλει android 7.0 ακομα , μπορείς να προχωρήσεις σε εγκατάσταση της αναβάθμισης.
Όταν είναι να περάσεις σε Android 7.0 τοτε αλλάζει λίγο η διαδικασία , πρέπει ν'αλλαξεις το twrp και μετά να ξεκλειδώσεις και bootloader ξανά. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@movieland
Ναι , την βάζεις από πάνω , τα θέματα που διαβάζεις είναι λόγω μετακίνησης από android 6.0 σε 7.0 και αντίστροφα , εσύ δεν έχεις βάλει android 7.0 ακομα , μπορείς να προχωρήσεις σε εγκατάσταση της αναβάθμισης.
Όταν είναι να περάσεις σε Android 7.0 τοτε αλλάζει λίγο η διαδικασία , πρέπει ν'αλλαξεις το twrp και μετά να ξεκλειδώσεις και bootloader ξανά.
13.420
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0