λεω να το ξεκλειδωσω ετσι να υπαρχει αντε να το ρουταρω τιποτα αλλο προς το παρρον. τι θα γινει οταν ερθει η νουγκατ?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H qsd330 έγραψε:
λεω να το ξεκλειδωσω ετσι να υπαρχει αντε να το ρουταρω τιποτα αλλο προς το παρρον. τι θα γινει οταν ερθει η νουγκατ?
Δεν κλειδώνει από μόνο του, μόνο αν στο mi flash tool επιλέξεις clean all and lock, μόνο τότε θα κλειδώσει. Τώρα όταν έρθει η ΟΤΑ δεν νομίζω να το κλειδώνει μετά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Edit: Αν το ρουταρεις παίζει να μην γίνεται εγκατάσταση η ΟΤΑ, αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό. -
Ο/H tasos228 έγραψε:
Γειά σας έχω στην κατοχή μου ένα redmi note 4 με έκδοση MIUI GLOBAL 8.2 ΣΤΑΘΕΡΗ 8.2.5.0 MACFMIDL Tο πρόβλημα που παρουσιάζει είναι όταν συνδέω το Bluetooth ο συνομιλητής μου αλλά και εγω ακούω και ακούγομαι με διακοπές Το πρόβλημα τελικά παρουσιάζεται μόνο όταν ανοίγω το WiFi Θα ήθελα να μάθω αν αυτό έχει παρουσιαστεί και σε άλλους κατόχους του συγκεκριμένου τηλ η θα πρέπει να το δώσω πίσω μια και έχει ακόμα εγγύηση Έχω δοκιμάσει 4 διαφορετικά bluetooth συμβαίνει το ίδιο Θα ήθελα κάποια βοήθεια Το κινητό είναι αγορασμένο από το puplic πριν μια εβδομάδα
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε μου έχω το ίδιο κινητό με την ίδια ρομ .Το πήρα από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του vickmall πριν 10 περίπου ημέρες και επειδή ήθελα 64 μνήμη το πακεταρα πάλι για να βρω να το δώσω.Σημερα το πρωί είδα το μήνυμά σου οπότε το άνοιξα για να τσεκαρω.Λοιπον με ένα xiaomi bluetooth που έχω και με ανοιχτό το wifi κατά την διάρκεια σερφαρισματος έκανα 3 κλήσεις άνω του λεπτού η καθεμία χωρίς να αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα.Κοιτα μην έχει θέμα το bluetooth και όχι το κινητό σου.Καλημέρα -
εγω εχω παρεμβολες στο ακουστικο . δεν μου εχει κανει ο συνομιλιτης παραπονα.. ομοιως με το wifi ανοιχτο
-
- Τι να πω εγώ δεν είδα κάτι.Παντως έχετε υπόψη ότι εδώ και κάποιες ημέρες από μια γρήγορη ματιά σε sites κυκλοφόρησε και η 8.2.7.0 και στην περιγραφή αναφέρει bugs fixer οπότε ας περιμένει ο φίλος πριν το πάει στα public
- Τι να πω εγώ δεν είδα κάτι.Παντως έχετε υπόψη ότι εδώ και κάποιες ημέρες από μια γρήγορη ματιά σε sites κυκλοφόρησε και η 8.2.7.0 και στην περιγραφή αναφέρει bugs fixer οπότε ας περιμένει ο φίλος πριν το πάει στα public
-
-
You may think you can fly - but you better not try
-
lazyflasher dear!
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Το κινητό παίρνει αναβάθμιση (εννοώ ας είναι root) δεν κλειδώνει και για να το ξαναρουτάρεις θα πρέπει να φλασάρεις πρώτα custom recovery και μετά super user
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
λοιπόν. πήγα και το πήρα επίτηδες από το πλαίσιο.
Δεν μου εμφανίζει 4g. φταίω να πάω αύριο στον πωλητή του πλαίσιου που χτυπιόταν ότι θα έχω 4g και να του το πετάξω στα μούτρα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα