Εχεις δοκιμάσει να το κάνεις μέσα από την εφαρμογή που θέλεις να ανάβει?Ο/H topmar έγραψε:
Ρε παιδιά, τα notification lights δουλεύουν στο δικό σας; Στο δικό μου τίποτα δεν ανάβει....
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Εννοείται ότι το έχω κάνει αυτό... Γιαυτό με παραξενεύει...
Sent from my Redmi Note 4x using TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Ο/H gfilip έγραψε:
Καλησπερα επειδη ειμαι σε διαδικασια αλλαγης συσκευης θελω απο την ελληνικη να παω σε global stable.Μπορειται να μου υποδειξεται καποιον οδηγο;Ευχαριστω
-
Μπορω να ακολουθησω αυτον τον οδηγο,με τη δευτερη μεθοδο;
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) -
Εξαρτάται τι θα κάνεις με την συσκευή @'gflip' Αν πάει για πούλημα καλύτερα MiFlash & Fastboot, αν την κρατήσεις για 2η, τότε οκ είναι αυτός ο οδηγός. Σε κάθε περιπτωση έλεγξε πρωτα αν ισχύει η άδεια ξεκλειδώματος που έχεις ..
-
Για πουλημα θα παει,οποτε θα ακολουθησω το miflash.Σε ευχαριστω πολυ.
Ολα καλα,ευχαριστω και παλι. -
Μην ξεχάσεις να διαγράψεις το mi account σου ή οποιοδήποτε άλλο account από μέσα.
-
Ήρθα και εγώωωω.! από redmi note 2, σήμερα πήρα αυτό το τέρας αυτονομίας
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Kαλησπέρα σε όλους. Εχω το Redmi Note 4X με περασμενη την τελευταια εκδοση της ελληνικής Rom και παρατηρησα το εξης. Καθε φορα που μ ερχεται μηνυμα και κατεβαινει το banner απο πανω στην οθονη μου εμφανίζεται ο αριθμος του αποστολεα και όχι το ονομα του οπως ειναι αποθηκευμενο στον καταλογο. Έχει τη μορφή δλδ. +3069... Τι μπορει να φταίει;
-
-
Να βαλει ομως επιλογη 10 digits αλλιως θα βαλει και +30 σε νουμερα που εχουν ηδη +30.
-
Σας ευχαριστω πολύ γι τη βοήθεια παιδιά. Δούλεψε, προσθεσε το +30 μπροστα στους αριθμους του καταλόγου κ στα μηνυματα πλεόν μ δείχνει κ το ονομα κ το τηλεφωνο του αποστολεα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα