Το μήνυμά σου μεταφέρθηκε στην κατηγορία του Redmi Note 4/ 4X Mido.Ο/H lousifer2008 έγραψε:
Καλημέρα και από εμένα.
Η ρομ είναι official, δεν έχει κάποιο πρόβλημα
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο μήνυμά σου μεταφέρθηκε στην κατηγορία του Redmi Note 4/ 4X Mido.Ο/H lousifer2008 έγραψε:
Καλημέρα και από εμένα.
Τελικά έχω το Mido!!Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Δεν είχες tempered glass επάνω; πως έγινε η γρατζουνιά; Εγώ ακόμη ψάχομαι για tempered glass και θήκη (μάλλον έχω καταλήξη σε θήκη αλλά το κοιτάω ακόμη)Ο/H SpikeAman έγραψε:
Τελικα λογω γρατζουνιας στην οθονη το κινητο το εβγαλαν εκτος εγγυησης και αποφασισαν να μην μου αλλαξουν οθονη που εχει το καμμενο πιξελ. Πηγα εκανα μια μικρη φασαρια και ειπαν θα το ξαναστειλουν στο σερβις τους. Δεν νομιζω ομως οτι θα βγει κατι απο ολη αυτη την ιστορια. Το ιδιο κινητο αγορασε και ο θειος μου και ειναι προς το παρον πολυ ευχαριστημενος. Μου τυχε η στραβη τωρα τι να κανουμε!
Δυστυχως οχι εφυγα για Ιταλια 2 εβδομαδες και το ξεχασα τελειως και εγινε η μαλακια. Ελπιζω οτι λογω μικρου κοστους θα μου το περασουν ετσι μεσα στην εγγυηση την οποια με φασαρια θα μου αποδεχτουν αν οχι το τρωω στη μαπα και με τη γρατζουνια και με το καμμενο πιξελ. (Να πω την αληθεια δεν θα το πηγαινα αν δεν ειχε τη γρατζουνια )Ο/H kracken_74 έγραψε:
Δεν είχες tempered glass επάνω; πως έγινε η γρατζουνιά; Εγώ ακόμη ψάχομαι για tempered glass και θήκη (μάλλον έχω καταλήξη σε θήκη αλλά το κοιτάω ακόμη)Ο/H SpikeAman έγραψε:
Τελικα λογω γρατζουνιας στην οθονη το κινητο το εβγαλαν εκτος εγγυησης και αποφασισαν να μην μου αλλαξουν οθονη που εχει το καμμενο πιξελ. Πηγα εκανα μια μικρη φασαρια και ειπαν θα το ξαναστειλουν στο σερβις τους. Δεν νομιζω ομως οτι θα βγει κατι απο ολη αυτη την ιστορια. Το ιδιο κινητο αγορασε και ο θειος μου και ειναι προς το παρον πολυ ευχαριστημενος. Μου τυχε η στραβη τωρα τι να κανουμε!
Παρέλαβα σήμερα τζαμάκι Nillkin H+Pro για το 4 αντί για το 4Χ γιατί ο πωλητής έστειλε λάθος (από ebay). Ταιριάζει πάντως.Ο/H thanos21 έγραψε:
Καλησπερα παιδια
Μολις αγορασα και εγω το note 4χ απο mygad μαζι με ενα mofi τζαμακι το οποιο βγηκε εντελως μουφα , ειχε κατι σημαδια πανω και rainbow effect, νομιζα οτι ειχε εξτρα ναυλον πηγα να το βαλω-ξαναβγαλω και εσπασε.
και μιας και μιλατε για τζαμακια στα τελευταια ποστ, να κανω μια ερωτηση, το 4 με το 4χ ειναι ολοιδια εξωτερικα ;; ή πρεπει να κοιταξω αποκλειστικα τζαμακι για 4Χ ;;;;;;