Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

• Ο/H lousifer2008 έγραψε:

Καλημέρα και από εμένα.
      Το μήνυμά σου μεταφέρθηκε στην κατηγορία του Redmi Note 4/ 4X Mido.

Η ρομ είναι official, δεν έχει κάποιο πρόβλημα
    • Ο/H George Kaggelaris έγραψε:

Το mido έχεις τελικά αν ισχύει αυτό... => Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4x

Μας μπέρδεψες! :/
      Τελικά έχω το Mido!! :saint: :saint:

Snapdragon 625 - Global Version!
      άρα σωστά διαβάζω αυτό το forum!

Ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση :D (Διόρθωσα και πάλι το προφιλ μου)
    • Τελικα λογω γρατζουνιας στην οθονη το κινητο το εβγαλαν εκτος εγγυησης και αποφασισαν να μην μου αλλαξουν οθονη που εχει το καμμενο πιξελ. Πηγα εκανα μια μικρη φασαρια και ειπαν θα το ξαναστειλουν στο σερβις τους. Δεν νομιζω ομως οτι θα βγει κατι απο ολη αυτη την ιστορια. Το ιδιο κινητο αγορασε και ο θειος μου και ειναι προς το παρον πολυ ευχαριστημενος. Μου τυχε η στραβη τωρα τι να κανουμε!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H SpikeAman έγραψε:

Τελικα λογω γρατζουνιας στην οθονη το κινητο το εβγαλαν εκτος εγγυησης και αποφασισαν να μην μου αλλαξουν οθονη που εχει το καμμενο πιξελ. Πηγα εκανα μια μικρη φασαρια και ειπαν θα το ξαναστειλουν στο σερβις τους. Δεν νομιζω ομως οτι θα βγει κατι απο ολη αυτη την ιστορια. Το ιδιο κινητο αγορασε και ο θειος μου και ειναι προς το παρον πολυ ευχαριστημενος. Μου τυχε η στραβη τωρα τι να κανουμε!
      Δεν είχες tempered glass επάνω; πως έγινε η γρατζουνιά; Εγώ ακόμη ψάχομαι για tempered glass και θήκη (μάλλον έχω καταλήξη σε θήκη αλλά το κοιτάω ακόμη)
    • Ο/H kracken_74 έγραψε:

Ο/H SpikeAman έγραψε:

Τελικα λογω γρατζουνιας στην οθονη το κινητο το εβγαλαν εκτος εγγυησης και αποφασισαν να μην μου αλλαξουν οθονη που εχει το καμμενο πιξελ. Πηγα εκανα μια μικρη φασαρια και ειπαν θα το ξαναστειλουν στο σερβις τους. Δεν νομιζω ομως οτι θα βγει κατι απο ολη αυτη την ιστορια. Το ιδιο κινητο αγορασε και ο θειος μου και ειναι προς το παρον πολυ ευχαριστημενος. Μου τυχε η στραβη τωρα τι να κανουμε!
      Δεν είχες tempered glass επάνω; πως έγινε η γρατζουνιά; Εγώ ακόμη ψάχομαι για tempered glass και θήκη (μάλλον έχω καταλήξη σε θήκη αλλά το κοιτάω ακόμη)
      Δυστυχως οχι εφυγα για Ιταλια 2 εβδομαδες και το ξεχασα τελειως και εγινε η μαλακια. Ελπιζω οτι λογω μικρου κοστους θα μου το περασουν ετσι μεσα στην εγγυηση την οποια με φασαρια θα μου αποδεχτουν αν οχι το τρωω στη μαπα και με τη γρατζουνια και με το καμμενο πιξελ. (Να πω την αληθεια δεν θα το πηγαινα αν δεν ειχε τη γρατζουνια )
    • Αν χάσεις την εγγύηση μπορείς ν'αγοράσεις άλλη οθόνη (τα ανταλλακτικά είναι φτηνά) και να τη περάσεις και αν δεν ξέρεις να το πας σε κάποιον που ξέρει από τέτοια να σου κάνει τη δουλειά ή σε κάποιο κατάστημα που κάνει τέτοιες εργασίες για να μην μείνεις με χαλασμένη οθόνη ;)
      Open-source is the future
    • Διαφήμιση
    • Καλησπερα και απο εμενα, πρωτο Xiaomi (redmi note 4 global version) και πρωτο post
      διαβασα αρκετα posts αλλα δυστυχως οι αποριες μενουν
      1) το κινητο ειναι redmi note 4 global version εχει τν 8.2.10.0
      2) κλειδωμενος Βootloader
      3) απο την στιγμη που δεν με ενδιαφερουν οι διαφορες εκδοσεις rom και θα πορευομαι με τις oficial stable
      θα πρεπει να ακολουθησω την διαδικασια ξεκλειδωματος?
      4)screenshot πως βγαζω την οθονη?
    • Έχεις την official stable global rom στην τελευταία της έκδοση.
      Για screenshot πατάς το power μαζί με το volume -
      Εναλλακτικά μπορείς να ενεργοποιήσεις την λειτουργία για screenshot με τρία δακτυλα πηγαίνοντας Ρυθμίσεις - Περισσότερες ρυθμίσεις - Στιγμιότυπο.
      Για την ερώτηση Νο 3 ας απαντήσει κάποιος περισσότερο ειδικός.
    • Καλησπερα παιδια
      Μολις αγορασα και εγω το note 4χ απο mygad μαζι με ενα mofi τζαμακι το οποιο βγηκε εντελως μουφα , ειχε κατι σημαδια πανω και rainbow effect, νομιζα οτι ειχε εξτρα ναυλον πηγα να το βαλω-ξαναβγαλω και εσπασε.
      και μιας και μιλατε για τζαμακια στα τελευταια ποστ, να κανω μια ερωτηση, το 4 με το 4χ ειναι ολοιδια εξωτερικα ;; ή πρεπει να κοιταξω αποκλειστικα τζαμακι για 4Χ ;;;;;;
    • Ο/H thanos21 έγραψε:

Καλησπερα παιδια
      Μολις αγορασα και εγω το note 4χ απο mygad μαζι με ενα mofi τζαμακι το οποιο βγηκε εντελως μουφα , ειχε κατι σημαδια πανω και rainbow effect, νομιζα οτι ειχε εξτρα ναυλον πηγα να το βαλω-ξαναβγαλω και εσπασε.
      και μιας και μιλατε για τζαμακια στα τελευταια ποστ, να κανω μια ερωτηση, το 4 με το 4χ ειναι ολοιδια εξωτερικα ;; ή πρεπει να κοιταξω αποκλειστικα τζαμακι για 4Χ ;;;;;;
      Παρέλαβα σήμερα τζαμάκι Nillkin H+Pro για το 4 αντί για το 4Χ γιατί ο πωλητής έστειλε λάθος (από ebay). Ταιριάζει πάντως.

Btw:
      Συνήθως πιάνω 7ωρα sot με φόρτιση έως 90-92% και αποφόρτιση έως 10%. Σήμερα έχω αυτά και έχω πάθει πλάκα:
      Images
      • Screenshot_2017-07-20-20-08-53-852_com.miui.securitycenter.png

79,38 kB, 1.080×1.920, viewed 105 times
      • Screenshot_2017-07-20-20-09-01-272_com.miui.securitycenter.png

70,85 kB, 1.080×1.920, viewed 100 times
    • Διαφήμιση
    • @kosmasdel
      Έχει πληρη εφαρμογή το τζαμακι σε μηκος και πλάτος φίλε? Φαίνεται καλό πάντως στο ebay που το ειδα

Xiaomi Redmi Note 4 Global