Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
Καλησπέρα παιδιά! Χάλασε το κινητό της κοπέλας μου και ήρθε η ώρα να την μυησω στα Xiaomi!!! Είναι ανάμεσα σε Redmi note 4 και Redmi note 4x θα το αγοράσει από γνωστό τσιγκουνομαγαζο και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στα χαρακτηριστικά και τι παίζει με την μπάντα B20 που γράφουν εδώ στο forum. Εννοείται ότι θα μπει κατευθείαν ελληνική room κατά πάσα πιθανότητα stable...
-
Αν την βολεύει το μέγεθος των 5.5 ιντσών χωρίς δεύτερη σκέψη το Redmi Note 4 Qualcomm Global Edition με την μπάντα B20.
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Αν την βολεύει το μέγεθος των 5.5 ιντσών χωρίς δεύτερη σκέψη το Redmi Note 4 Qualcomm Global Edition με την μπάντα B20.
-
-
Δλδ το Redmi note 4 global είναι το 4x αν κατάλαβα καλά... σε περίπτωση που δεν βρω την global από Ελλάδα να κοιτάξω για εξωτερικό ή δεν αξίζει και τόσο πολύ?
-
Δες στο τέταρτο Link της υπογραφής μου τις διαφορές τους!
Είναι το 4x αλλά με την B20.
-
Ξερει κανείς πως συγχρονίζονται το μαμά mail app με MSN λογαριασμό; Μου βγάζει συνέχεια fail και στο Google έχει για παλιότερες εκδόσεις MIUI.
-
-
Εγω θα ελεγα global edition γιατι δεν θα εχεις θεμα με 4g κ γενικοτερα αν μπορεις δεν συμφερει το απλο αφου εισαι Ελλαδα προτεινω την εκδοση για πολλους λογους
-
Ο/H 8@nos έγραψε:
Ποια rom έχεις?
Παλιότερα σου γινόταν κανονικά συγχρονισμός?
Πήγαινε Ρυθμίσεις ==> Συγχρονισμός ==> IMAP/POP3 ==> περισσότερα ==> Συγχρονισμός τώρα και δες αν γίνεται...
Ευχαριστώ πάντως
Edit τελικα κατάφερα να συγχρονισω στην εφαρμογή gmail (ενώ είναι msm το mail μου). Στην μαμά εφαρμογή mail δεν ξέρω πως γινεται
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα