θα μιλησω με πάροχο
απο αυτά που είδες το τηλεφωνο είναι global ?
απο αυτά που είδες το τηλεφωνο είναι global ?
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμού4G=LTEΟ/H GEORDIM έγραψε:
δεν εχει πουθενα επιλογη 4g
Μήπως δεν είναι global το τηλεφωνο?
Επανέρχομαι στο θέμα με νεώτερα.Ο/H Keldron έγραψε:
Καλησπέρα και από εμένα.
Πριν λίγες ημέρες αγόρασα από το Πλαίσιο το Redmi Note 4x (4Gb/64Gb) και οφείλω να ομολογήσω ότι έχω απογοητευτεί πάρα πολύ.
Είναι ίσως ότι πιο αργό έχω κρατήσει στα χέρια μου σε ότι αφορά το άνοιγμα σελίδων στο internet (είτε μιλάμε για wifi είτε για data).
Ακόμα και το LG της γυναίκας μου με 4πύρηνο επεξεργαστή, 2 Gb ram και android 5, ανοίγει άμεσα τις σελίδες.
Τις περισσότερες φορές χρειάζεται 15-20 δευτερόλεπτα για να ανοίξει μια σελίδα (από facebook, από google search, από οπουδήποτε).
Γενικά οποιαδήποτε εφαρμογή απαιτεί σύνδεση στο internet αργεί πάρα πολύ (ειδικά για τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτού το κινητού).
Υπάρχει κάποιος που να ξέρει που μπορεί να οφείλεται αυτό;
Ξέρει κανείς εάν υπάρχει κάτι σαν speed limiter στο λογισμικό;
Η MIUI έκδοση μου είναι : MIUI Global 8.2 / Σταθερή / 8.2.10.0 (MCFMIDL)
Εάν κάποιος έχει οποιαδήποτε ιδέα (ή εμπειρία ανάλογη) θα παρακαλούσα να βοηθήσει.
Το κάνει σε όλα τα δίκτυα που συνδέεσαι και εκτός του δικού σου στο σπίτι ?Ο/H Keldron έγραψε:
Με wifi κάθε φορά που ανοίγω σελίδα από οπουδήποτε (google search, facebook κλπ), ανοίγει μεν η σελίδα (λευκή) αλλά ξεκινάει να φορτώνει μετά από 15-20 sec.
Άρα το πρόβλημα εστιάζεται κάπου στο wifi (λογισμικό ή hardware).
Εάν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία θα βοηθούσε πολύ να μου δώσει πληροφορίες!
Δοκίμασες και με άλλο πλοηγό ?Ο/H Keldron έγραψε:
Σε 2 δίκτυα wifi που δοκίμασα το έκανε.
Το router μου έχει γίνει restart αρκετές φορές.