Καλησπερα παιδια. Μου ηρθε η αναβαθμηση για android 7. Χρειαζεται να κανω επαναφωρα ρυθμησεων αφοτου ολκληρωθει η ενημερωση ?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Θα γίνουν όλα αυτόματα. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.
-
Καλημερα. Οποιος εχει lineage rom μπορει να δοκιμασει το port της google camera με ενεργο hdr+ GCam_4.4.012.156195200_MI5S_MIUI_Android_7.0_PIXEL_II_XL_v.1.1.apk | by xda-developers.com for Utilities
Απο οσο λενε εχει αισθητη διαφορα αλλα δεν δουλευει σε miui.
=============== Αυγ 13th 2017, 11:45am ===============
Για οσους εχουν miui δοκιμαστε πρωτα αυτη την αλλαγη και δειτε μηπως δουλευει [Guide][Camera][SD]How to enable Camera2 API | Xiaomi Redmi Note 3 . Θελει root. Μετα την ολοκληρωση περνατε το apk που ανεφερε και πειραματιστειτε. -
Παιδια καλησπερα. Για να περασουμε την 9αρα πρεπει να εχουμε ξεκλειδωτο bootloader? Ειμαι με globale stable.
-
Ο/H Tziminhio έγραψε:
Παιδια καλησπερα. Για να περασουμε την 9αρα πρεπει να εχουμε ξεκλειδωτο bootloader? Ειμαι με globale stable.
-
Πρέπει να έχεις global developer και σύμφωνα με όσα γράφουν στο αγγλικό φόρουμ θέλει και ξεκλείδωτο bootloader.
-
-
Εκτός και εάν περιμένεις την αντίστοιχη 9άρα global stable
Για το ξεκλείδωμα όμως έχω την εντύπωση ότι έχουν κάνει αναβάθμιση και χωρίς να ξεκλειδώσουν. -
Ο/H Tziminhio έγραψε:
Οδηγίες για το τρόπο εγκατάστασης της Miui V9 θα βρεις εδώ:
Οδηγός εγκατάστασης της MIUI 9 ROM για όσους έχουν GLOBAL ROM (όχι την Ελληνική XTRV ROM) -
Ο/H Antretng έγραψε:
Καλημερα. Οποιος εχει lineage rom μπορει να δοκιμασει το port της google camera με ενεργο hdr+ GCam_4.4.012.156195200_MI5S_MIUI_Android_7.0_PIXEL_II_XL_v.1.1.apk | by xda-developers.com for Utilities
Απο οσο λενε εχει αισθητη διαφορα αλλα δεν δουλευει σε miui.
=============== Αυγ 13th 2017, 11:45am ===============
Για οσους εχουν miui δοκιμαστε πρωτα αυτη την αλλαγη και δειτε μηπως δουλευει [Guide][Camera][SD]How to enable Camera2 API | Xiaomi Redmi Note 3 . Θελει root. Μετα την ολοκληρωση περνατε το apk που ανεφερε και πειραματιστειτε.
Η google camera υπήρχε εγκατεστημένη στην aroma την xtrv, αλλά δεν την είχα πάρει χαμπάρι κ δεν την είχα ανοίξει να δω αν εμφανιζόταν η επιλογή του hdr+ ή όχι.
Το βρήκα σήμερα αυτό το αρχείο, το εγκατέστησα στο mi 5s κ ανοίγοντας το google camera, είδα να υπάρχει το hdr+ σαν επιλογή (έχω την xtrv, γιατί λες ότι δε δουλεύει??).Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Στατιστικά μπαταρίας με την νέα MIUI 9 XTRV 7.8.10 ARΩMA
Δύο κάρτες SIM ενεργές.
Φωτεινότητα οθόνης στο αυτόματο.
Συγχρονισμός MI Cloud για όλα τα στοιχεία.
Ενεργός συγχρονισμός και άδεια για αυτόματη έναρξη σε facebook, messenger, viber, gmail, instagram, tapatalk.
Το facebook, messenger και κλήσεις στην διαχείριση χρήσης μπαταρίας χωρίς περιορισμό και επίσης επιλεγμένα στο multitasking ώστε να μην κλείνουν με την εκκαθάριση.
Εκκίνηση με 100% στις 18:10 της 12/8
Μπαταρία 30% στις 18:10 της 13/8
Σε 24 ώρες κατανάλωση 70% μπαταρίας.
Ανοιχτή οθόνη 11 ώρες και 10 λεπτά.
WIFI 10 ώρες
BLUETOOTH και GPS ενεργά για 4 ώρες αλλά με ελάχιστη χρήση οπότε δεν νομίζω να κατανάλωσαν μπαταρία.
Λίγες κλήσεις και μηνύματα.
Οι ώρες οθόνης είναι όλες με χρήση facebook, messenger, viber, chrome, tapatalk, camera, φωτογραφίες, video, youtube, καιρός (3 διαφορετικές εφαρμογές), ειδήσεις, internet banking, περιήγηση στις ρυθμίσεις του κινητού, κατέβασμα και δοκιμή wallpaper, ήχων κλήσης, θεμάτων κλπ.
Συμπέρασμα
Όσο και να προσπαθήσεις δεν θα μείνεις από μπαταρία στην διάρκεια ενός 24ωρου ενώ με φυσιολογική χρήση 4 με 5 ώρες οθόνης την ημέρα με wifi και διάφορες εφαρμογές βγάζει πάνω από 2 ημέρες χωρίς φόρτιση.
Στις επιλογές για προγραμματιστή υπάρχουν οι παρακάτω ρυθμίσεις :
Κλείσιμο δραστηριοτήτων.
Όριο εφαρμογών παρασκηνίου.
Βελτιστοποίηση μνήμης συστήματος.
Το τεστ έγινε με τις default επιλογές.
Αν επιλέξει κάποιος άλλες ακραίες τιμές θυσιάζοντας όμως ειδοποιήσεις και λειτουργικότητα κλείνοντας όλες τις εφαρμογές παρασκηνίου πιστεύω η αυτονομία του θα αυξηθεί πάρα πολύ φτάνοντας ίσως τις 3 ή και τις 4 ημέρες.
Η πλέον ενεργοβόρα εφαρμογή με διαφορά από τις υπόλοιπες είναι το facebook.
Συγχαρητήρια στην Ελληνική κοινότητα της xiaomi για την υπέροχη δουλειά που κάνουν με τις XTRV rom.
-
Καλησπέρα σας
Πριν 3 μέρες μου ήρθε το κινητό από myGad. Παρατήρησα οτι βγάζοντας βίντεο αλλοιώνεται πολύ ο ήχος, ενώ με την ηχογράφηση είναι όλα εντάξει. Τι μπορώ να κάνω για να αλλάξει αυτό; Ευχαριστώ πολύ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα