Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H Antretng έγραψε:
Καλημερα. Οποιος εχει lineage rom μπορει να δοκιμασει το port της google camera με ενεργο hdr+ GCam_4.4.012.156195200_MI5S_MIUI_Android_7.0_PIXEL_II_XL_v.1.1.apk | by xda-developers.com for Utilities
Απο οσο λενε εχει αισθητη διαφορα αλλα δεν δουλευει σε miui.
=============== Αυγ 13th 2017, 11:45am ===============
Για οσους εχουν miui δοκιμαστε πρωτα αυτη την αλλαγη και δειτε μηπως δουλευει [Guide][Camera][SD]How to enable Camera2 API | Xiaomi Redmi Note 3 . Θελει root. Μετα την ολοκληρωση περνατε το apk που ανεφερε και πειραματιστειτε.
Η google camera υπήρχε εγκατεστημένη στην aroma την xtrv, αλλά δεν την είχα πάρει χαμπάρι κ δεν την είχα ανοίξει να δω αν εμφανιζόταν η επιλογή του hdr+ ή όχι.
Το βρήκα σήμερα αυτό το αρχείο, το εγκατέστησα στο mi 5s κ ανοίγοντας το google camera, είδα να υπάρχει το hdr+ σαν επιλογή (έχω την xtrv, γιατί λες ότι δε δουλεύει??).
Αλλο η google camera που βρισκεις στο play store και αλλο το port απο το pixel. Στη πρωτη δουλευει απλο hdr οχι hdr+.
Αν κατεβασες το apk που εχω βαλει ισως να δουλευει απευθειας στο mi5s δεδομενο οτι εχει ενεργο api2. Οποτε δοκιμασε το. Αν δουλευει θα δεις αισθητη βελτιωση σε χαμηλο φωτισμο. Δυστυχως δεν εχω πια το mi5s μιας και προτιμω να επιστρεψω στο rn4
Αυτο που εγραψα ηταν για το redmi note 4 οπου απο οτι φαινεται δουλευει και σε αυτο αρκει να ενεργοποιησεις το api2 στο build.prop -
-
-
-
Λοιπόν το Google camera apk. Που ενεργοποιεί το HDR + δουλεύει και έχει κ ωραίο αποτέλεσμα. Miui9 εδώ. Όμως δεν δουλεύει πλέον το HDR pro στην μαμά κάμερα μετά την ενεργοποιήσει του api 2. Το live δουλεύει
-
Γενικα μετα την ενεργοποιηση του api2 ισως υπαρχουν καποια bugs στη μαμα καμερα. Αλλα αν ειναι μονο το μαμα hdr δεν το βρισκω σοβαρο προβλημα. Αν θες hdr χρησιμοποιεις το hdr+ της google camera.
-
Xiaomi redmi note 4 global version ή LG X Mach...?
Από ότι είδα φοράει τον 808 του mi4c....
Help ο χρόνος πλησιάζει και θα φάω τηγανιά αντί για παντόφλαΠότες θα κάμνει ξαστεριά; -
Ο/H das_krimi έγραψε:
Xiaomi redmi note 4 global version ή LG X Mach...?
Από ότι είδα φοράει τον 808 του mi4c....
Help ο χρόνος πλησιάζει και θα φάω τηγανιά αντί για παντόφλα
-
Δλδ μόνο στην κάμερα υπερέχει το LG...?
Και εγώ χιαομάρας είμαι αλλά ασόψεται ....
Απλά είδα τον 808 και σκαλωσα λίγο τώραΠότες θα κάμνει ξαστεριά; -
Ο/H das_krimi έγραψε:
Δλδ μόνο στην κάμερα υπερέχει το LG...?
Και εγώ χιαομάρας είμαι αλλά ασόψεται ....
Απλά είδα τον 808 και σκαλωσα λίγο τώρα
-
Спасибо, до свиданияΠότες θα κάμνει ξαστεριά;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-