Έχω κάνει αρκετές φορές αλλά τίποτα.Ο/H makis1024 έγραψε:
Η ρομ είναι official , δεν φταίει αυτή.
Επανεκκίνηση έκανες;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Κατά την διάρκεια των κλήσεων κλείσε την πάνω επιφάνεια ψιλά να δεις εάν μαυρίζει η οθόνη.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Κατά την διάρκεια των κλήσεων κλείσε την πάνω επιφάνεια ψιλά να δεις εάν μαυρίζει η οθόνη.
-
Μίλα με το κατάστημα , από εδώ το πήρες έχεις εγγύηση.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Μίλα με το κατάστημα , από εδώ το πήρες έχεις εγγύηση.
-
Παιδία έχω μπερδευτεί.Ψάχνω να αγοράσω το Xiaomi Redmi Note 4 Global από το skroutz αλλά δεν ξέρω αν είναι όντως το global version αναφλερει μόνο ότι είναι το Xiaomi Redmi Note 4.Λέτε να το πάρω από το banggood που λέι ξεκάθαρα ότι είναι το global version;
(Ψάχνω το global version διότι με ενδιαφέρει να έχει την 800άρα μπάντα του 4G) -
Εξαρτάται το κατάστημα φίλε μου....καλό είναι να πάρεις τηλέφωνο ή να στείλεις email στο κατάστημα να σου πουν σίγουρα αν είναι έκδοση με B20Open-source is the future
-
Ο/H Dimitris47 έγραψε:
Παιδία έχω μπερδευτεί.Ψάχνω να αγοράσω το Xiaomi Redmi Note 4 Global από το skroutz αλλά δεν ξέρω αν είναι όντως το global version αναφλερει μόνο ότι είναι το Xiaomi Redmi Note 4.Λέτε να το πάρω από το banggood που λέι ξεκάθαρα ότι είναι το global version;
(Ψάχνω το global version διότι με ενδιαφέρει να έχει την 800άρα μπάντα του 4G)
Xiaomi Redmi Note 4 Global -
@iJohnnyCash τελικά λειτούργησε το δακτυλικό με το ..κwλ@δάχτυλ@χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ (φαγώθηκε με τον δείκτη και δεν το δέχεται!)
Xiaomi Redmi Note 4 Global -
Καμμία βοήθεια στο ερώτημά μου παίδες;
-
@kracken_74 αν κατάλαβα θέλεις να πας από 8.5 stable σε dev xtrv αν είναι έτσι αναγκάστηκα θα κάνεις factory reset και θα χάσεις φώτο, εφαρμογές κτλ
Redmi n3 pro -
Η μετάβαση από stable σε developer rom απαιτεί factory reset. Θα χαθούν από τη συσκευή τα πάντα, ρυθμίσεις, εφαρμογές, επαφές, μηνύματα κλπ.
Εάν συγχρονίζει σε mi account το κινητό σου θα επανέλθουν, αλλά όπως και να χει, το backup είναι απαραίτητο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα