Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ναι μπορείς να παίρνεις κανονικά update (γι αυτό έχω βάλει screenshot με το δικό μου update)
-
Παιδιά το μείζον θέμα είναι αν γίνονται ΟΤΑ ενώ υπάρχει root. Το TWRP δεν υπάρχει καν ιδιαίτερος λόγος να είναι φλασαρισμένο εφόσον με το απλό boot σε αυτό είναι μάλλον πλήρως λειτουργικό. Εκτός βέβαια αν κάποιοι δεν κάνουν άλλη δουλειά όλη μέρα από το να φλασάρουν (π.χ. ενώ βρίσκονται μέσα στο μετρό πηγαίνοντας στη δουλειά τους
).
-
-
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην fog: Αφαίρεση προσωπικών δεδομένων και εισαγωγή φωτογραφιών σε μικρογραφία ().
-
-
Ρε παιδιά που μπορώ να βρω τις τελευταίες άρωμα? Στο σαιτ στο tab downloads > ελληνικές ρομ εχουν μείνει στην 7.9.8.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk -
Υπομονή έχουν Εθνική Γιορτή οι Κινέζοι 2 βδομάδες
-
@mula Η τελευταία dev είναι εδώ [XTRV-7.9.21 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/09 22:28)
Θα βρίσκεις πάντα την τελευταία ελληνική dev σε αυτή την κατηγορία Ελληνικές Developer MIUI ROMs στον νήμα με την μεγαλύτερη έκδοση rom. -
Ο/H mperkismixalis έγραψε:
Καλημέρα σας , έβαλα χθες δεύτερη κάρτα σιμ και δεν μπορούσα να βάλω μόνο από τι μια να έχει ιντερνέτ . Μετά παρατήρησα ότι έχει διαφορετική ρύθμιση η μια από την άλλη , έβγαλα φωτό κοιτάξτε το και πέστε μου και αν είναι το ίδιο σε εσάς .
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatal
-
Ο/H kosmasdel έγραψε:
έτσι ειναι. Στην καρτα που εχεις διαλεξει να εχεις data εχει περισσοτερες ρυθμισεις
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H mperkismixalis έγραψε:
Κοίτα να δεις πριν τις είχα τούμπα και πάλι το ίδιο είναι στον δεύτερη έχει περισσότερες επιλογές . Και έτσι έχω βάλει και εγώ αυτή που θέλω να έχω τι ιντερνέτ στον δεύτερη .
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην τις αλλαζεις θεση δεν χρειαζεται.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα