ευχαριστω φιλαρακι!αυτη η δουλιτσα να μην χρειαζοταν και θα ηταν super!παντως κερναω καφεδακι,μπυριτσα,τσιπουρο και ότι γουστάρεις για να την εκανες εσυ αυτή την δουλιτσα!!χαχαχαχαΟ/H amavroudis έγραψε:
κίτρινο φορτίζει, πράσινο έτοιμο
Ψάξε για ρυθμίσεις ειδοποιήσεων για περισσότερα...
Ψάξε λίγο στο forum. Έχει απίστευτες πληροφορίες μαζεμένες από τα παιδιά. Μην τα περιμένεις όλα έτοιμα, πήρες ένα κινητό που χρειάζεται δουλίτσα και θα σε αποζημιώσει...
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H george1974 έγραψε:
ευχαριστω φιλαρακι!αυτη η δουλιτσα να μην χρειαζοταν και θα ηταν super!
You may think you can fly - but you better not try -
Θετική Απάντηση
Ο/H george1974 έγραψε:
να κατεβασω καποιο antivirus?, η δεν χρειαζεται γιατι εχει μια εφαρμογή ασφαλεια παιδια σορυ αλλα είμαι ασχετος με τους κινεζους και εχω ψιλοπελαγωσει με τον MIUI
1. AVL
2. Tencent
3. Avast
Απλά πας Ασφάλεια ==> Anti-virus ==> Πατάς το γρανάζι πάνω δεξιά ==> Βάση ιών ==> Επιλέγεις όποιο antivirus θεςOpen-source is the futureΑυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην theopan ()
-
μια που το φερε η κουβεντα, ποιο απο τα τρια προτεινετε; επηρεαζουν καθολου την αποδοση του κινητου; θυμαμαι παλιοτερα μου ειχαν δωσει ενα λαπτοπ παλιο που σερνοταν κυριολεκτικα. μολις απενεργοποιησα το antivirus συνηλθε. λες και του κανα ηλεκτροσοκ. ισχυει και για τα κινητα αυτο;Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Ο/H 8@nos έγραψε:
Δεν χρειάζεται φίλε μου, έχει ήδη 3 :1. AVL
2. Tencent
3. Avast
Απλά πας Ασφάλεια ==> Anti-virus ==> Πατάς το γρανάζι πάνω δεξιά ==> Βάση ιών ==> Επιλέγεις όποιο antivirus θες
-
-
Μην εμπιστεύεστε ούτε για αστείο το antivirus της Xiaomi, έχει αποτύχει παταγωδώς να ανιχνεύει malware που προερχόταν από κατεβασμένα apk. Φυσικά και ΔΕΝ έχει 3 εμπορικά antivirus ενσωματωμένα, αλίμονο να είμασταν τόσο τυχεροί, απλά δίνει τη δυνατότητα για τη χρήση υπογραφών ιών και malware (virus definitions) από 3 διαφορετικά sources. Το θέμα είναι ότι παρόλο που τα virus definitions παίρνουν ενημέρωση, το antivirus engine ΔΕΝ παίρνει ώστε να ανανεώνεται και να είναι έξυπνο για να κάνει detect τα νέα malware. Μοναδική περίπτωση να γίνει αυτό (και αν) είναι φλασάρισμα νέας ROM. Αν θέλετε antivirus κατεβάστε ένα από τα γνωστά free και είστε ok.
-
Καλησπέρα ομάδα!από χτες τ εικονίδιο ακουστικών δε ξεκουμπιζεται από πάνω και μπορώ να μιλήσω μόνο με ανοιχτη ακροαση ..δεν έβαλα ποτέ ακουστικά handsfree..τι παίζει? Ευχαριστώ!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα ομάδα, σκέπτομαι να αγοράσω για τον γιό μου το redmi note 4 με τον sd625.
Τα φώτα σας... Να πάρω το 4 ή το 4x; -
Η διαφορά είναι στην 800 αν δεν έχεις πρόβλημα με την μπάντα οποίο και να πάρεις το ίδιο ειναι
Redmi Note 3 pro -
@jgougos Σκοπεύεις να το πάρεις από Ελλάδα ή από Κίνα? Γιατί αν το πάρεις από Ελλάδα από κατάστημα που συνεργάζεται με την infoquest θα δεις ότι τα Note 4Χ υποστηρίζουν και B20...οπότε αν το πάρεις από Ελλάδα μη δώσεις σημασία στο όνομα εκτός αν το πάρεις από σκρουτζομάγαζο που υπάρχει περίπτωση να το έχει φέρει από Κίνα και να το πουλάει, οπότε σε αυτή τη περίπτωση ή ακόμα και αν το πάρεις από Κίνα ισχύει ο πίνακας.
Επίσης κατά τη γνώμη μου πολύ καλά κάνεις και κοιτάς για mido και όχι nikelOpen-source is the future -
Ο/H silouanos έγραψε:
Κοίταξε λίγο στο dragon tt
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ευχαριστω !
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες