Περασα χειροκίνητα την miui 9, μπαταρία τα ιδια ταχύτητα τα ιδια με 8,
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H charlie2alpha έγραψε:
Στην official global beta αλλά και στην MiUI 9 stable έχουν κρύψει τελείως την επιλογή για VoLTE πλέον, βρήκα στο επίσημο forum τυχαία την ανακοίνωση. Η επιλογή εμφανίζεται μόνο αν επιλεγεί σαν χώρα η Ινδία και κάποιες άλλες χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας.
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Στην official global beta αλλά και στην MiUI 9 stable έχουν κρύψει τελείως την επιλογή για VoLTE πλέον, βρήκα στο επίσημο forum τυχαία την ανακοίνωση. Η επιλογή εμφανίζεται μόνο αν επιλεγεί σαν χώρα η Ινδία και κάποιες άλλες χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας.
Πρέπει να γίνει κάτι πάντως αλλιώς θα καταλήξουμε να είμαστε αναγκασμένοι να αγοράζουμε συσκευές μόνο από τον παροχέα μας όπως γίνεται ουσιαστικά στις ΗΠΑ και άλλες χώρες.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
αλλά με το VoWIFI έμπλεξε πάλι η δουλειά.
You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
αλλά με το VoWIFI έμπλεξε πάλι η δουλειά.
Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
-
Μια καμμένη ερωτηση, αναφορικά με την εφαρμογή AccuBattery Pro
Εδώ και κανενα μήνα (νομίζω οταν ξεκίνησαν οι 8.5 εκδόσεις) σταμάτησε να ανανεώνεται το Battery Wear γράφημα στο tab health ή οι εκτιμήσεις για την αποφόρτιση του.
Εχω στειλει email και support ticket αλλα δεν έλαβα καμια απάντηση. Επίσης τσέκαρα μήπως έκλεισε κάποιο δικαίωμα αλλα δεν βρηκα κατι.
Το χρησιμοποιεί κανεις άλλος αυτο app? -
Παιδιά τι λεει καινούργια ρομ? Ειδα οτι η 26 ειχε καποια θεματα και εχω μεινει με.την 19. Αν παω απο 7.10.19 σε 7.11.2 με wipe τα dalvik cache και dalvik . Θα εχω καποιο θεμα? Λογο του οτι εχω διάφορα 1-2 ρομ.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk -
-
-
Ο/H fog έγραψε:
Ο/H GEORGE13 έγραψε:
Κανε κ fr μαζι με data παρε τοπικα αντιγραφα νατροιντ μπακαπ κ φλασαρε σαν νεα συσκευη απλα στα τοπικα αντιγραφα παρε το συστημα μονο αν τωρα εχεις αποριες ρωτησε κ καποιον εμπειρο
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα