Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Καλησπέρα παιδιά έχω ένα redmi note 4 global edition με snapdragon και global rom. Μου κάνει όμως κάτι νερά.σταματαει ξαφνικά ο ήχος κλήσης και ενώ είναι τέρμα δεν παίζει καθόλου. Αν κάνω επανεκκίνηση παίζει αλλά μετά από λίγες ώρες το ξανακάνει.τι παίζει; Έχω επίσημη global developer που την έβαλα γιατί και η stable το έκανε μήπως και στρώσει.καμια ιδέα για να το στρώσουμε;
-
Δεν βάζεις και τη κινέζικη να δεις μήπως στρώσει και μετά από μερικές μέρες βάζεις πάλι όποια ρομ θες
Εκτός αν είναι κάποια ρύθμιση.....παίξε εκεί με τις ρυθμίσεις ήχου μήπως και διορθωθεί.
Ρυθμίσεις ==> Πρόσθετες ρυθμίσεις ==> Επιλ. για προγραμματιστές, απενεργοποίησε το Ενεργοποίηση βελτιστοποίησης MIUI να δεις μήπως αλλάξει κάτι..Open-source is the future -
Καλησπερα.Για να μπορεσω να βαλω την MIUI9 (οταν με το καλο μου ερθει) πρεπει να εχω εγκαταστησει την τελευταια ενημερωση;(συνημμενο) ή δεν εχει σημασια;
-
Xiaomi RN4 Global | AEX -
Ο/H koukis έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά έχω ένα redmi note 4 global edition με snapdragon και global rom. Μου κάνει όμως κάτι νερά.σταματαει ξαφνικά ο ήχος κλήσης και ενώ είναι τέρμα δεν παίζει καθόλου. Αν κάνω επανεκκίνηση παίζει αλλά μετά από λίγες ώρες το ξανακάνει.τι παίζει; Έχω επίσημη global developer που την έβαλα γιατί και η stable το έκανε μήπως και στρώσει.καμια ιδέα για να το στρώσουμε;
Είχα πρόβλημα (καθόλου ήχο) στα μηνύματα και ανακάλυψα τελικά ότι δεν είχα δώσει άδεια στα μηνύματα να έχουν πρόσβαση στο εσωτερικό χώρο με αποτέλεσμα να μην έχουν πρόσβαση και στους ήχους...
Δες ρυθμίσεις και άδειες πρώτα, αν δεν βρεις λύση μπορείς αφού πάρεις αντίγραφα από τα αρχεία σου να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... -
Καλησπερα..κ εμενα δεν μου εχει ερθει ακομα το update για mioui 9.Την ιδια απορια εχω κ εγω..παιζει να ερθει;εχω εγκαταστημενη 8.2.10.0
Ευχαριστω -
-
Παιδιά καλησπέρα,
Μου ήρθε (επιτέλους) η miui 9. Μετά την εγκατάσταση της φαντάζομαι ότι θα βρω τα αρχεία/εφαρμογές μου όπως τις άφησα...
Χρειάζεται να κάνω backup? -
@kostasnekt backup είναι καλό να έχεις πάντα. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί σε μια αναβάθμιση.. Ακόμα και στην πιο μικρή
-
Επιτέλους!!!! Μου ηρθε η MIUI 9!
Χωρίς να έχω κάνει την τελευταία αναβάθμιση (MIUI V8.5.8.0 NCFMIED)για όσους ρωτάνε...;)
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα