Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Εφόσον είχες άλλη custom και θέλεις να πας miui στα wipe είχες κάνει και το system; καλύτερα πήγαινε με το οδηγό με fastboot
Redmi Note 3 pro -
Δεν πηγα να περασω καποια ειχα περασει μια custom και τωρα θελω απλα να επιστρεψω σε απλη rom.
=============== Δεκ 21st 2017, 9:31pm ===============
Ola ntaxei euxaristw.
=============== Δεκ 21st 2017, 9:43pm ===============
Ρε παιδια στο μονο που θελω να πιστευω οτι υπαρχει λυση ενω οκ περασα παλι τη miui ολα ενταξει οτι υπηρχε χαθηκε στη μνημη δηλαδη τραγουδια,φωτογραφιες καλα για τα τραγουδια δεν με ενδιαφερει αλλα υπαρχει λυση να βρω τις φωτογραφιες που ειχα πχ στην custom rom? -
Δες εδώ τον οδηγό μου για επαναφορά η οριστική διαγραφή είναι πολύ εύκολος xiaomi-miui.gr/community/index…ραφιών-μέσω-του-Mi-Cloud/ εάν και εφόσον είχες κάνει κάποιο Backup
-
Γεια σε όλους και χρόνια πολλά. Να έχουμε μια καλη Χρονιά. Θελω την γνώμη σας παιδια. Θελω να πάρω δωρο στην σύζυγο και αποφάσισα να την βαλω στην xiaomi οικογένεια μιας και κάτοχος του redmi note 4x ειμαι υπερ ευχαριστημένος. Ειμαι ανάμεσα σε redmi note 5A dual και σε redmi 4x dual. Την ενδιαφέρει πολυ η χωρητικότητα γιατι ολο παραπονιέται οτι δεν της φτάνει ο χώρος. Το 5A το βρηκα στην στα 139 ευρώ και το redmi 4x στα 179 ευρώ. Περιμένω την γνώμη σας. Ευχαριστώ.
-
προσωπικα 4Χ δαγκωτο. Και το 3/32 και το 4/64. Στο 3/32 βάζεις και μια SD 32-64GB και καθάρισε η γυναίκα σου. Θα σώζει φωτό για πάντα.
Λίγο ακριβό δεν το βρήκες; -
-
Πρέπει να εννοεί το mido, έτσι δεν είναι @xxSAKISxx, το redmi note 4Χ δεν εννοείς? Όχι το redmi 4x (santoni) με 5 ίντσες οθόνη σωστά? Για note απ'όσο κατάλαβα ψάχνεις με 5,5 ίντσες...
Αν λες για το santoni, όντως είναι ακριβό 179 ευρώ.
Πάντως όπως και να έχει, αν θες 5 ίντσες πάρε το santoni, αν θες 5,5 ίντσες πάρε το mido και όχι το Ugg.Open-source is the future -
Ευχαριστώ για τις γνώμες σας παιδιά. Το mido το εχω εγω. Για την σύζυγο ειδα το santoni. Ξερω οτι μπορώ να το βρω πιο φθηνό (πχ skroutz) αλλα λόγω του οτι θα είναι έκπληξη θα πρεπει να αγγαρεψω φιλο να δηλώσει την δική του διεύθυνση για να μην έρθει σπιτι και χαλάσει το surprise. Για να πω την αλήθεια κι εγω προς το santoni έκλεινα αλλα ήθελα σίγουρα και την δική σας γνωμη. Τωρα νομιζω ειμαι οκ. Σας ευχαριστώ πολύ.
-
Κι εγώ αυτό έχω, μια χαρά κινητό είναι, πάρε βέβαια το 3/32
Προσωπικά 180 δεν θα τα έδινα πάντως....κι αν έρθει σπίτι δεν θα χαλάσει η έκπληξη αφού πάλι δώρο είναιOpen-source is the future -
Ο/H xxSAKISxx έγραψε:
Γεια σε όλους και χρόνια πολλά. Να έχουμε μια καλη Χρονιά. Θελω την γνώμη σας παιδια. Θελω να πάρω δωρο στην σύζυγο και αποφάσισα να την βαλω στην xiaomi οικογένεια μιας και κάτοχος του redmi note 4x ειμαι υπερ ευχαριστημένος. Ειμαι ανάμεσα σε redmi note 5A dual και σε redmi 4x dual. Την ενδιαφέρει πολυ η χωρητικότητα γιατι ολο παραπονιέται οτι δεν της φτάνει ο χώρος. Το 5A το βρηκα στην στα 139 ευρώ και το redmi 4x στα 179 ευρώ. Περιμένω την γνώμη σας. Ευχαριστώ.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Γεια σε ολους και χρόνια πολλά, έχω ενα θέμα με το redmi note 4, ξαφνικά εδώ και 2 ημέρες εκεί που ο αισθητήρας ήταν μια χαρά ξαφνικά έχει αρχίσει και υπάρχουν 2 περιπτώσεις. Η μία ή θα ξεκλειδώσει κατευθείαν και η άλλη η θα ξεκλειδώσει μετά από πολλές προσπάθειες η ίσως και ποτε. Έχω κάνει κάποια reboot και επανεγκατάσταση και των 2 δακτυλικών αποτυπωμάτων που χρησιμοποιώ. Συμβαίνει σε κάναν άλλο η τα φτυσε ο δικός μου αισθητήρας;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα