Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
Καλησπέρα, παρήγγειλα για λογαριασμό φίλου μου το Note 4 Global edition 4/64 από την Ιταλική αποθήκη του Geekbuying με 164€.
Θέλει να του παραγγείλω και ένα tempered glass. Το συγκεκριμένο μοντέλο θέλει Full screen glass ή και το απλό καλύπτει όλη τη οθόνη; -
Και τα δύο καλύπτουν την οθόνη μέχρι κάτω απλά το full cover ακολουθεί την καμπύλη περιμετρικά και δεν αφήνει μια "ασπρίλα" που αφήνουν τα απλά. Full cover πάρε.
-
Sos προβλημα με το κινητο μου λογω που επαιζα ο βλακας με το Mi account(Desktop) και τωρα μου δειχνει οτι εχει η συσκευη εχει χαθει βαζω σωστο κωδικο και δεν ξεκλειδωνει τωρα τι κανουμε ;;;
edit: επι της ουσιας εχω μπει στο Lost mode και δεν επαληθευει τον κωδικο , λογω "αδυναμια ξεκλειδωματος,αδυναμια συνδεσης." -
Λίγη υπομονή κάνε, από ότι διάβασα εχει πρόβλημα ο server της xiaomi....Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
ολα καλως, εφαγε ενα reboot και ενα wipe data.....
edit: ξανα τα ιδια οποτε υπομονη προβλημα ο σερβερ -
καινουργιος χρηστης του note 4 snapdragon ερχομενος απο δυστυχια με note 4 mediatek
ειχα προβληματα με το mediatek κι ετσι πηρα το snapdragon μετα απο αυτα που διαβαζα κυριως για τη μπαταρια
πρωτη μερα σημερα και η διαφορα ειναι μερα με τη νυχτα!
το mediatek εχει πολυ καλυτερη οθονη και καμερα
στο snapdragon η οθονη ειναι σαν ξεφτισμενη
επισης και σε ταχυτητα ανταποκρισης κερδιζει το mediatek.
ακομα και στο ρολαρισμα στο facebook ψιλοσερνεται το snapdragon
ας μην ειχε τα προβληματα ο mediatek και θα ηταν το πιο κορυφαιο κινητο στη κατηγορια του
απορω πως χαμηλωσανε τοσο πολυ τη ποιοτητα στα υλικα του snapdragon... -
Εχω πάρει ένα Tempered Glass 9H Magic Class Full Covered αλλά έχει ένα άσπρο περίγραμμα το οποίο κρύβει μέρος από την οθόνη, μάπα πράμα. Και κάτι άλλα τελείως διάφανα που είδα δεν καλύπτουν πλήρως την οθόνη.
Που μπορώ να βρω στην Αθήνα ένα καλό Tempered Glass; -
Redmi Note 4 Yellow Display Tint Fix - Redmi Note 4 - Xiaomi MIUI Official Forum
αυτο το προβλημα εχω
το εχει κανενας αλλος? -
Καλή χρονιά σε όλους, παρακαλώ μια ερώτηση:
Εδώ και ένα μήνα περίπου, δεν μου δουλεύει ο Updater ούτε και οι τρεις τελείες που είναι πάνω δεξιά.?
(Δηλαδή είναι παγωμένη η οθόνη και δεν κάνει κάποια ενέργεια)
Γι αυτό την κάθε νέα Dev. Rom (ελληνική Aroma) την περνάω από το recovery.
Παρακαλώ τι ενέργειες να κάνω ? (Δεν έχω το zip αρχείο της Ota-Rom που μας κατεβάζει την ελλην. Rom , ώστε να το έκανα ξανά εγκατάσταση) -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα