Θα δουλέψει με αυτό που λέτε με τον φίλο @amavroudis , αλλά να έχεις υπόψιν σου ότι σε κάθε αναβάθμιση θα χάνεις και twrp και SuperSu, για εμένα η καλύτερη λύση είναι πέρασμα μετά το ξεκλείδωμα , twrp και στην συνέχεια xtrv aroma και τροποποιημένη εγκατάσταση που θα εμπεριέχει και το SuperSu.Ο/H turbomiui έγραψε:
Δεν σε κατάλαβα.1) Αυτό που περιέγραψα θα δουλέψει?Ο/H amavroudis έγραψε:
Περνωντας του supersu ναι, όλα καλά θα είναι. Χωρίς αυτό θα έχεις τούβλο, μη δοκιμάσεις να bootαρεις.
2) Σε ποια περίπτωση θα υπάρξει πρόβλημα?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
καλημερα χτες κατα τυτχη ειδα το χρονομετρο να τρεχει και να εχει 350 ωρες περιπου γραμμενες και να συνεχιζει υπαρχει περιπτωση αυτο να εριχνε την μπαταρια γιατι επεφτε πολυ γρηγορα?Επισης ειχε καμια δεκαρια αποτελεσματα χρονομετρισης χωρις να τα εχω βαλει εγω .
-
Μαλλον κατά λάθος το ενεργοποίησες. Σταμάτησε το και παρακολούθησε αν ξαναγίνει.
-
Ο/H Manolis_Mar έγραψε:
Ο/H kyriakos8 έγραψε:
Ελλάδα το ένα μαγαζί είναι το 8cores στο Νέο Κόσμο και το άλλο το Citismarket στην Μεταμόρφωση.
=============== Φεβ 12th 2018, 10:19am ===============
Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
Ο/H mrzoid έγραψε:
Εγώ αγόρασα το 4x 4-64 snapdragon πριν από μερικές μέρες στα 184 απο uniphone. Στην Άρτα βρίσκεται νομίζω. Δεν έχω πρόβλημα με το 4g, λειτουργεί κανονικά στη Χίο..... Κινέζικο είναι, ήρθε με αντάπτορα. Έγραφε και στο κουτί 4x, κινεζικο σφραγισμένο.
-
Το δικό μου γράφει 4 (σκέτο) και το έχω περίπου ένα μήνα και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο διαχωρισμός Χ/χωρίς Χ δεν είναι καθοριστικός. Υπάρχουν μοντέλα και με την ίδια ονομασία και σε κινητα με snapdragon (mido) και σε κινητά με mediatek (nikel).
Επίσης πολλά κινητά που έγραφαν 4Χ μετά από αναβάθμιση rom, γύρισαν σε 4 σκέτο.
Αυτό που έχει σημασία είναι ο επεξεργαστής (προτιμάμε snapdragon) και αν μας ενδιαφέρει η μπάντα B20 (4G σε όλες τις περιπτώσεις που υπάρχει σήμα 4G) να είναι Global Version με την κόκκινη ταμπελίτσα στο κουτί.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H turbomiui έγραψε:
Ο/H amavroudis έγραψε:
Περνωντας του supersu ναι, όλα καλά θα είναι. Χωρίς αυτό θα έχεις τούβλο, μη δοκιμάσεις να bootαρεις.
Προς το παρόν το αφήνω με τη global ροοταρισμένο και βλέπω. -
Ο/H fog έγραψε:
Επίσης πολλά κινητά που έγραφαν 4Χ μετά από αναβάθμιση rom, γύρισαν σε 4 σκέτο.
Αυτό που έχει σημασία είναι ο επεξεργαστής (προτιμάμε snapdragon) και αν μας ενδιαφέρει η μπάντα B20 (4G σε όλες τις περιπτώσεις που υπάρχει σήμα 4G) να είναι Global Version με την κόκκινη ταμπελίτσα στο κουτί.
Και όπως θα έχετε καταλάβει η μπάντα Β20 είναι θέμα hardware και όχι θέμα shoftware (Rom).Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
-
-
Ο/H papsr6 έγραψε:
Σε περίπτωση λοιπόν hard brick, όπως αυτή που περιγράψαμε, μοναδική διέξοδος είναι το άνοιγμα πλάτης και η χρήση test points στην πλακέτα ώστε να σου γυρίσει η συσκευή σε EDL mode, ώστε να μπορέσεις να περάσεις μια επίσημη fastboot ROM (μέσω Mi Flash tool) σε πρώτη φάση και από εκεί και πέρα να κάνεις ότι άλλο είναι να κάνεις (ή μένεις και με αυτή).
=============== Φεβ 12th 2018, 5:42pm ===============
Ο/H fog έγραψε:
Ομοίως είναι εξαιρετικά δύσκολο (αν όχι αδύνατο) να συμβεί σε φλασάρισμα επίσημης ROM σε όλα τα κινητά της Xiaomi με SnapDragon SoC. Ο μόνος τρόπος να φλασαριστούν με επίσημη ROM αυτές οι συσκευές είναι το Mi Flash (είτε μέσω fastboot, είτε μέσω EDL mode). Εκεί λοιπόν πάλι υπάρχει ο έλεγχος του μοντέλου της συσκευής, είτε στο batch αρχείο που τρέχει, είτε στο sh script που καλεί το εργαλείο. Πρέπει να μπει "χέρι" για να αφαιρεθεί αυτός ο έλεγχος. Στα MTK υπάρχει η εξαίρεση του sp flash που δεν κοιτάει τίποτα και απλά φλασάρει χύμα δεδομένα, αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που δεν το χρησιμοποιεί η Xiaomi, παρόλα τα καλά που έχει (ανά περιπτώσεις) και αυτή η μέθοδος. -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H papsr6 έγραψε:
Σε περίπτωση λοιπόν hard brick, όπως αυτή που περιγράψαμε, μοναδική διέξοδος είναι το άνοιγμα πλάτης και η χρήση test points στην πλακέτα ώστε να σου γυρίσει η συσκευή σε EDL mode, ώστε να μπορέσεις να περάσεις μια επίσημη fastboot ROM (μέσω Mi Flash tool) σε πρώτη φάση και από εκεί και πέρα να κάνεις ότι άλλο είναι να κάνεις (ή μένεις και με αυτή).
Ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα δεν ειδα κατι συγκεκριμενο.
Το λεω αυτο γιατι προερχομαι απο ενα moto x 2014 που μου brickαρισε απο downgrade και μετα update ota.
Αυτος ηταν ο μονος τροπος να το brickαρεις εντελως και ηταν γνωστο.
Εγω ξεχαστηκα και δεχτηκα το update και φυσικα σημερα ειναι νεκρο.
Εδω τωρα δεν ακουσα καποια συγκεκριμενη περιπτωση εκτος βεβαια λαθος εγκατασταση δηλαδη λαθος ρομ που ειναι απολυτως λογικο.
Για να το κανο πιο καθαρο.
Υπαρχουν καποιες μαρτυριες hard brick απο χρηστες με καποια αιτιολογια?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα