Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

• Παιδια καλησπερα! Πηρα σημερα το Note 4x ,δεν ειμαι ασχετος απο xiaomi γιατι ξαναειχα στο παρελθον.Θελω το εξης.
      Το τηλεφωνο να ειναι κλειδωμενο και οταν μου ερχεται ειδοποιηση να μην εμφανιζεται το "Περιεχομενο". Αυτο το πετυχα εως εξης: Πηγα App lock και το ενεργοποιησα σε 5 εφαρμογες .Μου ζηταει pattern αναγκαστικα ομως .Επελεξα το Hide content Που εχει , δουλευει οπως θελω με την διαφορα ομως οταν ξεκλειδωνω με το δακτυλικο αποτυπωμα παραδειγμα για να μπω σε καποια απο αυτες τις 5 εφαρμογες ,ζηταει pattern ή δακτυλικο αποτυπωμα.....

Tο βρηκα παιδια! οκ
    • Ο/H apsogos4ever έγραψε:

Παιδια καλησπερα! Πηρα σημερα το Note 4x ,δεν ειμαι ασχετος απο xiaomi γιατι ξαναειχα στο παρελθον.Θελω το εξης.
      Το τηλεφωνο να ειναι κλειδωμενο και οταν μου ερχεται ειδοποιηση να μην εμφανιζεται το "Περιεχομενο". Αυτο το πετυχα εως εξης: Πηγα App lock και το ενεργοποιησα σε 5 εφαρμογες .Μου ζηταει pattern αναγκαστικα ομως .Επελεξα το Hide content Που εχει , δουλευει οπως θελω με την διαφορα ομως οταν ξεκλειδωνω με το δακτυλικο αποτυπωμα παραδειγμα για να μπω σε καποια απο αυτες τις 5 εφαρμογες ,ζηταει pattern ή δακτυλικο αποτυπωμα.....
      Δεν χειάζεται να κάνεις app lock για να το έχεις αυτό. Ορίζεται στις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεων το αν θα βγάζει παράθυρο να δείχνει το περιέχόμενο ή όχι. Ψάξε αυτές τις ρυθμίσεις και θα το φέρεις στα μέτρα σου.
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

Όχι ότι είναι κάτι σημαντικό, αλλά επειδή μου φαίνεται περίεργο ανεβάζω ένα screenshot μπας και ξέρει κανείς για ποιο λόγο γίνεται. Το είχα από τη στιγμή που ήρθε το κινητό. Ήρθε με official stable, πέρασα κατ ευθείαν την τελευταία official dev, μετά την τελευταία Aroma, τώρα πάλι την τελευταία official dev και σε ολη τη διάρκεια κάποιες φορές "εξαφανιζονται" ψηφία από το ρολόι. Με το που παίζω λίγο την οθόνη δεξιά - αριστερά επανέρχεται...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H 8@nos έγραψε:

Και να φανταστώ με όλες τις rom που δοκίμασες είχες το ίδιο πρόβλημα έτσι?
      Ναι, σωστά...

• Ωραία το ξεχνάς γιατί μου φαίνεται για πρόβλημα οθόνης, αλλιώς αν ήταν θέμα λογισμικού δεν θα έφτιαχνε με το δεξιά-αριστερά. Όταν και αν γίνουν χειρότερα τα πράγματα την αλλάζεις ;)
      Εκτός αν έχεις εγγύηση και θες να τη χρησιμοποιήσεις οπότε το στέλνεις στο κατάστημα.

Άμα θες μπες και στο CIT και κάνε τα τεστ Touchpal και LCD.
      Open-source is the future
    • Ο/H 8@nos έγραψε:

Ωραία το ξεχνάς γιατί μου φαίνεται για πρόβλημα οθόνης. Όταν και αν γίνουν χειρότερα τα πράγματα την αλλάζεις ;)
      Εκτός αν έχεις εγγύηση και θες να τη χρησιμοποιήσεις οπότε το στέλνεις στο κατάστημα.
      Εκεί πήγαινε το μυαλό μου,αλλα τώρα δοκίμασα να αλλάξω κατ αρχάς το ρολόι. Κανένα πρόβλημα. Μετά δοκίμασα άλλο θέμα και πάλι κανένα πρόβλημα. Άρα ελπίζω απλά να είναι από το θέμα. Το πρόβλημα μου παρουσιάστηκε με το θέμα "fog". Αν στην αρχική οθόνη πατούσα αρκετές φορές το "home", εξαφανιζόταν το ψηφίο από το ρολόι. Τι να πω, θα δείξει...!

• Διαφήμιση
    • Μακάρι να ήταν αυτό! Εγώ είπα για πρόβλημα οθόνης γιατί είπες αυτό με το δεξιά - αριστερά ότι φτιάχνει ;)
      Δοκίμασε και βλέπεις :)
      Open-source is the future
    • Ο/H 8@nos έγραψε:

Μακάρι να ήταν αυτό! Εγώ είπα για πρόβλημα οθόνης γιατί είπες αυτό με το δεξιά - αριστερά ότι φτιάχνει ;)
      Δοκίμασε και βλέπεις :)
      Άντε να δούμε! Αν το ξανακάνει θα φύγει πίσω, πριν απο 2 εβδομάδες το πήρα με εγγύηση 2 χρόνια.... Ελπίζω βέβαια να μη χρειαστεί :)

• Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

Συνφορουμίτες, κάποιο widget ρολόι - καιρός, που να εμφανίζεται σωστά η ώρα στο επόμενο ξυπνητήρι, υπάρχει; Μου το δείχνει λάθος στο chronos και στο Xperia που μου αρέσουν.
    • Διαφήμιση
    • Το μαμίσιο δεν τα δείχνει σωστά?

Στα προγράμματα που λες, έχεις δώσει δικαιώματα κ έχεις ενεργοποιήσει την αυτόματη έναρξη (ασφάλεια/διαχείριση εφαρμογών/δικαιώματα/αυτοματη έναρξη κ δικαιωματα) αλλά κ μπαταρία/επιλέξτε εφαρμογές/εφαρμογή/ρυθμίσεις παρασκηνίου/χωρίς περιορισμους?
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!