Ok Τακη θα το δοκιμάσω το μεσημέρι μετά την δουλειά και άμα είναι τα ξαναλέμε. Ευχαριστώ
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Καλημέρα σας και από μένα.
Αφήνοντας πίσω μου ένα Xiaomi mi5s (καταπληκτικό τηλέφωνο) από χθες έχω στα χέρια μου ένα Xiaomi Redmi Note 4. Αυτό που με έχει προβληματίσει λίγο είναι το μέγεθός του αλλά ελπίζω πως είναι θέμα ημερών ώστε να το συνηθίσω. Η αλλαγή του προηγούμενου μοντέλου που είχα έγινε μόνο και μόνο για το θέμα της μπαταρίας. Ελπίζω λοιπόν να μείνω ευχαριστημένος και με αυτό το τηλεφωνάκι της Xiaomi και να τα λέμε από εδω μέσα.
Καλή συνέχεια σε όλους. -
@studiosakis
Το σκεπτικό σου για να πας από capricorn σε mido θα ήθελα να ακούσω. Περίεργη αλλαγή για τα δικά μου τα δεδομένα. -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
@studiosakis
Το σκεπτικό σου για να πας από capricorn σε mido θα ήθελα να ακούσω. Περίεργη αλλαγή για τα δικά μου τα δεδομένα.
-
Για όλους πάει!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
@studiosakis
Το σκεπτικό σου για να πας από capricorn σε mido θα ήθελα να ακούσω. Περίεργη αλλαγή για τα δικά μου τα δεδομένα.
OffTopic
Υπάρχει όμως κάποια ουσιαστική διαφορά μεταξύ τους? -
-
-
Καλημέρα σε όλους.
Απέκτησα και εγώ την γνωστή κιτρινιλα στην οθόνη στο υψος των πλήκτρων. Αγορά από nok-shop.gr . Εχει κάνει κάποιος χρήση εγγύησης από το συγκεκριμένο μαγαζί;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα,
Το πρόβλημα με τον Chrome (aw, snap!) που εμφανίστηκε στην επίσημη Global Beta ROM 8.3.22 δυστυχώς παραμένει στην 8.3.29. Απαράδεκτο για εμένα προσωπικά, ο Chrome είναι ο No.1 browser στις δυτικές χώρες κι όσο κι αν θα ήθελε η Xiaomi να χρησιμοποιήσω τον δικό της Browser δεν έχω καμία διάθεση, στον Chrome έχω όλους τους σελιδοδείκτες καθώς και σωσμένα logins και συγχρονίζει με τον Chrome στα PC μου.
Για την ώρα θα δοκιμάσω υποβάθμιση στην 8.3.15, αν δε με αφήσει ή δε δουλύυει σωστά.... LineageOS here I come! Τέτοια bugs είναι απαράδεκτο να μην διορθώνονται άμεσα, αντί γι αυτό πήραμε update για τον Music Player και υπάρχουν ήδη χρήστες στο επίσημο forum που καυστικά λένε οτι αυτή η ROM θα έπρεπε να λέγεται Indian ROM και όχι Global...
EDIT: Η υποβάθμιση σε 8.3.15 πέτυχε. Θα παραμείνω σε αυτήν για την ώρα μέχρι να φτιαχτεί το πρόβλημα (αν ποτέ...). Αν δε φτιαχτεί σε εύλογο λογικό διάστημα μάλλον χαιρετάω το MiUI οριστικά. Δε ζω στην Ινδία, δε ζω στην Κίνα, δε με ενδιαφέρουν οι εφαρμογές τις Xiaomi που ουσιαστικά είναι διπλές με αυτές τις Google.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα