Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H Gisnnakhs έγραψε:
Ο/H amavroudis έγραψε:
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
Για Ερώτηση δεύτερη αμα βάλεις official μπορείς να βάλεις recovery twpr;
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H mparaxir έγραψε:
Για Ερώτηση δεύτερη αμα βάλεις official μπορείς να βάλεις recovery twpr;
-
Είναι κάι 3 ετών το κινητό μου με πολλούς κύκλους φόρτισης.... Δεν είδα καμιά ουσιώδης διαφορά να πω τη γρήγορα έφυγε πάντως..... xagcSWJuvTrBzia97
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Πρόσεξε ότι στη πρώτη επίσημη αναβάθμιση που θα γίνει θα χάσεις το magisk και το root, θα επανέλθει το stock recovery.
-
Ναι, αλλά δε θα πάρει άλλη αναβάθμιση το τηλέφωνο σου
Είναι EOL... -
Ο/H Gisnnakhs έγραψε:
Είναι κάι 3 ετών το κινητό μου με πολλούς κύκλους φόρτισης.... Δεν είδα καμιά ουσιώδης διαφορά να πω τη γρήγορα έφυγε πάντως..... xagcSWJuvTrBzia97
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
Ο/H Gisnnakhs έγραψε:
Μου φαίνεται το ίδιο φίλε.....
Έβαλες και την pixel αλλά αυτή μου φάνηκε ότι έτρωγε περισσότερο ενέργεια.
Είναι πολύ ωραία να την βάλεις. Ένιωσα ότι άλλαξα κινητό -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ναι, αλλά δε θα πάρει άλλη αναβάθμιση το τηλέφωνο σου
Είναι EOL...
-
Σήμερα άλλαξα μαζί με την γυναίκα μου την οθόνη τού κινητού της redmi note 4x mido και αυτό. Πανεύκολο πραγματικά.
Είχε κιτρινίλες δεξιά και αριστερά και δεν φωτιζε καλά. 3 μήνες έχει που την πήρα από alli 22€ και είναι μπόμπα
1AvCUaAVh6BcYQ2b9
Τόσοι μόνο πρόβλημα που είδα δε ξέρω άμα φταίει η οθόνη η είναι λογισμικό το θέμα. Όταν κάνει κλήση κάι κλείνει η οθόνη με το αφτί πατιούνται άπο μέσα οι επιλογές. Πχ η αναμονή κλήσης η σημείωση....
Σε εμένα δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα