Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Για πες λιγο περισσότερες πληροφορίες η 11 τρώει μπαταρία; γιατι κατι τέτοιο ακούγεται. Ερώτηση δεύτερη αμα βάλεις official μπορείς να βάλεις recovery twpr;Ο/H Gisnnakhs έγραψε:
Έμεινα με official και magisk ναι.... Δεν αλλάζω. Πρώτη φορά βλέπω πως είναι το miui 11 και μου άρεσε πολύ....Με τρώει ναιΟ/H amavroudis έγραψε:
-
ναι, κάνοντας root με magisk για να τροποποιήσει το boot image.Ο/H mparaxir έγραψε:
Για Ερώτηση δεύτερη αμα βάλεις official μπορείς να βάλεις recovery twpr;
-
Α μονο με αυτον τον τρόπο μόνο οσο αφορά για official και οχι τον κλασικό τρόπο οταν βάζουμε custom rom. Μάλιστα ευχαριστώ για να δουμε αμα απαντήσει ο φιλος οσο αφορα την μπαταρία. Γιατι δεν θέλω να αφησω τοσο εύκολα την δικιά μας ρομ εχει πολλα θετικάΟ/H amavroudis έγραψε:
ναι, κάνοντας root με magisk για να τροποποιήσει το boot image.Ο/H mparaxir έγραψε:
Για Ερώτηση δεύτερη αμα βάλεις official μπορείς να βάλεις recovery twpr;
-
Είναι κάι 3 ετών το κινητό μου με πολλούς κύκλους φόρτισης.... Δεν είδα καμιά ουσιώδης διαφορά να πω τη γρήγορα έφυγε πάντως..... xagcSWJuvTrBzia97
-
Μπορώ όμως να ξανά βάλω πάλι μετά τον ίδιο τρόπο και να ξανά κάνω ρουτ. Έτσι δεν είναι;;Ο/H amavroudis έγραψε:
Πρόσεξε ότι στη πρώτη επίσημη αναβάθμιση που θα γίνει θα χάσεις το magisk και το root, θα επανέλθει το stock recovery.
-
Ναι, αλλά δε θα πάρει άλλη αναβάθμιση το τηλέφωνο σου
Είναι EOL... -
Καλα και εμενα το κινητο ειναι 3 χρόνων βέβαια αλλαξα πρόσφατα μπαταρία στο κινητό μιας που δεν έχω σκοπό να αγοράσω αλλο με καλύπτει μέχρι τώρα. Η 11 πως αου φαίνεται καλύτερη απο την 10αρα;ειχες την δικια μας ελληνικη; γιατι με τρωει το χερι μου να περασω την 11Ο/H Gisnnakhs έγραψε:
Είναι κάι 3 ετών το κινητό μου με πολλούς κύκλους φόρτισης.... Δεν είδα καμιά ουσιώδης διαφορά να πω τη γρήγορα έφυγε πάντως..... xagcSWJuvTrBzia97
-
Ναι είχα εδώ την δικιά μας την ελληνική....Ο/H mparaxir έγραψε:
Καλα και εμενα το κινητο ειναι 3 χρόνων βέβαια αλλαξα πρόσφατα μπαταρία στο κινητό μιας που δεν έχω σκοπό να αγοράσω αλλο με καλύπτει μέχρι τώρα. Η 11 πως αου φαίνεται καλύτερη απο την 10αρα;ειχες την δικια μας ελληνικη; γιατι με τρωει το χερι μου να περασω την 11Ο/H Gisnnakhs έγραψε:
Μου φαίνεται το ίδιο φίλε.....
Έβαλες και την pixel αλλά αυτή μου φάνηκε ότι έτρωγε περισσότερο ενέργεια.
Είναι πολύ ωραία να την βάλεις. Ένιωσα ότι άλλαξα κινητό -
Ε τότε δεν αγχώνομαι..Ο/H amavroudis έγραψε:
Ναι, αλλά δε θα πάρει άλλη αναβάθμιση το τηλέφωνο σου
Είναι EOL...
-
Σήμερα άλλαξα μαζί με την γυναίκα μου την οθόνη τού κινητού της redmi note 4x mido και αυτό. Πανεύκολο πραγματικά.
Είχε κιτρινίλες δεξιά και αριστερά και δεν φωτιζε καλά. 3 μήνες έχει που την πήρα από alli 22€ και είναι μπόμπα
1AvCUaAVh6BcYQ2b9
Τόσοι μόνο πρόβλημα που είδα δε ξέρω άμα φταίει η οθόνη η είναι λογισμικό το θέμα. Όταν κάνει κλήση κάι κλείνει η οθόνη με το αφτί πατιούνται άπο μέσα οι επιλογές. Πχ η αναμονή κλήσης η σημείωση....
Σε εμένα δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα

Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)