για χαρα σταθης απο καστορια,ειχα καιρο να μπο στο φορουμ,και τελικα την πατησα,βρηκα μια ρομ και την εριξα στο κινητο,αλλα χορισ να παρο ειδηση οτι πλεον κληδονουν τα κινητα,το αποτελεσμα κληδοσε και περιμενο το μηνημα απο τουσ μαλακες σε 10 ημερεσ αν το θυμηθουν,το παλευο 48 ορεσ περιπου ,το μονο που μενη να στισο την βιντεοκαμερα και να το πατησο με το φορτηγο ,εχο το xiomi redi note 2 ,και η ρομ που λει τορα οτι εχει v8.i.2.0.lhmmidi .υπαρχη καπια λυση καθα βοηθεια δεκτη χρειαζομε το κινητο.
κληδωσε
- Διορθώθηκε
-
-
Πώ πώ...αφεντικό...μας έβγαλες τα μάτια μιλάμε!
Να που μερικές φορές τα greeklish επιβάλλονται!
Όταν λες κλειδώνουν; Εννοείς bootloader;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
το κινητο ανοιγη κανονικα μου ζηταη κωδικο ενεργοπιησης περιμενο να μου στηλουν κωδικο,πλεον δεν μπορη να παρη καμια ρομ.
=============== Φεβ 28th 2017, 11:19am ===============
ενα τηλ να μιλησουμε. -
Ω κοδεικως που σου ζειταη το κηνειτο ήνε απο Mi-cloud.
Αιαν δεν τον θειμάσε δεν θα στον στίλη κανενας.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
δηλαδη να το πεταξο η να το πατησο? ενα τηλ?
-
Ερώτξηση 1: Το πήρες μεταχειρισμένο η καινούριο;
Ερωτηξις 2: Το κινητό και το Mi λογαριασμό το έστησες εσύ ή κάποιος άλλος
Ερωτηξις 3: Τι ρομ πέρασες στο κινιτο και που την βρήκες
Για να καταλάβουμε τι πάιζει και να μπορεσουμε να βοηθησουμε
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
ενα τηλ φιλε αλεξη να στα πο εινε ευκολο?
-
Δεν Έιμαι Ελλάδα φιλε μου... γραψε οτι μπορεις και πολλοι θα σε βοηθησουν εδω, έχε λιγο υπομονη μονο και εξηγησε καλα τι συμβαινει. Απο οτι καταλαβαινω, μπορει να γινει κατι, δεν υπαρχει λογος να το...πατησει η νταλικα το κινητο.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
το αγορασα καινουργιο απο κινα,το εχο κανα χρονο ,εγο το εστεισα το μι λογαριασμο,στην αρχει ειχα βαλη την ελληνικη ρομ απο εδω μεσα στην πορια ξαναεβαλα την κινεζικη,και πρην 2 ημερες εβαλα αυτην απο εδο μεσα hermes_images_GTV-6.5.5_GR_xiaomi-miui-hellas οταν το ανοιξα μου ζητησε κοδικο μπηκα στο μι λογαριασμο αλλα μου λει οτι το τηλεφονο η ο αριθμοσ μου δεν αντιστηχη στο λογαριασμο μου,αστηλα ετοιμα για ξεκλιδομα και περιμενο να μου στηλουν σμσ.
-
Έχεις μπερδευτεί...ολίγον...
Το αίτημα για ξεκλείδωμα το κάνεις για τον bootloader.
Εσύ δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα. Έχεις ξεχάσει τον κωδικό από το Mi-account το οποίο δεν μπορεί να στο "ξεκλειδώσει" κανένας. Μόνο εσύ.
Λές όμως ότι μπήκες.
Ο/H taths έγραψε:
οταν το ανοιξα μου ζητησε κοδικο μπηκα στο μι λογαριασμο αλλα μου λει οτι το τηλεφονο η ο αριθμοσ μου δεν αντιστηχη στο λογαριασμο μου,αστηλα ετοιμα για ξεκλιδομα και περιμενο να μου στηλουν σμσ.
Απο υπολογιστή δοκίμασες να μπείς στο Mi-account;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
απο το πσ μπενο κανονικα στον λογαριασμο μου ,να σασ πο τη λει αυτην την στηγμη το κινητο μου
sign in to your mi account
enter password
this device is associated with existing mi
account id (159***481)
activate account -
Ωραία.
Είναι ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ αυτός ο λογαριασμός: account id (159***481) ???????
Ο λογαριασμός του PC δηλαδή είναι ο ίδιος με αυτόν που αναγράφεται στο κινητό;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0