oxi αυτο το εμφανισε απο την ορα πουφορτοσα τηνρομ που βρηκα εδο.
κληδωσε
- Διορθώθηκε
-
-
Ο/H taths έγραψε:
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
το θεμα εινε τη μπορο να κανο τορα υπαρχη λυση?
-
Εάν δεν βρείς τον κωδικό που αντιστοιχεί στο συγκεκριμένο account τότε ΟΧΙ, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Σε ότι αφορά την ασφάλεια της συσκευής σου με τον λογαριασμό που έχει δηλωθεί σε αυτήν, είναι καθαρά θέμα του ιδιοκτήτη και δεν μπορεί να γίνει τίποτα.
Η συσκευή έχει δηλωθεί με τον λογαριασμό που σου εμφανίζει και όχι με αυτόν που προσπαθείς να βάλεις.
Αν δεν θυμάσαι τα στοιχεία που είχες δώσει κατά την ενεργοποίησή της, δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε τίποτα για αυτό.
Θα πρέπει να γνωρίζεις πως όλα αυτά γίνονται για την προστασία της συσκευής σου και τον δεδομένων της, από οποιαδήποτε προσπάθεια κλοπής, όπως επίσης πως η συσκευή μπορεί να ανιχνευτεί που βρίσκεται ανά πάσα στιγμή από εσένα - να τραβήξεις φωτογραφίες - να δεις τα αρχεία της και τα τηλέφωνά σου και να βρεις δλδ εύκολα σε περίπτωση απώλειάς της, ποιος σου την έχει πάρει.
Το μόνο που χρειάζεται για όλα αυτά είναι να γνωρίζεις τα στοιχεία του λογαριασμού που έχεις δηλώσει κατά την ενεργοποίηση της συσκευής σου την πρώτη φορά.
Με το που άλλαξες ROM λοιπόν, ενεργοποιήθηκε αυτόματα η προστασία της συσκευής σου από ενδεχόμενη κλοπή, και σου ζητάει τα στοιχεία του λογαριασμού σου για να επαληθεύσει πως είσαι ο ιδιοκτήτης της.
Δεν χωράνε εκπτώσεις δυστυχώς σε θέματα ασφάλειας, και μάλιστα είναι ένα χαρακτηριστικό που είναι για το συμφέρον σου. -
-
Ο/H derveni έγραψε:
Γιατί κάτι δεν μου κάθεται καλά...
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H taths έγραψε:
Μη λές κουβέντα..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
για να καταλαβο εδο βοηθατε τον κοσμο η τον κατηγορητε κυριυ,με λενε ευσταθιο ευσταθιαδη ειμε απο καστορια 6936548837 ελα να τα πουμε ενα χερακι
-
Ευστάθιε, δεν χρειάζεται ένταση. Συγγνώμη εάν υπονοησαμε κάτι που δεν υπάρχει.
Το θέμα είναι ότι εάν με κάποιον τρόπο δεν θυμηθείς τον κωδικό από τον account σου δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις ξανά την συσκευή σου.
from my S7Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
καλησπερα παιδια , ο Σταθης ετυχε και ειναι φιλος κολλητου μου κι του εδωσε το κινητο μου και μιλησαμε .
Ειχε ΞΕΧΑΣΕΙ καν οτι ειχε κανει mi account και με τι το ειχε κανει . Του ειπα μου εδωσε το κινητο του και μπηκα εγω στη σελιδα του mi clour και στη σελιδα του login
πατησα το forgot password και ειπε οτι εστειλαν sms. Ομως το κινητο δεν ανοιγε για να το λαβει , ετσι του ειπα να βαλει τη σιμ σε αλλο κινητο και να κανει τη διαδικασια παλι , οποτε εβαλε το κινητο πατησε οτι ξεχασε το κωδικο του εστειλαν κωδικο μπηκε και ξεκλειδωσε το κινητο του . Απλα δεν ηξερε πολλα (ουτε και εγω αλλα εχουν περασει απο τα χερια μου 5-6 xiaomi και ξερω καπως τη διαδικασια) και γι αυτο και εγινε η παρεξηγηση και επειδη εχει βαλει τη αγγλοκινεζικη 7.2 απο το επισημο σαιτ του ειπα να βαλει τη δικια σας εδω 8.1 xrv (ελπιζω να μην εχουμε αλλα προβληματα), αυτα ολα καλα λοιπον σας ευχαριστω και εγω γιατι αυτα τα λιγα που ξερω και εγω απο εδω τα εχω μαθειPOCO X3 PRO (8/128)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0