Διαφήμιση

κληδωσε

• Διορθώθηκε
    • Ναι παλικάρι μου...εσύ καλά έκανες εφόσον τον γνωρίζεις και προσωπικά.
      Εμάς εδώ όμως, ένας άγνωστος για την κοινότητα χρήστης, μας είπε ότι άλλο λογαριασμό του δείχνει η συσκευή και άλλος είναι ο δικός του! Αυτό από μόνο του σε οδηγεί σε συγκεκριμένα συμπεράσματα.

Τέλος πάντων. Αφού λύθηκε το πρόβλημα όλα υπόλοιπα είναι ανούσια. :)

from my S7
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Ναι παλικάρι μου...εσύ καλά έκανες εφόσον τον γνωρίζεις και προσωπικά.
      Εμάς εδώ όμως, ένας άγνωστος για την κοινότητα χρήστης, μας είπε ότι άλλο λογαριασμό του δείχνει η συσκευή και άλλος είναι ο δικός του! Αυτό από μόνο του σε οδηγεί σε συγκεκριμένα συμπεράσματα.

Τέλος πάντων. Αφού λύθηκε το πρόβλημα όλα υπόλοιπα είναι ανούσια. :)

from my S7
      βασικα ειχε ξεχασει καν οτι ειχε mi και εγω στο τηλ που μιλησα μου ελεγε δε θυμαται αν ειχε κανει και ποτε , και ειπα να κανω το πιο απλο απ ολα να ζητησει κωδικο με το account του κινητου του και ηταν αυτο . Του το ειπα και εγω στο τηλ οτι ερχεται καποιος ζηταει να ξεκλειδωσει ενα κινητο κλπ κλπ , ε ενα απο τα πραγματα που σκεφτονται οσοι δε τον ξερουν ειναι και αυτο. Τελος παντων με τις ευχαριστιες μας ολα καλα :)
      :Chief Wiggum: POCO X3 PRO (8/128) :thumbup: :Homer3:
    • Καλο θα είναι μελλοντικά όλοι στα mi account να έχουν και τηλέφωνο και εμαιλ επαναφοράς... Μελλοντικά αν αλλάξει αριθμό ή διαγράψει το εμαιλ του (ανάλογα με τι έχει κάνει τον λογαριασμό) δεν θα μπορέσει να κάνει κανείς μας επαναφορά του mi account.

Τέλος καλό και όλα καλά... :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Καλο θα είναι μελλοντικά όλοι στα mi account να έχουν και τηλέφωνο και εμαιλ επαναφοράς... Μελλοντικά αν αλλάξει αριθμό ή διαγράψει το εμαιλ του (ανάλογα με τι έχει κάνει τον λογαριασμό) δεν θα μπορέσει να κάνει κανείς μας επαναφορά του mi account.

Τέλος καλό και όλα καλά... :)
      Και εφόσον έχετε βάλει τηλέφωνο επαναφοράς, να ΚΛΕΙΔΩΝΕΤΕ ΤΗ SIM με PIN αν ο αριθμός της συμπίπτει με αυτόν που έχετε δηλώσει ως τηλέφωνο επαναφοράς, για να μη βρεθείτε προ αδιεξόδου, αν τη χάσετε/σαν την κλέψουν, διότι ο αριθμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον κάτοχο για reset password του Mi Account μέσω SMS και μετά..αντίο ζωή. Προσοχή, την έχουν πατήσει άτομα ! Προσέχουμε για να έχουμε.
    • Δεν υπάρχει πρόβλημα.... :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)