@George Kaggelaris , το Capricorn έχει κλειδωμένο edl δεν μπαίνει σε edl mode, ότι θέλει να κάνει ξεκλειδώνει πρώτα για να πάει σε global rom ,ή δοκιμάζει το Κινέζικο mi PC suit και fastboot rom ή recovery rom αντίστοιχα ανάλογα πως θέλει να το φλασάρει με κλειδωμένο bootloader.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
- Οδηγός
- Driver
- Xiaomi
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
@George Kaggelaris , το Capricorn έχει κλειδωμένο edl δεν μπαίνει σε edl mode, ότι θέλει να κάνει ξεκλειδώνει πρώτα για να πάει σε global rom ,ή δοκιμάζει το Κινέζικο mi PC suit και fastboot rom ή recovery rom αντίστοιχα ανάλογα πως θέλει να το φλασάρει με κλειδωμένο bootloader.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
ξεκλειδώνει πρώτα για να πάει σε global rom
-
-
Εσύ τι θέλεις , εγώ σε Capricorn , ξεκλείδωσα bl και πήγα σε 8.5.2.0 xtrv stable για να έχω nandroid Backup σε mm και μετά πήγα σε 7.7.6 xtrv Dev την οποία και συστήνω ανεπιφύλακτα. Όλα μου τα κινητά φορούσαν και φοράνε xtrv και πάντα θα φοράνε xtrv.
ΥΓ απλά έλεγα εάν δεν θέλεις να περάσεις xtrv μπορείς να φλασάρεις official global με το Κινέζικο PC suit ,άν και ο ξεκλείδωτος bl θεωρείται προτέρημα και όχι μειονέκτημα. -
-
Ο/H tzimis έγραψε:
το θεμα με το edl δεν θα πρεπει να με απασχολει;
-
-
Edit by George Kaggelaris
Νέα έκδοση XDI v1.0.3 (22 Ιουλίου 2017)
+ Αφαιρέθηκαν οι ADB Universal Drivers
+ Διόρθωση του εσφαλμένου προγράμματος οδήγησης Google Nexus ADB Interface, όταν το κινητό ήταν σε TWRP Recovery
+ Ενημέρωση των Google WinUSB Drivers στην έκδοση 16.0.0000.00000 (11/03/2016)
+ Διάφορες μικροαλλαγές, προσθήκες και διορθώσεις σφαλμάτων
-
-
-
Που τον είδες ρε τον ωραίο, ένα παλιο-αλλήθωρο πίγκου rock heavy metal star δεν είναι?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0