Θά δοκιμάσω με άλλο καλώδιο με ανταπτορα πάντως φορτίζει κανονικά.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
- Οδηγός
- Driver
- Xiaomi
-
-
-
Δοκίμασα καινούριο καλώδιο δεν αλλαξε τίποτα ανάβει μόνο η φόρτιση χωρίς να το αναγνωρίζει ο Η/Υ ούτε σαν άγνωστη συσκευή.Δεν ξέρω τη αλλο να δοκιμάσω ....
-
Σαν αποθηκευτικό χώρο το αναγνωρίζει ο υπολογιστής ; Κατέβασε την κουρτίνα μόλις το συνδέσεις και πάτα στην επιλογή enable mtb από charge only που είναι τώρα , εάν δεν το βλέπει ούτε τώρα , που θα έπρεπε και χωρίς driver σημαίνει ή τρίτο καλώδιο δοκιμάζεις που είναι και για data transfer σε usb 2 βέβαια , εάν ούτε αυτό πετύχει αναγκαστικά κάνεις format στον υπολογιστή ή δοκιμάζεις σε άλλον υπολογιστή , άλλη λύση δεν υπάρχει.
ΥΓ τον bootloader τον ξεκλείδωσες με τον συγκεκριμένο υπολογιστή; εάν ναι πριν πόσο καιρό; Ή μήπως το ξεκλείδωσε άλλος; -
αυτη τη στιγμή φορμάρω το laptop σε windos 10 64bit να δω αν αλλάξει κάτι.Σαν αποθηκευτικό χώρο δεν το βλέπει καθόλου.
-
Τελικά ούτε σε windos 10 δεν άλλαξε κάτι.
-
-
Πολύ παράξενο να μην παίζει πουθενά...
-
Δεν ξέρω και εγώ τι να πω. Έχω φάει αρκετές ώρες στόν Η/Υ. Και το αποτέλεσμα μηδέν σε ξένες ιστοσελίδες αναφέρουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα χωρίς να υπάρχει η λύση.
-
Σύνδεσέ το σε fastboot mode και ανέβασε μάι φώτο από την διαχείριση συσκευών του υπολογιστή, μην ξεχνάς, usb 2 και πάνω στην μητρική
-
Το μόνο που σου έμεινε σε θέμα software είναι να δοκιμάσεις και με άλλη ROM. Αν δεν επανέλθει κι έτσι το πρόβλημα, μάλλον ψάχνεις αλλού!
-
Οκ το δοκιμάζω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0