Διαφήμιση

[XTRV-7.3.2] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 3/3 21:15)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Περάστηκε... εντυπώσεις από αύριο...
      «Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
      Henry Ford

Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... :D
    • Ο/H giorgiog13 έγραψε:

Γνωριζουμε αν το προβλημα με το bluetooth λυθηκε στη νεα ρομ;;;

Θυμιζω οτι στην 7.2.23/24 το bluetooth διαρκως αποσυνδεονταν απο το κινητο με αποτελεσμα να μην μπορεις να μιλησεις. Εχω Redmi Pro. Αν μπορει καποιος που την εχει βαλει να μου πει θα του ημουν ευγνωμων!!

Να απαντησω ο ιδιος στο ερωτημα μου μιας και την περασα (δεν κρατηθηκα).

Λειτουργει κανονικα το bluetooth χωρις κανενα προβλημα και μαλιστα καλυτερα και απο την 7.1.19 η οποια σε 9-10 ωρες χρησης ημερισιως θα μου εκανε 1-2 αποσυνδεσεις/επανασυνδεσεις. Οχι κατα τη διαρκεια ομιλιας βεβαια αλλα εκανε. Με την 7.2.23/24 στην ουσια δεν επαιζε...εκανε διαρκως αποσυνδεσεις. Τωρα με την 7.3.2 ειναι τελειως stable.

Ευχαριστουμε παιδια!!
    • @gkalen φίλε κοίτα αυτό το mod για το mi4c... Μπορείς να το ενσωματώσεις στις roms για το Libra αφού το δοκιμάζω εδώ και 2 ημέρες στην δική σου ρομ και κάνει πραγματικά φοβερή δουλειά... Απίστευτα γρήγορο το τηλέφωνο και εξασφαλίζω 40 με 45 λεπτά παραπάνω sot με ακριβώς την ίδια χρήση!

forum.xda-developers.com/showthread.php?p=71271810

Sent from my Mi-4c using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα κι από μένα.
      Περάστηκε σε Redmi Note 3 (hennessy) μέσω TWRP, factory reset , install rom και ύστερα τα wipes. Χρειάστηκε να φλασάρω το mod για τα sms διότι, παραδόξως, σε αυτήν την ρομ δεν δούλευαν οι 160 χαρακτήρες ενώ στην προηγούμενης βδομαδας dev rom δούλευαν κανονικά. Στην συσκευή μου το κλείδωμα του gps είναι λίγο αργό σε σύγκριση με προηγουμενες αλλά θα το παρακολουθήσω περισσότερο. Από διαχείριση ram και μπαταρία δείχνει να είναι εξίσου πολύ καλή με τις προγενεστερες 3 xtrv roms . Wifi και data καμπάνα. Σε σύνδεση bluetooth ακουστικού δεν είχα αποσύνδεση σε 2,5 ωρών συνεχή σύνδεση. Το Screen recorder δείχνει να δουλεύει σωστά σε μία μικρή καταγραφή 8 sec που έκανα αλλά βρίσκω λίγο λάθος να εγγράφεται στο βίντεο και το εικονιδιάκι του start/stop και να το βλέπεις κατα την αναπαραγωγή. Στις επιλογές για προγραμματιστές , στην προηγούμενη και σε αυτήν την ρομ , εμφανίστηκε 'Κατάσταση Ξεκλειδώματος Μι έλεγχος αν η συσκευή ειναι κλειδωμένη'. <-- Μεγάλη μαγκιά διότι γλιτώνει εμάς τους άσχετους από συνδεση σε fastboot και πληκτρολόγηση εντολών. !!!!

Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ για όλα όσα μας προσφέρετε
    • Ο/H instant_diver έγραψε:

Στις επιλογές για προγραμματιστές , στην προηγούμενη και σε αυτήν την ρομ , εμφανίστηκε 'Κατάσταση Ξεκλειδώματος Μι έλεγχος αν η συσκευή ειναι κλειδωμένη'. <-- Μεγάλη μαγκιά διότι γλιτώνει εμάς τους άσχετους από συνδεση σε fastboot και πληκτρολόγηση εντολών. !!!!
      Που είναι αυτό???
      «Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
      Henry Ford

Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... :D
    • Ο/H manol80 έγραψε:

Ο/H instant_diver έγραψε:

Στις επιλογές για προγραμματιστές , στην προηγούμενη και σε αυτήν την ρομ , εμφανίστηκε 'Κατάσταση Ξεκλειδώματος Μι έλεγχος αν η συσκευή ειναι κλειδωμένη'. <-- Μεγάλη μαγκιά διότι γλιτώνει εμάς τους άσχετους από συνδεση σε fastboot και πληκτρολόγηση εντολών. !!!!
      Που είναι αυτό???
      Δεν είναι σε όλες τις ROM.
    • Ο/H instant_diver έγραψε:

Καλησπέρα κι από μένα.
      Περάστηκε σε Redmi Note 3 (hennessy) μέσω TWRP, factory reset , install rom και ύστερα τα wipes. Χρειάστηκε να φλασάρω το mod για τα sms διότι, παραδόξως, σε αυτήν την ρομ δεν δούλευαν οι 160 χαρακτήρες ενώ στην προηγούμενης βδομαδας dev rom δούλευαν κανονικά. Στην συσκευή μου το κλείδωμα του gps είναι λίγο αργό σε σύγκριση με προηγουμενες αλλά θα το παρακολουθήσω περισσότερο. Από διαχείριση ram και μπαταρία δείχνει να είναι εξίσου πολύ καλή με τις προγενεστερες 3 xtrv roms . Wifi και data καμπάνα. Σε σύνδεση bluetooth ακουστικού δεν είχα αποσύνδεση σε 2,5 ωρών συνεχή σύνδεση. Το Screen recorder δείχνει να δουλεύει σωστά σε μία μικρή καταγραφή 8 sec που έκανα αλλά βρίσκω λίγο λάθος να εγγράφεται στο βίντεο και το εικονιδιάκι του start/stop και να το βλέπεις κατα την αναπαραγωγή. Στις επιλογές για προγραμματιστές , στην προηγούμενη και σε αυτήν την ρομ , εμφανίστηκε 'Κατάσταση Ξεκλειδώματος Μι έλεγχος αν η συσκευή ειναι κλειδωμένη'. <-- Μεγάλη μαγκιά διότι γλιτώνει εμάς τους άσχετους από συνδεση σε fastboot και πληκτρολόγηση εντολών. !!!!

Καλό θα είναι, τουλάχιστον στο εβδομαδιαίο νήμα της κάθε ROM ή και στην stable (αν έχετε stable στο κινητό), να διαβάζετε όλα τα μυνήματα που υπάρχουν μετά από την τελευταία σας επίσκεψη. Τουλάχιστον να τα προσπερνάτε γρήγορα και να διαβάζετε όσα έχουν κόκκινη επικεφαλίδα Ανακοίνωση , Ενημέρωση κλπ...

Στην προκειμένη περίπτωση, σου ξέφυγαν 3 μηνύματα: αυτό, αυτό και αυτό τα οποία αφορούν το συγκεκριμένο πρόβλημα με αποτέλεσμα να βάλεις ένα αρχείο που δεν είναι 100% συμβατό με την νέα δομή της ROM όσο αφορά τα μηνύματα και σίγουρα θα χάνεις τουλάχιστον τις ειδοποιήσεις ή και SMS αν δεν σου δημιουργήσει και άλλο πιο σοβαρό πρόβλημα... Ευτυχώς δεν χρειάζεται να ξαναπεράσεις όλη τη ROM. Πήγαινε στο τρίτο link που παραθέτω και εγκατέστησε όπως είσαι τώρα, το fix που έχει εκεί για το κινητό σου.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gkalen έγραψε:

@gatos1986
      Έχεις ξανακάνει σίγουρα την πρώτη φορά που έβαλες μία ρομ ..
      Μπαίνεις σε twrp
      Διαλέγεις wipe και σέρνεις δεξιά για swipe to factory redet
      Μετά πας στο αρχικό μενού του twrp , διαλέγεις install , βρισκεις το ζιπ της ρομ που θες
      Αφού τελείωσει η εγκατάσταση , κάνεις το wipe cache and dalvik
      Reboot system
      Done

@linuxilakis
      Απίστευτο , θα έπρεπε να είχες 500 εφαρμογές για να κάνει ένα λεπτό , και πάλι πολύ είναι ... lol
      Έχω περάσει τις τελευταίες 5-6 rom από το updater, αν κάνω την τελευταία καθαρή εγκατάσταση θα έχει κάποια διαφορά προς το καλύτερο? Το είχα απορία ?(
    • @manol80
      Ρυθμίσεις-->Πρόσθετες Ρυθμίσεις -->Επιλ. για Προγραμματιστές --> Κατάσταση Ξεκλειδώματος. (Τουλάχιστον στο Hennessy).

@instant_diver
      Δηλαδή δεν έχεις πρόβλημα με το bluetooth; Δεν σου έτυχε να φαίνεται συνδεδεμένο και την κλήση να στην περνάει στο τηλέφωνο.
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces
    • Καλησπέρα !!!! Έχω το Redmi note 2 όλα καλά γενικά εκτος απο 2 προβληματάκια.Το πρώτο είναι ότι λειτουργούν οι τρεις πυρήνες και άλλες φορές τέσσερις. Και οι οκτώ με τίποτα.Και το δεύτερο, όταν μιλαώ με την μια sim και ταυτόχρονα με καλουν στην αλλη δείχνει οτι ειναι απενεργοποιημένο το κινητο (ετσι μου είπαν).Αν ξέρει κάποιος τον λόγο ας βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H instant_diver έγραψε:

Καλησπέρα κι από μένα.

Καλό θα είναι, τουλάχιστον στο εβδομαδιαίο νήμα της κάθε ROM ή και στην stable (αν έχετε stable στο κινητό), να διαβάζετε όλα τα μυνήματα που υπάρχουν μετά από την τελευταία σας επίσκεψη. Τουλάχιστον να τα προσπερνάτε γρήγορα και να διαβάζετε όσα έχουν κόκκινη επικεφαλίδα Ανακοίνωση , Ενημέρωση κλπ...
      Στην προκειμένη περίπτωση, σου ξέφυγαν 3 μηνύματα: αυτό, αυτό και αυτό τα οποία αφορούν το συγκεκριμένο πρόβλημα με αποτέλεσμα να βάλεις ένα αρχείο που δεν είναι 100% συμβατό με την νέα δομή της ROM όσο αφορά τα μηνύματα και σίγουρα θα χάνεις τουλάχιστον τις ειδοποιήσεις ή και SMS αν δεν σου δημιουργήσει και άλλο πιο σοβαρό πρόβλημα... Ευτυχώς δεν χρειάζεται να ξαναπεράσεις όλη τη ROM. Πήγαινε στο τρίτο link που παραθέτω και εγκατέστησε όπως είσαι τώρα, το fix που έχει εκεί για το κινητό σου.
      Αγαπητέ @dnomikos,
      δεν καταλαβαίνω καθόλου τον λόγο που με 'μάλωσες' και μου έδωσες 3 links να διαβάσω. Είχα διαβάσει ΌΛΑ τα προηγούμενα ποστς όπως κάνω πάντα σε κάθε νέα ρομ που ανεβαίνει για να είμαι ενήμερος για το τι θα συναντήσω. Εάν δεν είχα διαβάσει , δεν θα ήξερα ότι υπάρχει πρόβλημα με τους 160 χαρακτήρες σε αυτήν την ρομ για να το ελέγξω στην δικία μου συσκευή και δεν θα πήγαινα να κατεβάσω το zip του mod για να το εγκαταστήσω και να μου λυθεί το πρόβλημα όπως ανέφερα στο ποστ μου.
      Έχω xtrv beta 1 , είχα πρόβλημα με τους 160 χαρακτήρες , διάβασα ''''Σε όλες τις BETA1 που έχουν πρόβλημα με τους 160 χαρακτήρες στα SMS, αυτό έχει προκύψει από τις αλλαγές που έκανε το xiaomi.eu στο apk της εφαρμογής.
      Για να μην προχωρήσουμε σε εκ'νέου διάθεση των ROM από την αρχή, σας παραθέτουμε ένα μικρό Fix ανα συσκευή ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα, και να εμφανιστεί και η επιλογή στο μενού της εφαρμογής.''''' και κατέβασα για τη δική μου συσκευή το αντίστοιχο zip. Και λαμβάνω Μηνύματα και στέλνω μηνύματα 160 χαρακτήρων και οι ειδοποιήσεις μου δουλεύουν σωστά. Τι λάθος έκανα? (εάν έκανα λάθος )
    • Διαφήμιση
    • Η αλήθεια είναι ότι και εμένα, όταν το διάβασα, μου δημιουργήθηκε η ίδια απορία. :huh:
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces