Είμαι πωλητής και η δουλεία μου είναι να είμαι στο δρόμο συνέχεια. Το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς για μένα και το bluetooth ακουστικό μου λύνει τα χέρια , ιδίως όταν οδηγώ. Όσο το χρησιμοποιούσα σήμερα , δεν έχασα κλήση λόγω αποσύνδεσης και ο ήχος δεν περνούσε από το τηλέφωνο να ακούγεται στο ακουστικό της συσκευής και για 100% σιγουριά το δοκίμασα ξανά πριν σου απαντήσω. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα σε αυτήν την ρομ , μην σκας . Μπορεί να φύγει με 2-3 επανεκκινήσεις ή στην επόμενη ρομ. Σε εμένα , της προηγούμενης βδομάδας rom μου έκανε η μπαταρία ανεξήγητες βουτιές και δεν είχε αναφέρει κανείς κάτι παρόμοιο. Σε αυτήν την ρομ , όλα μέλι-γάλα με την μπαταρία !!! άντε βρες άκρη με το τυχαίο γεγονόςΟ/H bzanios έγραψε:
@instant_diver
Δηλαδή δεν έχεις πρόβλημα με το bluetooth; Δεν σου έτυχε να φαίνεται συνδεδεμένο και την κλήση να στην περνάει στο τηλέφωνο.
[XTRV-7.3.2] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 3/3 21:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H doctor13 έγραψε:
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
ευχαριστω ,αλλά πρέπει να κρατήσω back up γιατί θα χαθούν όλα ?
-
Ο/H doctor13 έγραψε:
ευχαριστω ,αλλά πρέπει να κρατήσω back up γιατί θα χαθούν όλα ?
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
@instant_diver
Σε Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Εγώ πάντως έχω πρόβλημα με το bluetooth εδώ και πολλές Ρομ. Περίπου από πέρσι το καλοκαίρι. Απλά στις τελευταίες δύο με τρεις το πρόβλημα μεγάλωσε σε σημείο που να μην μπορώ να το χρησιμοποιήσω και το παράτησα. Έχει αποσυνδεθεί ακόμα και κατά την διάρκεια κλήσης. Τις πιο πολλές φορές ενώ φαίνεται συνδεδεμένο την κλήση που δέχεσαι την παίρνει το τηλέφωνο αλλά αν πατήσεις το κουμπί από το bluetooth τότε την τερματίζει την κλήση. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Είναι πρόβλημα της ΡΟΜ ή του κινητού. Τώρα εσύ λες όλα καλά. Δεν ξέρω τι να πω.
-
Αλλο bluetooth δοκίμασες,μήπως φταίει αυτό?
-
-
@Panos61
Ναι δοκίμασα και γίνεται το ίδιο. Ακόμα και τράμπα με της γυναίκας έκανα η οποία έχει το ίδιο ακριβώς μοντέλο. Σ' αυτήν δουλεύουν και τα δύο καλά , σε μένα όχι. Η γυναίκα έχει το Redmi 3.
@apsogos4ever
Δυστυχώς το δικό μου bluetooth στο κινητό της γυναίκας, όπως έγραψα πιο πάνω, δουλεύει άψογα χωρίς καμία αποσύνδεση ή άλλο πρόβλημα. -
Ο/H instant_diver έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Καλό θα είναι, τουλάχιστον στο εβδομαδιαίο νήμα της κάθε ROM ή και στην stable (αν έχετε stable στο κινητό), να διαβάζετε όλα τα μυνήματα που υπάρχουν μετά από την τελευταία σας επίσκεψη. Τουλάχιστον να τα προσπερνάτε γρήγορα και να διαβάζετε όσα έχουν κόκκινη επικεφαλίδα Ανακοίνωση , Ενημέρωση κλπ...Στην προκειμένη περίπτωση, σου ξέφυγαν 3 μηνύματα: αυτό, αυτό και αυτό τα οποία αφορούν το συγκεκριμένο πρόβλημα με αποτέλεσμα να βάλεις ένα αρχείο που δεν είναι 100% συμβατό με την νέα δομή της ROM όσο αφορά τα μηνύματα και σίγουρα θα χάνεις τουλάχιστον τις ειδοποιήσεις ή και SMS αν δεν σου δημιουργήσει και άλλο πιο σοβαρό πρόβλημα... Ευτυχώς δεν χρειάζεται να ξαναπεράσεις όλη τη ROM. Πήγαινε στο τρίτο link που παραθέτω και εγκατέστησε όπως είσαι τώρα, το fix που έχει εκεί για το κινητό σου.
Έχω xtrv beta 1 , είχα πρόβλημα με τους 160 χαρακτήρες , διάβασα ''''Σε όλες τις BETA1 που έχουν πρόβλημα με τους 160 χαρακτήρες στα SMS, αυτό έχει προκύψει από τις αλλαγές που έκανε το xiaomi.eu στο apk της εφαρμογής.
Για να μην προχωρήσουμε σε εκ'νέου διάθεση των ROM από την αρχή, σας παραθέτουμε ένα μικρό Fix ανα συσκευή ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα, και να εμφανιστεί και η επιλογή στο μενού της εφαρμογής.''''' και κατέβασα για τη δική μου συσκευή το αντίστοιχο zip. Και λαμβάνω Μηνύματα και στέλνω μηνύματα 160 χαρακτήρων και οι ειδοποιήσεις μου δουλεύουν σωστά. Τι λάθος έκανα? (εάν έκανα λάθος )
Εγραψες ότι πέρασες το MOD και όχι ότι πέρασες το FIX γιατί... "παραδόξως, σε αυτήν την ρομ δεν δούλευαν οι 160 χαρακτήρες ενώ στην προηγούμενης βδομαδας dev rom δούλευαν κανονικά." , αρα δεν είχες διαβάσει τα προηγούμενα post και δεν γνώριζες τι συνέβει. Πίστεψέ με, άλλο το ένα και άλλο το άλλο...για το καλό σας τα γράφω αυτά.
-
@bzanios
Θεωρώ ότι δεν είμαστε οι μόνοι κάτοχοι Redmi Note 3 (hennessy) σε αυτό το φόρουμ αλλά ούτε στην xiaomi eu & China από όπου οι 'μάγειρες' μας παίρνουν τις ρομ και τις φέρνουν στα Ελληνικά μέτρα . Εάν υπήρχε θέμα bluetooth εδώ και πολλές ρομ όπως αναφέρεις, είμαι σίγουρος ότι θα είχε βουίξει το εξωτερικό από παράπονα και θα είχαν ληφθεί μέτρα. Ας μην ξεχνάμε ότι η συσκευή μας είναι από τις μοσχοπουλημένες λόγω σχέσης τιμής/τεχνικών προδιαγραφών. Ίσως στην δική σου συσκευή να έχει μείνει κάποιο 'κατάλοιπο' από προηγούμενη/παλαιότερη εγκατάσταση που σου δημιουργεί το συγκεκριμένο πρόβλημα και με κάποιο φορμάτ ή wipe να καθαρίσει . Ίσως φταίνε τα ακουστικά όπως επισήμανε τα 2 παιδιά παραπάνω -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα