SP Flash tool BROM ERROR: S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032)
- RedMi Note 2
-
-
Λοιπόν παιδιά...φόρμαρα το PC, έβαλα 7άρια, εγκατέστησα εκ νέου τους drivers με το υπερεργαλείο του @George Kaggelaris, βρήκα και original καλώδιο Xiaomi...αλλά τζίφος.
Το error άλλαξε βέβαια, αλλά το σκηνικό το ίδιο:
Συνεχίζει να το βλέπει σαν MediaTek USB Port και όχι σαν MediaTek DA USB VCOM (Android) - με το 2ο είχα ένα "επιτυχές" φλασάρισμα recovery.
Δεν ξέρω τί άλλο να κάνω.
Όποιος είναι απο Θεσσαλονίκη και έχει στημένο PC (που ξέρει οτι δουλεύουν σωστά οι Drivers) ας κάνει μία νύξη (εάν έχει διάθεση). Να το συνδέσουμε στο PC του μπάς και ξυπνήσει.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Συνεχίζει να μην μπαίνει πουθενά?
Και...ρε γμτ...δίνει σημεία ζωής...αυτό είναι το "κακό" που με τρελαίνει. Εδώ την προηγούμενη φορά άνοιξε και έπεσε σε "bootloop" (έκανε κύκλο 5-6 φορές και έκλεισε).
Έτυχε να μπεί και σε fastboot και σε 5-10sec πάλι έκλεισε.
Το βλέπει το PC αλλά προφανώς το βλέπει λάθος (δεν ξέρω γιατί).
Ούτε νεκρό να το σιχτιρίσεις...ούτε ζωντανό να το χαρείς.
Η τελευταία μου ελπίδα είναι να τα σκ@τώνω στους drivers. Αν και τους πέρασα 10 φορές, άν και έκανα format, άν και με το παλιό στημένο PC είχα flasάρει επιτυχώς 4-5 συσκευές (με μηδέν κόπο), ελπίζω ότι κάτι κάνω λάθος και δεν ξεκινάει η διαδικασία. Γιατί το τηλέφωνο το βλέπει (έστω και λάθος), αλλά η διαδικασία κολλάει στο κόκκινο και πετάει το error.
Ίσως σε κάποιο σωστά στημένο PC απο παλιά να άλλαζαν οι συνθήκες και να ξεκινούσε το ρημάδι.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Καλήμερα και χρόνια πολλά. Είχα ίδια περίπτωση με το note του πατέρα μου και τελικά το γύρισα vickmall και αλλάξανε motherboard
-
-
Σόρρυ που ξυπνάω παλιό thread, αλλά έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και τα ίδια συμπτώματα (λ.χ. δεν ξεκινάει το SP αν δε βγει η μπαταρία). Καταλήγω πάντα σε σφάλμα enable dram failed (4023).
99% motherboard;
=============== Σεπ 25th 2017, 11:59am ===============
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
βαλε αλλη μπαταρία και θα παιξει... ειναι διαδικασία.. αλλα ☺️
-
Ο/H endlessterror έγραψε:
Σόρρυ που ξυπνάω παλιό thread, αλλά έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και τα ίδια συμπτώματα (λ.χ. δεν ξεκινάει το SP αν δε βγει η μπαταρία). Καταλήγω πάντα σε σφάλμα enable dram failed (4023).
99% motherboard;
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
γιατι βρε παιδια; εγω που ειμαι ασχετος απ ολα αυτα, προσπαθησα κανα δυο φορες με το sp flashtool και τα καταφερα. μαλιτσα περισυ το καλοκαιρι που τα καταφερα, βοηθησα κι ενα φιλο ενος συμφορουμιτη που ηταν διακοπες στη θεσ/νικη (γκομενοδουλειες ισως;) και βρεθηκαμε στη μεση του δρομου κυριολεκτικα και του το φλασαρα (το ειχε μια εβδομαδα μπρικαρισμενο). τοσο απλη διαδικασια. προσπαθηστε ακολουθωντας κατα γραμμα τους οδηγους και θα τα καταφερετε.
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash ToolΣταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου. -
Κατάφερες και έκανες flash κινητό με mediatek επεξεργαστή που έβγαζε συνέχεια error 4032
BROM ERROR : S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032) [EMI] Enable DRAM fail
στο sp flash tool ? -
για το συγκεκριμενο error θα σε γελασω. δεν δινω σημασια στα error. ξεσυνδεω και ξαναπροσπαθω. τι σημαινει αυτο το error;Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0