Στο 3S μια χαρα ολα εκτος απο ενα που εκανε και στην προηγουμενη που ειχα περσει οταν παω στην εφαρμογη ΘΕΜΑΤΑ και παω να δω ενα wallpaper σε full screen το κανει αμεσως download που σε αλλες πιο παλιες rom δε το εκανε οκ μικρο το κακο @ INSTAN_DIVER εκανα εγω δοκιμη με το παλιο zip αλλα μονο τα αγγλικα δουλευουν με 160 χαρακτηρες
[XTRV-7.3.9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/3 13:53)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Εγω παντως πρωτη φορα στο mi5 μου δεν θα την βαλω τελικα. Διαβαζω πολλα προβληματα σε αυτην την εκδοση δεν ξερω το γιατι...
Mi 11 pro -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Οι XTRV-7.3.9 ROM για τα RedMi Note 3 PRO (Kenzo) & RedMi 3/PRO (Ido),ανακλήθηκαν λόγο προβλημάτων με τον Kernel μετά από αλλαγές που έγιναν στο Source της Global ROM από την Xiaomi.
Όσοι από εσάς έχετε βάλει τις παραπάνω ROM, καλό είναι προσωρινά, μέχρι να έχουμε το τελικό FIX, να γυρίσετε πίσω στην XTRV-7.3.2 ROM. -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
μετά απο πολύ κόπο περάστηκε η fix με factory reset
όλα τέλεια....
recovery υπάρχει....
160 χαρακτήρες μόνιμα....
εγγραφή οθόνης special....
διαχείρηση μνήμης ok....
διαχείρηση μπαταρίας ικανοποιητική.....
και πολύ γρήγορο......για εσάς του antutu παραθέτω φωτο...
φίλε μου
MIUI_ART
τι να κάνω;
παραμένω όπως είμαι; 7.3.9
η γυρίζω πίσω; 7.3.2 -
Ο/H kostas1alina έγραψε:
τι να κάνω;
παραμένω όπως είμαι; 7.3.9
η γυρίζω πίσω; 7.3.2
-
Να σας πω την αλήθεια, το σκεφτόμουν για 7.3.9 σε hennessy αλλά νομίζω θα περιμένω λίγο να δω πως θα πάει αυτή η ρόμ και μετά θα την περάσω..
Επίσης έχω κάποιες ερωτήσεις:
1. Χρειάζεται ιδανικά και factory reset σε hennessy από 7.3.2 και αν ναι πως το κάνω από το recovery? Κάνω wipe/dalvik+data+cache?
2. Χρειάζεται να περάσω καινούριο recovery?
3. Μπορεί να γίνει το update μεσα από το updater (μάλλον όχι αλλά έπρεπε να ρωτήσω)?
Αυτά ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! -
1. Δεν χρειάζεται τίποτα καθώς κάνει ότι χρειάζεται το Script εγκατάστασης
2. ΟΧΙ
3. Από το TWRP Recovery το Flash της ROM.
-
-
-
Εμένα πάντως σε Kenzo με την 7.3.9 δουλεύει άψογα εκτός του recovery. Δεν έχω βάλει την fix
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα