Διαφήμιση

[XTRV-7.3.9] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/3 13:53)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Ο/H maikmaik έγραψε:

Περάστηκε πάνω από την 7.2.29 μέχρις στιγμής δείχνει να είναι καλύτερη. Στην εγκατάσταση βγάζει το ίδιο σφάλμα που μου βγάζουν απο την αρχή όλες οι nougat πρόβλημα με δεδομένα δεν έχει. Θα την δω σήμερα και θα επανέλθω

Στάλθηκε από το Mi-4c μου
      @gkalen 'οπως ανέφερε και ο @maikmaik αυτό ακριβώς είναι το σφάλμα που βγάζει με κόκκινα γράμματα και το δικό mi4c.
      Το αναφέρω για την περίπτωση, που θα πρέπει να κάνουμε κάτι. ?(
    • Ο/H maikmaik έγραψε:

Περάστηκε πάνω από την 7.2.29 μέχρις στιγμής δείχνει να είναι καλύτερη. Στην εγκατάσταση βγάζει το ίδιο σφάλμα που μου βγάζουν απο την αρχή όλες οι nougat πρόβλημα με δεδομένα δεν έχει. Θα την δω σήμερα και θα επανέλθω

Στάλθηκε από το Mi-4c μου
      Το ίδιο και σε μένα σε mi5 pro, με καθαρή εγκατάσταση που έκανα δεν βγήκε μετά απο 2 ρομ (τις 2 τελευταίες) ξανά εμφανίστηκε
    • [Changelog - Global] MIUI 8 Global Beta ROM 7.3.16 Changelog Preview: Forum App

MIUI developers have been focusing on system stabilization and bug fixes, so there will be no new features this week. Thank you very much for your understandings. However, we just released a new version of MIUI Forum app with lots of improvements. So far, over 5,000,000 MIUI fans have installed MIUI Forum app, how long have you used it? Click here to win Mi Headphones, BT Speaker, and medal!Let's check out the update now!

MIUI Forum App 1.0.8 Full Changelog
      Optimization - Improved ‘Featured’ threads style and animation effects
      Optimization - Improved app performance and reduced RAM usage
      Optimization - Original images are uploaded by default
      Fix - Banner wasn't displayed correctly on Mi MIX
      Fix - Forum app crashed in some cases
      Fix - Threads of other people were sometimes displayed instead of the required threads
      Fix - No prompts were shown for double tapping to go to top
      Fix - Couldn't save images in some cases
      Fix - Users’ space info display error in Notifications

ΜΑΛΙΣΤΑ.........ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΟ ΠΑΛΙ...........!!!!!!!!!

" Γεωπόνος”

• Διαφήμιση
    • Το "unknown command" δεν είναι κάτι που μπορεί να μας ανησυχήσει , θα το δούμε όμως .
      Θέλω να δω ολόκληρη την εγκατάσταση όμως , όχι μόνο αν έχετε κόκκινα γράμματα , ακόμα και τα λευκά θέλω να δω .
      Για την ακρίβεια θέλω να δω αν έχετε κόκκινα σίγουρα και αν έχετε "mount failed" , "unmount failled" και στα λευκά .
      Καλό είναι για να μην γεμίζουμε το τοπικ να μου στείλετε τα screenshot σε π.μ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
      Όπως ξέρετε ήδη στις δύο τελευταίες είχαμε αλλαγές από sources που δημιουργησαν κάποια προβλήματα σε sms , powermenu και στις πληροφορίες συσκευης , σοβαρο "πρόβλημα" ή "αλλαγές" ( δεν ξέρουμε ακόμα τι πάνε να κάνουν ) στο κερνελ στα ido , kenzo , kate και όπως σας είπε και ο @dnomikos μας τα πάνε μπρος πίσω συνέχεια και ελπίζουμε να σταματήσει.
      Με όλα αυτά λοιπόν δεν είχαμε χρόνο να γράψουμε κάτι για το Changelog από τη μεριά μας , για το τελευταίο update.

CHANGELOG για όλες τις συσκευές
      Βελτιστοποίηση συστήματος , λιγο περισσότερο χώρο για cached apps με σκοπό το καλύτερο multitasking και απόκριση των εφαρμογών και της συσκευής γενικότερα.
      Κάποιες άλλες μικροβελτιωσεις και updates αρχείων .

Extra CHANGELOG σε Omega και Nikel
      Βρέθηκαν κάποια σοβαρά λάθη στο script εγκατάστασης τα οποία διορθώθηκαν .
      Στο Nikel μπήκε νέο τροποποιημένο twrp , thanks στον @BanditGR , για να αποφευχθούν τα προβλήματα που είχαμε με το touch σε αρκετές συσκευές.

Extra CHANGELOG σε Capricorn
      Μπήκε επισης νέο twrp , thanks στον @geoanto555 ..
      Μάλλον μας έχει ετοιμάσει και νέα version που θα μπεί στα επόμενα updates.

Extra CHANGELOG για τις συσκευές με android 7.0 Nougat
      Διορθώσεις στα boot.img , σε κάποια αρχεία στο ramdisk.
      Παρόμοιες διορθώσεις θα γίνουν και για τις υπόλοιπες συσκευές στο επόμενο update .
    • Εμείς ευχαριστούμε για την ενημέρωση Γιώργο. Θα κοιτάξω από το επόμενο φλασάρισμα και εγώ να πάρω αναλυτικά screenshots από τα αποτελέσματα του updater-script για το nikel, νομίζω υπάρχει ένα μήνυμα με unmount (λευκά γράμματα) αλλά δεν φαίνεται να επηρέασε κάτι. Όπως και να έχει, θα το δούμε όταν έρθει η ώρα του.

Εγώ ενθαρρύνω όλους τους nikel-αδες που βρίσκονται σε προηγούμενες εκδόσεις XTRV να αναβαθμίσουν το συντομότερο δυνατό. Όπως ανακάλυψε πρόσφατα ο Γιώργος (και το επιβεβαίωσα και εγώ και καραφλιάσαμε αμφότεροι), είχαμε σοβαρό θέμα με το script εγκατάστασης, το οποίο στις προηγούμενες εκδόσεις δεν πέρναγε στο /system τα init.d scripts για sdcard speed, memory tweaks, system optimizer, sqlite, sysctl tweaks και εννοείται zipaligned system. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι οι ROMs δεν είχαν την απόδοση και το responsiveness που θα έπρεπε να έχουν. Δεν χρειάζεται φυσικά πανικός με την έννοια ότι οι "παλιές" XTRV είναι καλές ROM, δεν πρόκειται να σας ανατινάξουν τι συσκευή, προς Θεού. Απλούστατα χάνουν κάποια σημαντικά πλεονεκτήματα που είχαν οι αρχικές Thunder και δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνεται αυτό.
    • Ο/H varitimos84 έγραψε:

ωπας.... αυτο το Changelog δεν ειναι της εφαρμογης Mi Forum App???
      Ακριβως........δεν ειναι πρακτικα για εμας!!!!!!!!!

" Γεωπόνος”

• Διαφήμιση
    • Παίδες καλησπέρα! Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε ξανά από κάποιον αλλά μόλις έβαλα την ρομ στο Mi4 μου δεν μου ανοίγει τα δεδομένα! Πριν είχε μία 6.11.**
      Την περασα χωρίς wipe. Μονο την cache έκανα wipe.
      Όταν ανοίγω και περνάω το Pin μου εμφανίζει στις ειδοποιήσεις η sim δεν ειναι ενεργοποιημένη. Τηλέφωνα μπορώ να κάνω κανονικά
    • Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Ούτε σε fastboot μπαίνει από το power menu... για kenzo λέμε....
      «Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
      Henry Ford

Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... :D
    • Διαφήμιση
    • Ο/H manol80 έγραψε:

Ούτε σε fastboot μπαίνει από το power menu... για kenzo λέμε....
      Έχει χοντρό θέμα το kenzo παιδιά. Recovery και fastboot μέσω κουμπιών πλέον από power off κατάσταση. Μόνο έτσι μπορείς να είσαι (σχετικά) σίγουρος. Αναμένουμε λύση από Xiaomi.