Αν κατάλαβα καλά μιλάτε για το super Mario run και από ότι διάβασα σε site για την Lineage OS παίζει να μην λειτουργεί σε root συσκευές.
Δεν είναι σίγουρο.
Καλησπέρα προσπάθησα σε Μi5 gemini να περάσω την καινούργια rom 7.3.23 μέσω της εφαρμογής αναβάθμισης αλλά δεν γίνεται βγάζει σφάλμα "file corrupt no md file" γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει;
Παιδιά να ρωτήσω λίγο γιατί μπερδεύτηκα. Είμαι στη 7.1.9 XTRV/Beta2 και θέλω να πάω στην τελευταία XTRV 7.3.23. Πρέπει να κάνω Factory Reset γιατι αλλάζει το TWRP ή οποιοδήποτε άλλο wipe? 'Η αρκεί να περάσω την rom στην sd και από το TWRP απευθείας install την καινούργια ROM?
Ευχαριστώ.
Για το Kenzo ρωτάω
Καλημέρα ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά την ομάδα για τη δουλειά της. Να πω και τις παρατηρήσεις μου, όλα τρέχουν καλά μόνο λίγο παραπάνω κατανάλωση ράμ από τις προηγούμενες και ένα μικρό πρόβλημα με την αυτόματη φωτεινότητα. Το πρόβλημα που έχω σε όλες τις ρομ είναι με τα μηνύματα με τους χαρακτήρες. Σε μένα δεν έχουν διορθωθεί ποτέ. Υπάρχει λύση? sos
δηλαδή φαντάσου να μην πηγαίνανε όλα καλά!
Δηλαδή που σου φαίνεται το περίεργο, τ'ότι δεν γκρινιάζω για όλα και να με ενοχλεί μόνο το θέμα με το sms. Σε αυτό το στάδιο της ρομ δεν περιμένω να είναι όλα τέλεια, και πάλι μπράβο στα παιδιά που ασχολούνται τόσο πολύ για να διορθώσουν τις ατέλειες. Άρα δεν κατάλαβα το ύφος σου.
κάνουμε και καλά κάνουμε τα post για τις απορίες ή τα προβλήματα που έχουμε.........Ας έχουμε και λίγο τον νού μας για τις απαντήσεις.......η για τις διευκρινίσεις που πρέπει να δώσουμε.ΕΛΕΟΣ
Αν αναφέρεσαι σε εμένα σε πληροφορώ ότι διαβάζω πρώτα όλα τα ποστ στο νήμα και την αναζήτηση χρησιμοποιώ, οπότε για να ζητάω βοήθεια από τους ειδικούς, είναι γιατί σημαίνει ότι δοκίμασα πρώτα τα πάντα συμπεριλαμβανομένου του mod. Οπότε τα σχόλια τέτοιου στυλ δεν νομίζω ότι χρειάζονται...... .
Καλησπέρα προσπάθησα σε Μi5 gemini να περάσω την καινούργια rom 7.3.23 μέσω της εφαρμογής αναβάθμισης αλλά δεν γίνεται βγάζει σφάλμα "file corrupt no md file" γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει;
Τελικά μπήκα κατευθείαν με "volume up+ power" στο twrp και την πέρασα από εκεί όλα καλά μέχρι στιγμής. Παραμένει το θέμα στις επαφές δεξιά στα γράμματα μετά το "Σ" με πετάει στο "y" αγγλικό γράμμα επίσης το θέμα με τον αυτόματο φωτισμό που δεν γυρνάει στο φωτισμό που είναι ρυθμισμένο στο antutu με την προηγούμενη 7.3.16 147672 με αυτή 146257 βέβαια παρατήρησα ότι με αυτή την ROM έχει καλύτερη διαχείριση RAM.Άμα υπάρξει και άλλο θέμα θα το αναφέρω.
Συνεχίστε δυνατά ευχαριστώ.