Εντυπώσεις για το MI2-S
-
-
-
Πως θα τα καταφερω να εχω 160 χαρακτηρες στα SMS οταν γραφω ελληνικα, και οχι 70? Παντα το ιδιο προβλημα...Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
-
Παράγγειλα και εγώ το Μι2ς 16GB 270Ευρω συνολο ($356.99 USD), σε καμιά 10αρια μερες θα είναι εδώ.
@ronin13 Για 160χαρακτήρες παιζει το Handcent από το Play market (δωρεάν)
μολις το ανοίξω το κινητό θα έχει κάποια JLB1x.x rom έτσι δεν είναι ?
Ποια ρομ κατεβάζω και κανω φλάς. Διαβαζω διάφορα στο internet. Πχ ότι πρέπρει πρώτα να κάνω OTA update την μαμα-rom, μετά να περάσω μια deodexed (development) rom και μετά την multilingual ρομ.
Εσείς τι κάνατε ρε παιδιά ? HELP !!!!Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον; -
Ο/H tzifos έγραψε:
Παράγγειλα και εγώ το Μι2ς 16GB 270Ευρω συνολο ($356.99 USD), σε καμιά 10αρια μερες θα είναι εδώ.
@ronin13 Για 160χαρακτήρες παιζει το Handcent από το Play market (δωρεάν)
μολις το ανοίξω το κινητό θα έχει κάποια JLB1x.x rom έτσι δεν είναι ?
Ποια ρομ κατεβάζω και κανω φλάς. Διαβαζω διάφορα στο internet. Πχ ότι πρέπρει πρώτα να κάνω OTA update την μαμα-rom, μετά να περάσω μια deodexed (development) rom και μετά την multilingual ρομ.
Εσείς τι κάνατε ρε παιδιά ? HELP !!!!
Κατέβασε την multy αν θες ελληνικά, φλάσαρε πρώτα το CMW recovery και μέσα από αυτό εγκατέστησε την καινούρια ρομ. -
έφτασε και το δικό μου (16 gb) , το πήρα από merimobiles πριν πέσει η τιμή του, 373 δολλάρια (με SG post) αλλά μου το έστειλαν με EMS(κόστιζε $45 για κύπρο) για κάποιο λόγο, ίσως επειδή ήξεραν ότι θα πέσουν οι τιμές, τελοσπάντων, έφτασε σε 5 μέρες, αλλά πήγε τελωνείο αν και το δήλωσε μόνο $30 το πακέτο, μάλλον λόγο μεγέθους επειδή του έβαλαν πολύ προστατευτικό γύρω.
όπως και να χει, το κινητό είναι γνήσιο και είμαι ευχαριστημένος.
μια μικρή λεπτομέρεια, όταν εβαζα την μπαταρία, στο πάνω μέρος υπάρχει κάτι λαστιχένιο(που κρατάει την μπαταρία να μην βγει) το οποίο φένεται λίγο πιο διογκομένο από ότι πρέπει με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να κάτσει η μπαταρία σωστά, αντιμετώπισε κανείς κάτι παρόμοιο?"Let the future tell the truth and evaluate each one according to his work and accomplishments. The present is theirs, the future, for which I really worked, is mine."
Nikola Tesla -
Kαταρχήν με'γειες.
Το τσέκαρες μπας και έχει γίνει καμιά πατατιά και είναι fake ?Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον; -
Μην τρελαίνεστε με τα fake. Ακόμα δεν το πήρε ο άνθρωπος! Με γεια!!!!!!!
-
χαχαχαχα :p
βγάζει 25k antutu, έβαλα multilang rom, δουλεύουν τα πάντα (gps, wifi, κτλπ), πάει σφαίρα, δεν κολάει πουθενά, υπάρχει περίπτωση να είναι fake?
edit: θυμάμαι παλιά βρήκα το weather application μεταφρασμένο και να δουλεύει και εκτός Κίνας αλλά τώρα δεν το βρίσκω, έχει κανένας link?
edit2: το βρήκα τελικά, λέγεται weather bz , goo.gl/wBy48v"Let the future tell the truth and evaluate each one according to his work and accomplishments. The present is theirs, the future, for which I really worked, is mine."
Nikola TeslaΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην marios_tesla ().
-
δεν υπονόησα "απάτη" αλλά λάθος.
Σε ιντερνο-κατάστημα που πουλάει xiaomi μια παρτίδα ήταν μαιμού εν αγνοία του καταστήματος το οποίο τα πήρε πίσω χωρίς 2η κουβεντα. το διάβασα στο miuiandroid.com αλλά δεν κράτησα link και ήταν mi2 (όχι mi2s). O καλύτερος τρόποσ να το δείς αν είναι fake είναι στο μενου του stock recovery.
btw το ibuygou.com έχει σε προσφορά το Μι2S 32GB στα 434USD μαζί με original ακουστηκά και καλώδιο OTG. Καλούτσικη τιμή.
Εγώ προτίμισα merimobiles (για το 16άρι Μι2s) γιατί είχα κουπόνι έκπτωσης και ακουστηκά και otgΥ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον;Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tzifos ().
-
Ο/H marios_tesla έγραψε:
χαχαχαχα :p
βγάζει 25k antutu, έβαλα multilang rom, δουλεύουν τα πάντα (gps, wifi, κτλπ), πάει σφαίρα, δεν κολάει πουθενά, υπάρχει περίπτωση να είναι fake?
edit: θυμάμαι παλιά βρήκα το weather application μεταφρασμένο και να δουλεύει και εκτός Κίνας αλλά τώρα δεν το βρίσκω, έχει κανένας link?
edit2: το βρήκα τελικά, λέγεται weather bz , goo.gl/wBy48v
Μεγειές - Μεγειές και καλοδούλευτο !!! -
Δευτέρα παραλαμβάνω και εγώ το δικό μου από merimobiles.com. Σύμφωνα με το elta-courier tracking εχθές μπήκε τελωνείο, βγήκε και παραδόθηκε στα ελτα κουριερ.
Αντε και με εχει φαει η αγωνία.Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες