Εντυπώσεις για το MI2-S
-
-
Ο/H creativ7 έγραψε:
Ρε παιδιά τι ακούω? Η cosmote χρεώνει από μόνη της? Θα τρελαθούμε? Όταν έχεις κλειστό το 3G δεν καταναλώνει data. Τόσο απλό. Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε?
Sent from my MI 2S using Tapatalk 4 -
Πώς σε χρέωσαν? Δεν μένω στην εταιρεία. Αν το κάνει μια όπως λες τότε το κάνουν όλες. Τώρα τι να πω. Ας πάει να σβήσει τα settings ο φίλος τότε. Αφαίρεσε τα Apn's. Αν πάλι χρεώνεται σηκώνω τα χέρια ψηλά! Έχω ακούσει για περιπτώσεις που δεν μπορούν να μπουν Internet. Τέτοιο πράγμα πρώτη φορά συναντάω, χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα από τον χρήστη. Anyway έριξα μια πρόταση στο τραπέζι...
Sent from my MI 2S using Tapatalk 4 -
Ο/H creativ7 έγραψε:
Πώς σε χρέωσαν? Δεν μένω στην εταιρεία. Αν το κάνει μια όπως λες τότε το κάνουν όλες. Τώρα τι να πω. Ας πάει να σβήσει τα settings ο φίλος τότε. Αφαίρεσε τα Apn's. Αν πάλι χρεώνεται σηκώνω τα χέρια ψηλά! Έχω ακούσει για περιπτώσεις που δεν μπορούν να μπουν Internet. Τέτοιο πράγμα πρώτη φορά συναντάω, χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα από τον χρήστη. Anyway έριξα μια πρόταση στο τραπέζι...
Sent from my MI 2S using Tapatalk 4
Φαντάζομαι και εγώ ότι γενικότερα ισχύει, απλά εδώ και πολλά χρόνια είχα cosmote και για αυτό το έψαξα. Τώρα στην vodafone σαν να έπεσε κάτι στην υπόληψη μου αλλά δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ ακόμα. Πάντως για σιγουριά ένα καλό wipe και εγκατάσταση τις τελευταίας rom είναι ότι καλύτερο. -
παρε στο 13838 στην εξυπηρετηση πελατων...θα σου πουνε να στειλεις μηνυμα καπου ωστε να σταματησεις την "προσφορα" αυτη που σε χρεωνει....καμια εταιρεια δεν χρεωνει με κλειστο το data,,,χρησιμοποιω εδω και αρκετο καιρο τα 500 mb της cosmote και δεν με χρεωσανε καταχρηστικα ποτε...απλα υπηρχε η αλλη προσφορα με internet 1 ευρω τη μερα και σε χρεωνε ηθελες δεν ηθελες και σου ανοιγε μονο του το data,,,αυτα...
-
-
Καλά τώρα το είδες? Αν εξαιρέσεις ότι πρέπει να κουβαλάς το αξεσουάρ μονίμως μαζί σου και ότι έχει λίγο ζόρι για να κολλήσεις το πρώτο δαχτυλιδάκι πάνω στη συσκευή σου, είναι ένα αρκετά καλό αξεσουάρ...
-
Ενδιαφέρον δεν λέω, αλλά αν δεν προσφέρει οπτικό ζουμ δεν έχει μεγάλο νόημα.
Ούτε ο ευρυγώνιος μου χρειάζεται, ούτε το macro προσωπικά... -
Η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά απλοϊκός σε σχέση με τον ανταγωνισμό...
-
Ο/H non-serviam έγραψε:
Ο/H Reignman έγραψε:
Ο/H zevoulon_13 έγραψε:
Ο/H Reignman έγραψε:
Σειρε με το δάχτυλο σου προς τα κάτω το πανω μέρος της οθόνης για να βγουν οι ειδοποιήσεις... Επιλεγεις διακόπτες και απενεργοποιεις τα δεδομένα...
Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Εκτός κι αν το πρόβλημά σου σχετίζεται με κάποια εφαρμογή σαν το Google Maps η οποία
ανοίγει τα δεδομένα για να βοηθήσει το σήμα να κλειδώσει πιο σύντομα ή για να κατεβάσει
το χάρτη της περιοχής..
Από προσωπική εμπειρία, παίζει και μαλακία με την cosmote. Σε χρεώνουν από το πουθενά απλά για να ξαναβάλεις κάρτα
. Από εκεί και πέρα μια αναβάθμιση της ρομ μάλλον θα βοηθούσε αν δεν γίνεται δουλεια με το κουμπί μόνο. Αλλά σημασία έχει ο μετρητής για να δει αν όντως συνδέεται η πέφτουν χρώσεις φάντασμα.
-
-
Ο/H creativ7 έγραψε:
Η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά απλοϊκός σε σχέση με τον ανταγωνισμό...
Έχεις να προτείνεις κάτι καλό;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες