Εντυπώσεις για το MI2-S
-
-
Γεια σας, είμαι καινούριος εδώ και με βοήθησε πολύ το φόρουμ να επιλέξω τελικά το MI2s από Merimobiles. Τις 15 μέρες που έχω το κινητό έκανα τακτικά τις αναβαθμίσεις και όλα πήγαιναν ρολόι, μέχρι το τελευταίο 4.3.14 multilanguage. Ξαφνικά δεν δουλεύει το ακουστικό μου όταν κάνω και δέχομαι κλήσεις. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ένα απλό μπλοκάρισμα, αλλά μετά από επανεκκίνηση και μερικές κλήσεις που έγιναν μια χαρά, ξαναεμφανίστηκε το πρόβλημα. Μπήκα να το ψάξω στο ίντερνετ, και απ' ό,τι κατάλαβα, υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το kernel v5. Δεν είμαι hardcore χρήστης, οπότε δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω. Αλλά γενικά λένε ότι δεν είναι hardware πρόβλημα.
Έχει συναντήσει/αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο κανείς; -
Ο/H FrOsT έγραψε:
Έφυγε η παραγγελία για το 16αρι.
Ήμουν ανάμεσα στο να πάω σε 6 άρα οθόνη με τεράστια μπαταρία (ascend mate 2 4g) ή να πάω σε κάτι πιο μαζεμένο + Tablet και με την πτώση στην τιμή mi2s δεν κρατήθηκα, λες και κάποιος απάντησε στο δίλημμα μου για μένα!
Πήρα και την 3100mha μπαταρία και silicon case για αυξημένο πάχος.
Ίσως έπρεπε να πάρω και επιτραπέζιο φορτιστή, θα δείξει...
Εντύπωση μου έκαναν τα αλουμινένια καλύμματα, αλλά το κόστος τους με απέτρεψε (για τωρα).
Τώρα αναμονή.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Quoteαροντας τον εαυτό μου να δώσω ένα update που θα είναι ενδιαφέρον για όποιον ψώνισε από ibuygou και δεν βλέπει το tracking.
Χθες, αφού είδα την τελευταία αξιολόγηση του εν λόγο καταστήματος στο εδώ forum, ανησύχησα και έστειλα το απόγευμα email στο support τους ρωτώντας γιατί δεν έχει εμφανιστεί ακόμα η παραγγελία μου.
Σήμερα το πρωί ήρθε η απάντηση.
Greetings! I am sorry for that.But we were informed that your parcel was blocked in the airport yesterday.Would you like to cancel the order and get a refund at this point?Or would you like to give us some more days and we reship it for you? Looking forward to hear from you.Have a nice day!
Ζήτησα refund και τώρα περιμένω να επιστραφούν τα χρήματα στο Paypal.
Όταν τελειώσω η όλη ιστορία θα ποσταρω στο αντίστοιχο θέμα την αξιολόγηση για το ibuygou, παντός το support τους δεν μου φάνηκε τόσο κακό όσο διαβάζω. Οκ το live support δεν είναι ποτέ ενεργό, αλλά και στο παραπάνω mail και σε άλλα που τους είχα στείλει μέχρι να γίνει shipped η παραγγελία, πάντα μου απαντούσαν την επόμενη μέρα το πρωί.
Υπάρχει άλλο αξιόπιστο μαγαζί που να έχει και το τηλέφωνο και μπαταρία 3100mha με το απαραίτητο κάλυμμα και την λαστιχένια θήκη προστασίας; Η τουλάχιστον την μπαταρία+cover, και την θήκη και να πάρω την συσκευή από merimobiles που δεν έχει τα υπόλοιπα.
Στο merimobiles αναφέρεται στο κινητό σαν m2s και όχι mi2s το ίδιο είναι;
Xiaomi M2S Quad Core 4.3 inch IPS 1280*720 1.7GHz with Android 4.1 Qualcomm APQ8064 Dual Cam 32GB
Xiaomi M2S Quad Core 4.3 inch IPS 1280*720 1.7GHz with Android 4.1 Qualcomm APQ8064 Dual Cam 16GB
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk -
Ναι είναι το ίδιο, και υπάρχει τυπογραφικό λάθος.
Μπορείς άλλωστε να μιλήσεις μαζί τους μέσα από το Chat. -
Ο/H gaidjin έγραψε:
Γεια σας, είμαι καινούριος εδώ και με βοήθησε πολύ το φόρουμ να επιλέξω τελικά το MI2s από Merimobiles. Τις 15 μέρες που έχω το κινητό έκανα τακτικά τις αναβαθμίσεις και όλα πήγαιναν ρολόι, μέχρι το τελευταίο 4.3.14 multilanguage. Ξαφνικά δεν δουλεύει το ακουστικό μου όταν κάνω και δέχομαι κλήσεις. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ένα απλό μπλοκάρισμα, αλλά μετά από επανεκκίνηση και μερικές κλήσεις που έγιναν μια χαρά, ξαναεμφανίστηκε το πρόβλημα. Μπήκα να το ψάξω στο ίντερνετ, και απ' ό,τι κατάλαβα, υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το kernel v5. Δεν είμαι hardcore χρήστης, οπότε δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω. Αλλά γενικά λένε ότι δεν είναι hardware πρόβλημα.
Έχει συναντήσει/αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο κανείς;
Δεν μου έχει τύχει εμένα αλλα δεν έχω βάλει την multi οπότε ισως και να μην πιάνει η αποψή μου.Κάτι ρυθμίσεις για noise canseling τις εχεις κοιτάξει μηπως πάιζει τίποτα;Στη τύχη τωρα..Ακυρο,ακουστικό είπες οχι μικρόφωνο γράψε λάθος. -
-
Ο/H Cr3ativ7 έγραψε:
Εμένα δεν μου έχει τύχει. Ίσα ίσα πριν από περίπου 2 εβδομάδες ο ήχος στο ακουστικό δυνάμωσε πολύ σε βαθμό που πρέπει να το χαμηλώσω. Όπως συμβαίνει και με τα iPhone. Αν όντως ισχύει το ότι είναι θέμα kernel απλά άλλαξε τον. Ένα απλό flash θα χρειαστεί να κάνεις ενός zip αρχείου.
Κάπου διάβασα ότι αν φλασάρεις τον kernel, brickάρει το κινητό... Αν συμβεί κάτι τέτοιο, μπλοκάρει το κινητό;
Πού θα βρω τρόπο να τον φλασάρω;
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. -
Για να γίνει brick θα πρέπει να περάσεις kernel που δεν είναι συμβατός με την έκδοση που τρέχεις. Εάν από εκεί που κατέβασες την ROM υπάρχει και ο kernel τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Πάνε πακέτο ας πούμε. Γενικά κάνε κανένα reset κτλ πρώτα να βεβαιωθούμε πώς δεν είναι θέμα κάποιας ρύθμισης που έχει μείνει κολλημένη.
-
Ο/H Cr3ativ7 έγραψε:
Για να γίνει brick θα πρέπει να περάσεις kernel που δεν είναι συμβατός με την έκδοση που τρέχεις. Εάν από εκεί που κατέβασες την ROM υπάρχει και ο kernel τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Πάνε πακέτο ας πούμε. Γενικά κάνε κανένα reset κτλ πρώτα να βεβαιωθούμε πώς δεν είναι θέμα κάποιας ρύθμισης που έχει μείνει κολλημένη.
Update κατάστασης... Μετά από wipe μέσα από recovery mode, reset σε factory settings κλπ, δεν άλλαξε κάτι. Στην ανοικτή ακρόαση δουλεύει κανονικά, ενώ αλλιώς δεν ακούω τίποτα. Τη rom την κατέβασα από εδώ. Δεν μπορώ να βρω kernel για να κατεβάσω ξεχωριστά (μπορεί να λέω και βλακείες, συγνώμη για αυτό), οπότε μήπως θα ήταν καλύτερα να επικοινωνήσω με merimobiles να δω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; -
Μπορείς αν θέλεις να δοκιμάσεις να το φλασάρεις από την αρχή με τον παρακάτω οδηγό
[GUIDE] Flashing rom Using Miflash | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support -
Το τελευταίο 24ωρο έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές με ανοιχτό το wifi δουλεύει, αλλά όχι πάντα.
Ευχαριστώ πολύ για τον οδηγό, θα τον δοκιμάσω και αν δεν το διαλύσω το κινητό, θα σας πω εντυπώσεις. -
σας παρακαλώ πολύ αν κάποιος ενδιαφέρεται και δεν το είδε
xiaomi-miui.gr/community/cmp/i…try/4-Xiaomi-Mi2s/#entry4
ευχαριστώ και συγγνωμη γισ το off topic.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες