Εντυπώσεις για το MI2-S
-
-
Καλορίζικα !!!
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Καλορίζικα !!!
Ελπίζω να μην με απογοητεύσει κάπου...
Ένα θεματάκι που αντιμετωπίζω είναι να μπω σε recovery...
Κρατάω πατημένα τα κουμπιά του "power on" και "volume up" και αναβοσβήνει διαρκώς (εμφανίζεται το MI και κάνει επανεκκίνηση).
Καμιά ιδέα για το τί κάνω λάθος..;
Υ.Γ. Βρήκα πως δεν θέλει παρατεταμένο πάτημα των πλήκτρων, οπότε όλα καλά... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Καλορίζικα !!!
Ελπίζω να μην με απογοητεύσει κάπου...
Ένα θεματάκι που αντιμετωπίζω είναι να μπω σε recovery...
Κρατάω πατημένα τα κουμπιά του "power on" και "volume up" και αναβοσβήνει διαρκώς (εμφανίζεται το MI και κάνει επανεκκίνηση).
Καμιά ιδέα για το τί κάνω λάθος..;
Υ.Γ. Βρήκα πως δεν θέλει παρατεταμένο πάτημα των πλήκτρων, οπότε όλα καλά...
Καλησπέρα σε όλους και καλοριζικα-καλως ήρθατε στην ομάδα μας.
Μπορείς να μπεις πολύ εύκολα στο recovery αν πας και βρεις την εφαρμογή Updater μετά πατάς μενού (αριστερό "κουμπι") και εκεί έχει επιλογή να κάνει το κινητό restart και να μπει σε recovery mode. Υπάρχει οδηγός howto στο φόρουμ.
Και πάλι καλοζιρικα.
Υ.Γ. Μου ήρθαν 2 προσόψεις, μπαταρία 3100 mAh, και εξωτερικός φροντιστής.... Μην πάρετε προσόψεις Dragomfly δεν είναι τόσο καλής ποιότητας και δεν κάνουν στη "μεγάλη" μπαταρία.......
Sent from my SGP321 using Tapatalk 4 Beta -
Καλώς σας βρήκα και σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες.. Όντως έτσι είναι πολύ πιο απλό...
Καλή δουλειά με τους οδηγούς.. -
Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι κάτοχος του Mi2s 16GB δύο εβδομάδες τώρα. Είμαι υπέρευχαριστημένος από το κινητό μέχρι τώρα.
Απλά αναφέρω πως μαζί με το κινητό αγόρασα και την θήκη Transformers η οποία αν παραλείψεις το μέγεθος είναι πάρα πολύ καλή και προστατεύει το κινητό από όλες τις πλευρές.
Εχει φορτώσει κανείς επάνω WIUI και αν ναι βλέπει μεγάλες βελτιώσεις; -
Στην ελληνική ρομ σας βγάζει κάποια πράγματα στα αγγλικά ή μόνο σε εμένα; Δεν είναι τελειωμένη;
-
Ο/H non-serviam έγραψε:
Στην ελληνική ρομ σας βγάζει κάποια πράγματα στα αγγλικά ή μόνο σε εμένα; Δεν είναι τελειωμένη; -
Στην ελληνική ρομ σας βγάζει κάποια πράγματα στα αγγλικά ή μόνο σε εμένα; Δεν είναι τελειωμένη;
Ναι ισχύει. Αλλά είναι πολύ λιγες οι περιπτώσεις που θα το συναντησεις. Ο λόγος είναι αυτός που είπε ο φίλος μας παραπάνω.
Sent from my SGP321 using Tapatalk 4 Beta -
Μπορεί κάποιος να μου πει αναλυτικά πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση στο δεύτερο συστεμ την τελευταία σταθερή εκδοσή (απλό) και μετά στο πρώτο να εγκαταστήσω την τελευταία developer ΑΛΛΑ πριν καν κάνω πρώτη φορά εκκίνηση του κινητού στο πρώτο να τα έχω φορμάρει ΟΛΑ (όλα όμως γιατί είμαι απίστευτα σκατοπερίεργος!
). Έκανα κάτι απόπειρες αλλά παρολίγον να το μπρικάρο...
//edit: Αν φλασάρω από το cwm το zip που κατεβάζει κάθε φορά που βγαίνει καινούρια έκδοση στο ίδιο συστεμ το άλλο δεν θα επηρεαστεί έτσι; Επίσης η αναβαθμισμένη έκδοση θα είναι ρουτεντ σωστά;Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην non-serviam ().
-
Ο/H non-serviam έγραψε:
//edit: Αν φλασάρω από το cwm το zip που κατεβάζει κάθε φορά που βγαίνει καινούρια έκδοση στο ίδιο συστεμ το άλλο δεν θα επηρεαστεί έτσι; Επίσης η αναβαθμισμένη έκδοση θα είναι ρουτεντ σωστά;
Αν και δεν έχω ακόμη στα χέρια μου ένα Mi-2S, η λογική αυτό μας λέει. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες