Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και εύχομαι καλή συνέχεια.
"Η διαφορά μεταξύ της ιδιοφυΐας και της ηλιθιότητας, είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει τα όρια της!!!!
(albert einstein)
(albert einstein)
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔεν μπόρεσα να εγκαταστήσω την 7.3.30. Μάλλον δεν μου είναι η καλή μου μέρα. Τελικώς έβαλα την stable. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να σου απαντήσω. (ωστόσο, εάν θα ξαναδοκιμάσω την 7.3.30 θα σου πω.)Ο/H Perarg έγραψε:
Φίλε μου αν γυρίσεις στην προηγούμενη κάνε ένα κόπο να γράψεις αν σου συγχρόνισε ιστορικό κλήσεων και μηνύματα. Έτσι για να μου φύγει η απορία...Ο/H kostis68 έγραψε:
Καλησπέρα,
Έχω το redmi note 3 SE (kate).
Μετά την εγκατάσταση του 7.4.6 δεν μου εκανε sync ιστορικό και SMS (δεν ανέφερε πρόβλημα αναγνώρισης SIM).
Επίσης, έχω nova launcher. Πολλές φορές έδινε stop και με γύρναγe στο ΜΙ launcher.
Επιστροφή στο 7.3.30!!!! (εκτός εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει)...
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πριν περάσεις την XTRV είχες επίσημη ROM μέσα ?Ο/H vasilakis1 έγραψε:
Καλησπέρα,
προσπαθώ να περάσω την συγκεκριμένη ρομ στο redmi note 3 pro kate μου. Αφού κάνω factory reset και πάω να κάνω install μου βγάζει σφάλμα 7. Περνάει κάποια ώρα και μετά σετάρω το κινητό από την αρχή αλλά δεν περνάει τίποτα από τα επιπλέον στοιχεία που έχουν προστεθεί στη ρομ. Τι να κάνω; Με έχει πιάσει απελπισία
Ο/H BanditGR έγραψε:
Αν έκλεινες στιγμιαία και άνοιγες το συγχρονισμό στα SMS, δούλευε ? Αν ναι, μια χαρά είναι. - Όχι, δεν δούλευε.Ο/H kostis68 έγραψε:
Καλησπέρα,
Έχω το redmi note 3 SE (kate).
Μετά την εγκατάσταση του 7.4.6 δεν μου εκανε sync ιστορικό και SMS (δεν ανέφερε πρόβλημα αναγνώρισης SIM).
Επίσης, έχω nova launcher. Πολλές φορές έδινε stop και με γύρναγe στο ΜΙ launcher.
Επιστροφή στο 7.3.30!!!! (εκτός εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει)...
Σε ότι αφορά το Nova, τον είχες ορίσει ως πάντα προεπιλεγμένο launcher, μέσα από τις επιλογές του (προς το τέλος) ? Ρωτάω, διότι σε εμένα μια χαρά παίζει.
- Ναι! αλλά αρκετές φορές γύρναγε στο MI. Κλείδωνα και ξεκλείδωνα και τότε ξαναγύριζε στο nova.
(Αποφάσισα να περάσω στην stable). Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντησή σου.
είχα την xtrv global stable στην οποία επίσης μου είχε βγάλει το ίδιο σφάλμα αλλά σέταρα κανονικά το κινητό και πριν είχα την developer rom της xiaomi γιατί την χρησιμοποίησα για να ξεκλειδώσω το κινητό.Ο/H BanditGR έγραψε:
Πριν περάσεις την XTRV είχες επίσημη ROM μέσα ?Ο/H vasilakis1 έγραψε:
Καλησπέρα,
προσπαθώ να περάσω την συγκεκριμένη ρομ στο redmi note 3 pro kate μου. Αφού κάνω factory reset και πάω να κάνω install μου βγάζει σφάλμα 7. Περνάει κάποια ώρα και μετά σετάρω το κινητό από την αρχή αλλά δεν περνάει τίποτα από τα επιπλέον στοιχεία που έχουν προστεθεί στη ρομ. Τι να κάνω; Με έχει πιάσει απελπισία
Δηλαδή σε μετάβαση από επίσημη ROM σε ανεπίσημη (η XTRV είναι ανεπίσημη), δεν έχεις κάνει ΠΟΤΕ format data ? Αν ναι, να κάνεις (αφού πάρεις αντίγραφα από οτιδήποτε θες από εφαρμογές ΚΑΙ τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, αφού το format θα τα σβήσει όλα). Αυτό λογικά σου δημιουργεί τα προβλήματα.Ο/H vasilakis1 έγραψε:
είχα την xtrv global stable στην οποία επίσης μου είχε βγάλει το ίδιο σφάλμα αλλά σέταρα κανονικά το κινητό και πριν είχα την developer rom της xiaomi γιατί την χρησιμοποίησα για να ξεκλειδώσω το κινητό.
αν κάνω φορμάτ data και επειδή δεν έχω sd πως θα κάνω install το αρχείο; επίσης, εγώ μέχρι τώρα πατούσα advanced wipe και επέλεγα dalvik,data,cacheΟ/H BanditGR έγραψε:
Δηλαδή σε μετάβαση από επίσημη ROM σε ανεπίσημη (η XTRV είναι ανεπίσημη), δεν έχεις κάνει ΠΟΤΕ format data ? Αν ναι, να κάνεις (αφού πάρεις αντίγραφα από οτιδήποτε θες από εφαρμογές ΚΑΙ τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, αφού το format θα τα σβήσει όλα). Αυτό λογικά σου δημιουργεί τα προβλήματα.Ο/H vasilakis1 έγραψε:
είχα την xtrv global stable στην οποία επίσης μου είχε βγάλει το ίδιο σφάλμα αλλά σέταρα κανονικά το κινητό και πριν είχα την developer rom της xiaomi γιατί την χρησιμοποίησα για να ξεκλειδώσω το κινητό.
Θα κάνεις αμέσως μετά reboot σε recovery και mount data και θα μπορείς να περάσεις το αρχείο μέσω MTP σύνδεσης από το PC.Ο/H vasilakis1 έγραψε:
Ή με ένα OTG usb stick...Ο/H BanditGR έγραψε:
Θα κάνεις αμέσως μετά reboot σε recovery και mount data και θα μπορείς να περάσεις το αρχείο μέσω MTP σύνδεσης από το PC.Ο/H vasilakis1 έγραψε:
σε ευχαριστώ πολύ. δούλεψε κανονικά και η ρομ περάστηκε. τελευταία ερώτηση: η ρομ είναι pre-rooted ή εγώ έκανα κάποια βλακία;Ο/H BanditGR έγραψε: