προσπαθησε να συνδεθείς από το mi cloud στον λογαριασμό σου και να προσθέσεις τα στοιχεία που δεν έχεις βάλει όπως αριθμό κινητού.
Βοηθεια σε μπερδεμενο xiaomi id account [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
εδω ερχεται το μπερδεμα μου βγαζει με email και pass αλλο xiaomi account id.το δικο μου ειναι 1659..... και μου βγαζει 1672......τι κανω;
-
Δοκιμάσε να μπεις και στα δύο από τον υπολογιστή να δεις τι βγάζει
-
Ο/H greekcos έγραψε:
το τηλεφωνο μου.ενω το δικο μου ειναι 1659858810 μου βγαζει στην xiaomi 1672308517
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Απ ότι θυμαμαι ακριβώς την ίδια περίπτωση είχαμε με τον @sso.Δεν σου δίνει αλλη επιλογή να πατήσεις εκεί μέσα?
Ανέβασε κάποιο screenshot να το δούμε.
Πιο κάτω είχε ένα άλλο πεδίο που έλεγε κάτι..."No need.....", δεν θυμάμαι ακριβώς. Είχες την ιδέα να γράψουμε εκεί τον αριθμό τηλεφώνου, το πήρε και έτσι ξεκολλήσαμε!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
το κινητο το πηρα δευτερο χερι.ειναι απο κινα και το παιδι πριν μου το δωσει το ξεκλειδωσε.καποια φαση κατι ειχα κανει λαθος και εκανα αιτημα στην xiaomi και το ξανα ξεκλειδωσα.
Οσον αφορα το πεδιο no need. το αφηνω κενο παταω next αλλα μου βγαζει invalid number.γραφω αριθμο και παλι βγαζει invalid number.μεγαλο μπερδεμα.ξερετε καποιον γνωστη στη Θεσσαλονίκη να επικοινωνησω μαζι του; -
-
Πιθανον το άλλο mi account να είναι του παιδιού από τον οποίον το αγόρασες... Υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσετε να δείτε αν είναι δικό του το mi acccount ?
-
-
να επικοινωνησω ειναι ευκολο.δεν ξερω αν θυμαται το account.αλλα πως ειναι δυνατον ε το δικο μου email να μπαινει σε αλλο λογαριασμο;geoanto555 που εκει μεσα;
=============== Απρ 17th 2017, 7:28pm ===============
αν σβησω το mi account;ξερει καποιος πως γινετε; -
-
Με τίποτα μην κάνεις διαγραφή mi account αυτήν την στιγμή... Κινδυνεύεις να το κλειδώσεις μόνιμα το κινητό !!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0