Βοηθεια σε μπερδεμενο xiaomi id account [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Ο/H greekcos έγραψε:
καταρχας δεν ειναι κλεμενη.ειναι αγορασμενη απο παιδι απο θεσσαλονικη μεσα απο το aggeliopolis.gr.δευτερον σας λεω τι κανω και τι προκυπτει.και επαναλαμβνω δεν μπορω να καταλαβω πως απο ενα reset data στην διαδικασια της εβδομαδιαιας αναβαθμισης προεκυψε ολο αυτο
Αν για κάποιο λόγο η συσκευή αλλάξει λειτουργικό (Flash άλλης Version) και γίνει αλλαγή της SIM Card, τότε ενεργοποιείται αυτόματα ο μηχανισμός επαλήθευσης του ιδιοκτήτη για λόγους προστασίας της συκευής από ενδεχόμενη κλοπή.
Το λάθος που έκανε αυτός που σου πούλησε την συσκευή, είναι πως δεν διέγραψε την συσκευή από το δικό του Mi-Account πριν στην πουλήσει.
Βέβαια όλα τα παραπάνω ισχύουν αν όντως ο λογαριασμός που βλέπεις στην συσκευή σου είναι δικός του και όχι κανένας άλλος δικός σου λογαριασμός που ξέχασες τα στοιχεία του.
Με όλα τα παραπάνω, προς θεού, δεν λέμε ότι η συσκευή σου είναι κλεμμένη, αλλά ότι πρέπει δυστυχώς να συνεννοηθείς με τον αρχικό ιδιοκτήτη του, ώστε να διαγράψει την συσκευή από τον λογαριασμό του ώστε να στην αποδεσμεύσει και να μπορέσεις να βάλεις τα δικά σου στοιχεία.
Αυτό είναι και για την δική σου ασφάλεια, καθώς ο αρχικός ιδιοκτήτης έχει ακόμη τον πλήρη έλεγχο της συσκευής σου και ας μην το ξέρεις.
Μπορεί να σου αντιγράψει τις επαφές σου, να πάρει τις φωτογραφίες σου, να πάρει όλα τα στοιχεία των λογαριασμών που έχεις ακόμη και σε τράπεζες και γενικά είναι σαν να έχει την συσκευή στα χέρια του.
Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι τόσο απλό το πρόβλημα ακόμη και για εσένα τον ίδιο.
Επιβάλλεται να βρεις λύση και μάλιστα σύντομα.
Πρόκειται για την δική σου ασφάλεια πρωτίστως και τίποτα παραπάνω.
Σε θέματα που έχουν να κάνουν με προσωπικούς λογαριασμούς (Mi-Account), θα πρέπει να είμαστε όλοι μας πολύ προσεκτικοί, και φυσικά όπως είπα και παραπάνω η προσπάθεια που κάνουμε όλοι εδώ μέσα είναι να σε καθοδηγήσουμε να κάνεις τις σωστές κινήσεις, ώστε να βρεις λύση στο πρόβλημά σου. -
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Απ ότι θυμαμαι ακριβώς την ίδια περίπτωση είχαμε με τον @sso.Δεν σου δίνει αλλη επιλογή να πατήσεις εκεί μέσα?
Ανέβασε κάποιο screenshot να το δούμε.
Πιο κάτω είχε ένα άλλο πεδίο που έλεγε κάτι..."No need.....", δεν θυμάμαι ακριβώς. Είχες την ιδέα να γράψουμε εκεί τον αριθμό τηλεφώνου, το πήρε και έτσι ξεκολλήσαμε!!!
Το σεταρισμα το κάνεις στα Αγγλικά;You may think you can fly - but you better not try -
ναι στα αγγλικα.οτι νουμερο και να βαλω μου λεει invalid number.
οσον αφορα τον προηγουμενο ιδικτητη μου ειπε επι λεξη.δεν εκανα καμια εγγραφη και δεν ενεργοποιησα κανενα λογαριασμο στην xiaomi.απλως οταν το αγορασα (μου ηρθε απο κινα)το εδωσα σε ενα παιδι να κανει ξεκλειδωμα τον bootloader χωρις να κανει καμια εγγραφη απλως εκανε αιτηση για αυτο με τον αρ. τηλεφωνου καποια αιτιολογια και τιποτα αλλο.αρα δεν παιζει καποιο μπερδεμα με δικο του λογαριασμο.
οσον αφορα το install τωρα.βαζω γλωσσα αγγλικα,στο βημα choose your region τι βαζω;Ελλαδα η καποια αλλη χωρα;πριν προχωρησω στο επομενο βημα πειτε μου,αν μπορειτε -
Ο/H greekcos έγραψε:
ενα παιδι να κανει ξεκλειδωμα τον bootloader χωρις να κανει καμια εγγραφη απλως εκανε αιτηση για αυτο με τον αρ. τηλεφωνου καποια αιτιολογια και τιποτα αλλο.
Προς θεού δεν τον κατηγορώ,Μπορεί όλο αυτό να έγινε εν αγνοία του, τώρα όμως πρέπει να σε βοηθήσει.. -
@greekcos Θέλω να καταλάβεις ότι είμαστε μαζί ως σύμμαχοι και όχι ως εχθροί να βοηθήσουμε θέλουμε, να σε ενημερώσω ότι για να γίνει ξεκλείδωμα bootloader πρέπει να μπουν κωδικοί από Mi Account αυτό θέλω να καταλάβεις. Ναι βάζεις Αγγλική γλώσσα και Ελλάδα σωστά.
=============== Απρ 17th 2017, 10:18pm ===============
@Bodai Με πρόλαβεςτο ίδιο σκεπτικό έχουμε
-
Μάλλον ο πωλητής δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι έχει account (αυτό που του έφτιαξε αυτός που ξεκλείδωσε) και είναι περασμένο στο τηλέφωνο.
-
Ναι βάλε ως Region την Ελλάδα..
Αλλά στο ξαναλέω, έχεις αυτή την στιγμή μία συσκευή που ανήκει σε λογαριασμό άλλου που έχει τον πλήρη έλεγχο της συσκευής σου, με ότι αυτό συνεπάγεται...
Αν αυτό από μόνο του δεν σε προβληματίζει, εμάς φυσικά δεν μας πέφτει λόγος...
Σου το λέω εντελώς φιλικά πως πρέπει να λύσεις αυτό το θέμα σύντομα... -
σε απαντηση στον φιλο που μολις εγραψε.εγραψα και πριν οτι εκανα καποιο λαθος και μπρικαρα το τηλεφωνο.το ειχα επαναφερει και επειδη ειχε παλι κλειδωμενο bootloader εκανα και εγω αιτηση στην xiaomi για ξεκλειδωμα με τον δικο μου αριθμο.οσον αφορα το choose region μια βοηθεια παρρακαλω.
τωρα κοιταξτε τι γινετε με τα login details.αρ. τηλεφωνου και pass μπαινει σε εναν λογαριασμο email kai ιδιο pass σε αλλον,αλλο email και αλλο pass σε αλλον..τι σκα....μπερδεμα εχω κανει; -
Τωρα δλδ μιλάμε για 3 accounts?
-
@greekcos Το κινητό σου είναι συσχετισμένο με το Mi Account αυτουνού που σου έκανε ξεκλείδωμα του bootloader γιατί δεν καταλαβαίνεις αυτό που λέμε αδερφέ μου.
-
παντως οταν εβαλα τον δικο μου αριθμο με το προθεμα +30 μπροστα μου εβγαλε this number is already associated another mi account στο πεδιο no need και οχι invalid number.τωρα αυτο τι σημαινει;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0